Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem Galileo2209,

Zdravím, příští týden budu nakupovat pár věcí v Alze a napadlo mě že bych si mohl koupit nějaký lepší žárovky. Koukal sem do manuálu (auto bude asi až v Lednu) a jsou tam dvě varianty světlometů, jedna s H7 a druhá s H4 ale není tam napsáno která varianta je ta s LED denním svícením.

2. Zahájeno uživatelem jofo666,

Zdravim , mam otazku , chystam sa vymienat budiky za tie s Maxi dotom , chem sa spytat , aky soft treba k prisposobeniu novych budikov /immo a km/ ? v starsich VW som si to rovil s Vagtachom a s VDCS , ale netusim ci mi to bude aj teraz stacit , jedna sa o UP Fl 2017 /rovnake ako CITIGO/ . dakujem

• 2 odpovědi
    • 3tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem lubomir.kozak,

Muze mi nekdo prosim poradit jak vynulovat servisni interval INSP? Testoval jsem ruzne drzet tlacitka u budiku a tocit klickem ale marne.. Dekuji.

• Pozitivní
    • 11 odpovědí
    • 21,6tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Hormi,

Zdravím, Řešil už někdo z vás osvětlení do kufru? Já osobně mám představu nějakého LED-pásku, ale řeším problém odkud vzít napájení. Nejvhodnější by mi asi přišlo vytáhnout to z pojistkové skříně od pojistky vnitřního osvětlení, ale zatím jsem nepřišel na způsob, jak se jednoduše zbavit toho plastu pod volantem, abych se k tomu mohl pořádně dostat. Díky

• Pozitivní
    • 10 odpovědí
    • 10,3tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem HWSpeedy,

Zdravím, dnes jsem si všiml imho divného chování podsvitu budíků. V cca 18:30 jsem parkoval a při vypnutí zapalování si všiml, že evidentně zhasl podsvit budíků. Při cestě domů v cca 20:30 jsem to trochu sledoval a pokud bylo vpředu nebo pak nalevo zapadající sluníčko ale schované za mraky, tak podsvit svítil tak na 1/3 intensity, pokud se vjelo do lesa, tak podsvit zhasl tak, že nebylo budíky vidět. Nikdy jsem si nic podobného nevšiml, až jsem měl pocit, že dorazila nějaká aktualizace od MS. :-) Samozřejmě žádné připojení k netu auto nemá, je to rok 2012. Co Vy na to?

• Pozitivní
    • 10 odpovědí
    • 7,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem chobott,

Tak jsem u čínana našel smerovky v zrcatkach, tim ze se vymeni ten cerny plasto dole...pokud jsem to dle obrazku pochopil spravne zde odkaz na shop Nekupoval to nekdo uz ? nejakej matador jako @danikd ci @Aleš_BX s tim bude urcite souviset natazeni kabelu a jelikoz ted taham kabel na okno tak bych to udelal pri jednom

7. Zahájeno uživatelem HWSpeedy,

Zdravím, neřešil někdo dodělání pravé zadní mlhovky? Nebo nemají ji novější ročníky zapojenou? Dnes jsem měl vyndaná zadní světla (pod nimi bylo tak 1/2 cm tlustá vrstva písku a bahna) a v pravém světle je zadrátovaná i mlhovka a dokonce i dvojitá žárovka tam je. Akorát schází přívodní drát vedoucí do konektoru.

8. Ahoj, chci se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s doděláním bezklíčkového startu "easy start" pro model s automatem nebo iv. Přistup do auta by byl standardní na stisknutí dálkového ovládání, jen by se pak uvnitř nemuselo šmátrat s klíčkem, ale jen zmáčknout tlačítko. Doufám tedy že by nebylo nutné násobné mačkání - 3x, po vzoru otočení klíčku.. Děkuji za odpovědi

• 1 odpověď
    • 3,6tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem hotelix,

