Elektrika
Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...
223 témat v tomto fóru
-
Mám Fabii Trumf a nevím jak nastavit sílu podsvícení budíků.Kdysi byli vedle volantu dvě kolečka,jedno na světla a druhé na podsvícení.Tady máme jenom na světla.Da se to nějak nastavit?Svítí to dost slabě a chtel bych to trochu zesílit.
-
- 13 odpovědí
- 10,8tis zobrazení
-
-
-
Zdravím, Natankoval jsem plnou nádrž, ujel už jsem cca 300km a ručička mi furt ukazuje že nádrž je plná a i dojezd se mi nemění a ukazuje mi furt 770km. Napadlo mě jestli to není seklý plovák.... Máte prosím nějaké rady co s tím, nebo hned volat do servisu. Díky.
-
- 7 odpovědí
- 6,9tis zobrazení
-
-
Zdravím, na nové Fabii se mi po druhém nastartování na displeji za volantem objevily tři stejné ikonky (po chvilce zmizely). Při prvním nastartování (přímo při přebírání) jsem si nevšiml, ale možná jsem jen pořádně nekoukal, člověk nastavuje zrcátka apod,... Doma jsem pak v manuálu hledal co to bylo a myslel si, že šlo o signalizaci bezpečnostních pásů vzadu. Ty to ale nebyly (jsou dost podobné), protože dnes jsem si na Idnes všiml fotky, kde přesně tyto ikonky jsou. V manuálu nejsou k nalezení. Co to prosím je? http://ekonomika.idnes.cz/foto.aspx?r=ekonomika&c=A170331_2316000_ekonomika_rts&foto=FDV5e2b0e_Emise_1.jpg Viz. ty tři ikonky na displeji (nemám ve F…
-
-
- 36 odpovědí
- 12,5tis zobrazení
-
-
Ahoj neviete ako funguje tieto vyhrievanie? V manuali pisu, ze musi byt zapnute zapalovanie. Co je logicke, inak by nefungovalo ani ostrekovanie. Je to od nejake teploty? Napriklad, pod nulov? Pride mi totis divne, keby v tychto teplotach zapnem ostrekovanie a to je este vyhrievane to mi na celne sklo pristane horuca voda ?
-
-
- 3 odpovědi
- 3,6tis zobrazení
-
-
Při zapnutí zapalování u 1.2 66Kw je slyšet dost výrazným způsobem elektrické čerpadlo paliva vzadu pod sedačkami. Zda se mi to až příliš hlučné. Jak jste na tom ostatní?
-
- 1 odpověď
- 1,8tis zobrazení
-
-
uz se nekdo setkal stim, že opustite auto svítí vam prava nebo leva pulka auta, ale pri otervreni dveri u ridice nezazni zvukový signal oznamujicí ze jsou zaple parkovaci svetla?
-
- 21 odpovědí
- 11,5tis zobrazení
-
-
Zdravím, dnes mi vyhodilo na maxidote počas jazdy: "skontrol. denne svetlo vpravo!". Zastavil som hneď ako to bolo možné a skontroloval. Obe denné svietili, vypol som motor, naštartoval a hlásenie sa už potom neobjavilo. Stalo sa vám niekomu niečo podobné? Prečo vyhodilo chybu svetla keď bolo v pohode?
-
- 4 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
Je v pořádku tato situace? Při jízdě ukazuje maxidot venkovní teplotu 22, pak chvíli stojím na slunci (třeba půl hodiny) a po nastartování je teplota třeba 30 stupňů a při jízdě zase klesá zpět na konečných 22?