Koupil jsem VW Up! CNG a vše fungovalo. Auto je 2013. Najednou po pár dnech na vesnici (od čtvrtka do dneška ráno v mínusových teplotách bez hnutí na zahradě) nejde v aute téměř nic z elektriky. Nejdou stěrače, výhřev okna vzadu, nesvítí denní svícení (ale světla po zapnutí svítí), nejde centrál, ani dálkový a navigace ukazuje v sekci o autě nuly. Nejdou blinkry, dvojblinkr, přepínání dálkových a větrák. Ani zásuvka 12V a kufr neotevřu, stejnak stresni okno se nehne. Nicméně klimu otočení ovladače větráku zapne (myslím kompresor). A sviti žlutá kontrolka motoru. Radio jde a navigace taky. Problém je tedy (dle mého) v tom, ze ECU nekomunikuje s vozem, ale s motorem ano, pr…

10. Zahájeno uživatelem Makaron,

Zdravím, včera večer jsem zjistil, že na Citigo ( obsah 999 /44kw /rok 2012 automat ) mi nesvítí přední potkávací světla. Denní svícení funguje a ostatní osvětlení taky. Nevím si s tím rady. Setkali jste se s tím už někdo ? kde by mohla být příčina. Je zvláštní, že nesvítí obě dvě světla. Za každou radu budu rád.Díky

• 5 odpovědí
    • 4,9tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem HWSpeedy,

Zdravím, vím že se to probírá na mnoha fórech, ale jaké máte zkušenosti s H4 do CG? Má cenu jít do nějakých Osramů s vyšší svítivostí i za cenu nižší životnosti? Případně jinou značku?

• Díky
    • 7 odpovědí
    • 5,4tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem ferokulda,

Zdravím. Srovnával někdo spotřebu 1.0 MPI (Citigo, up!, Mii) co ukazuje palubní počítač se spotřebou při tankování? Já mám dle palubáku průměrnou spotřebu (na jednu nádrž, cca 700 km) 4,5 l/100 km. Dle tankování 4,8 l/100 km (natankované litry děleno najetými km krát 100).

13. Zahájeno uživatelem chobott,

Tak jsem na FB videl jak nekdo ma na Maxidotu zobrazenou teplotu oleje, kdyz jsem to ale v Budikach nakodoval napsalo to samozrejme chybu....a tak premyslim zda to ma vubec teplomer oleje :-) mozna to maji jen nove motory...

• Pozitivní
    • 7 odpovědí
    • 6,4tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem HWSpeedy,

Zdravím, u CG CNG 2012 se začal objevoval problém se spínací skříňkou. Otočím klíčkem, rozsvítí se kontrolky, ale už nejde otočit dále a nastartovat. Musím vrátit klíček zpět a opakovat postup. Zatím je to řekněme sporadický výskyt, ale spíš chci vědět zda se mám začít bát, že mě to někde nechá a nebudu moci nastartovat nebo to vždy rozhejbu na "druhý" pokus.

• Pozitivní
      • Díky
    • 28 odpovědí
    • 20,8tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem von040,

Ahoj pls poučte mě velmi nepravidelně se mi stává, že po zapnutí zapalování se ozvou "3 pípnutí" není to ale doprovázeno žádnou kontrolkou (stav paliva, množství oleje, tlak v pneu...) resp všechny kontrolky postupně zhasnou, tak jak to po zapnutí zapalování bývá a lze normálně nastartovat díky za info

• Pozitivní
    • 17 odpovědí
    • 12,2tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem marsiano,

Ahoj, nevíte někdo co je toto za chybu? Vyskakuje to dost často a přijde mi, že ASG z přeřazení za 1 na R nějak bouchne. Je to manželky auto, a ta mi tvrdí, že při couvání se jí stalo, že auto nejelo, pak se ozvala velká rána a cuklo to (jako by se vůz odlepil od země) a až poté to začalo couvat. Addresa 02: Aut. převodovka Labely: nevybrány Objednací číslo řídící jednoky: 0CT 927 750 A HW: 0CT 927 750 A Systém a/nebo verze: SQ100 H10 0013 Kódování: 000120 Číslo dílny: WSC 00949 002 1048576 ASAM Dataset: EV_TCMSQ101011 004010 (VW12) ROD: EV_TC…

• 7 odpovědí
    • 6,7tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Nestiki,

Dobrý den, před 14 dny jsem zjistil, že mám prasklou hadičku u klimatizace a přemýšlel jsem o výměně svépomocí. Chci pouze vyměnit hadičku, naplnit a odvzdušnit následujíce. Jde mi jenom o to, jak je hadička vedena a zda je možné to oddělat doma. Nezná náhodou někdo kód dílu? Naraznik jsem už nasadil a kód nemůžu najít. Jde o hadičku hned pod řemenem te klimatizace. Přikládám foto, je to foceno zepředu. Děkuji za reakce :)

18. Zahájeno uživatelem Galvi,

Neuvažoval nebo nezjišťoval někdo někdy něco o montáži vyhřívaného čelního skla do auta, co by to obnášelo a tak...?? Co jsem se díval, tak se dává pouze do VW e-Up!, ale sklo je přece úplně stejné pro všechny auta od Citigo, přes Mii až po Up!... Takže je to jen o elektrice a jiném okně.. Spínače se pro tento účel dělají, jen budou mít asi problém auta se start stopem, protože tlačítko pro vyhřívané okno je právě v této pozici.. Pár foto, ví někdo něco?

• Pozitivní
    • 31 odpovědí
    • 14,4tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem cíťa55,

zdravím, neví někdo, kdo umí nastavit hodnoty pro tempomat v ŘJ motoru (poměr otáček motoru k otáčkám kol) pro jednotlivé převodové stupně, popř. obvod kola, díky za každou radu M.

20. Zahájeno uživatelem barrynp,

Do venku parkovaného CITIGO chci instalovat plašič kun, který má krom napájení vodič na jeho odpojení při natočení motoru. Návod uvádí PIN č. 17. Máte někdo k dispozici osazení pinů řídící jednotky, ze které předpokládám budu ten povel brát??

• 0 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem qvecko,

jde dodělat na citigo corner funkce přes VCDS

• Pozitivní
    • 65 odpovědí
    • 24,3tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem RST,

Abychom nespamovali v tématu o MR16, zakládám téma ke stahování oken. Moje dosavadní poznatky k dodělání stahování okna spolujezdce od řidiče: 1) Varianta originál: spínač okna je skutečně přepínačem a přepólovává + a - dle potřeby do motorku pro stahování / vytahování okna. Motorek má jen 2 pólovou svorkovnici a není to nijak propojený s komfortkou. Po zapnutí klíčku jde proud do spínače a ten ho pouze pustí dál do motorku jedním nebo druhým směrem. Takže domontování sériového provedení obnáší pořízení dvojspínače a krytky do dveří řidiče, novou svorkovnici ke spínači a přepíchat dráty z původní do nové svorkovnice a natáhnout dráty do dveří spojujezdce. Mám …

23. Zahájeno uživatelem chobott,

Ahoj, asi nejsem tak zkuseny auto elektrikar, ale po vymene zadniho svetla na RZ za LED svetlo lehce porad sviti i kdyz je vypnuty klicek.... vypozoroval jsem ze po čase to zhasne na to jsem prisel ted vecer.... otazka je co je spatne...svetlo je samozrejme cina....

• Pozitivní
    • 7 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem 987654321,

Zdravím. Mám Citigo z roku 2017 a najeto cca 6000km. Poslední dobou se mi opakovaně stává ,že nesvítí pouze levé zadní světlo.Na světle svítí normálně blinkr a brzdové ,ale klasické osvětlení už né (ty tři žárovky). V servisu mi už třikrát vyměnili pojistku a žárovky. Mechanik ještě vyměnil pojistku ze 7,5 na 10. Po čtnácti dnech světlo zase nesvítí. Ví někdo co s tím?

• 1 odpověď
    • 4,3tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem chobott,

Zakladam samostatne tema k TMPS, vim ze je zde hodne reseni na snimani tlaku, nekdo ma bezdratove moduly myslim ze by je BCM na Citigo mela umet....ale pojdme s @danikd ktery to snad dodelavam udelat navod co vse je treba ? @danikd pokud se nepletu rikal jsi ze musis natahnout kablik ze svazku u tlacitka ve stredovem panelu k ABS?

• 1 odpověď
    • 2,3tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.