-
-
- 15 odpovědí
- 9tis zobrazení
-
-
Ahojte prosim ako vymenit ziarovku v hmlovom svetle,aky typ ziarovky tam osadit a vztahuje sa zaruka na vypalenu ziarovku.Mam rocne auto.A je v zaruke.dakujem
-
-
- 3 odpovědi
- 4,3tis zobrazení
-
-
Pridávam video s domontovanými xenónmi (výbojkami) H7 na fabiu III. Xenóny sú H7 4300k can-bus - slim balast. Svieti to ako originál a je to bez problémov. Taktiež sú priplatené ostrekovače na svetlá. Tu je link :
-
-
- 50 odpovědí
- 19,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Už jsem zkoušel 2 originální zapalovače dát do zásuvky pod radiem. Nezapnou se. Po oddělání nosného krytu se zásuvkou je vidět, že chybí tak 1mm ke spojení kontaktů. V autě nekouřím ale občas bych ho rád použil. V konfigurátoru není kuřácký paket tak normálně nečekám různé verze zásuvek.
-
-
- 6 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Jen malá technická ... palivoměr v autě neukazuje (a není navázán) na množství paliva v nádrži. hodnoty, které jsi naměřil, jsou platné jen pro Tebe a pro tvůj styl jízdy jen asi byl překlep .. předpokladam, ze do fora "kodovani fabie" to tak uplne nepatrilo
-
-
- 97 odpovědí
- 21,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, Mám objednanou fabii combi 1.2 TSI 81 kW manuální převodovka. Mám tam zatím objednaný normální tempomat, ale přemýšlím nad Adaptivním. Nikdy jsem ho neměl ani nezkusil. Mám si ho ještě doobjednat nebo je to zbytečnost? Dík za názor:) Sent from my iPad using Tapatalk
-
-
- 25 odpovědí
- 12,5tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny, co ví o autech víc než já :-) Včera mi začalo auto při odemčení zlobit, páté dveře zůstanou zamčené. Odemknu je až po zmáčknutí tlačítka pro kufr. Napadají mě dvě možnosti, jedna je že si s klíčkama hrála dcera a dokázala z nimi nějaké kouzlo, které dospělí neodhalí. Druhá je, že mi včera v servisu měnili jedno světlo nad SPZ, včetně té "lucerny" a prý tam byly uhnilé nějaké kabely, tak tam něco letovali. Jdou ty kabely od světel kolem něčeho co souvisí se zamykáním a mám to jít řešit tam? Předem všem děkuju
-
- 2 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
Neresil uz nekdo, zdali by sli k dsg dodelat padla pod volant na sekvencni razeni? Samozrejme za predpokladu kdyby se sehnal volant s padli treba z o3
-
- 1 odpověď
- 2tis zobrazení
-
-
Dobrý deň rád by som sa opýtal či už niekto dorábal na F3 originál parkovacie senzory so zobrazovanim na radiu.Originál servisy nevedia ci to bude zobrazovat,ci to nieje len zvukova signalizacia(pipak).Ďakujem.
-
- 0 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny, nezabýval se někdo nakódováním předních světel tak, aby při přepnutí na dálková svítila i tlumená? Díky, Vítek
-
- 2 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
Včera mi už podruhé za 6 měsíců co mám novou fabku vyskočila hláška na Maxidot že si mám zkontrolovat osvětlení RZ a 3. brzdového světla. Po kontrole že opravdu nesvítí jsem zjistil že navíc nejde otevřít kufr, nefunguje zadní stěrač ani vyhřívání skla. Když se to stalo poprvé, tak mi v servisu nedokázali říct co toto způsobilo, ale že jen stačilo auto připojit na PC a vymazat chybové hlášky z ŘJ. Jelikož se to teď stalo podruhé, budu od servisu požadovat vyjádření Škody. Stala se vám někomu stejná závada? Případně tip co to může způsobovat? Díky
-
- 1 odpověď
- 1,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Neviem ci to stoji za novu temu ale toto je jedine co nechapem na novej fabii, skusali ste uz zatrubiť? Je to (aspon teda u mna) take velke prekvapenie ako slabo a divne to trubi. Ake su vase postrehy a vedel bi mi niekto poradit ci by bola mozna vymena napr s vyssich tried? Dakujem
-
- 10 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zkoušel jsem maximálku (1.4 TDI 66kW DSG) a "normálně" mě to nepustilo přes 198 km/h (dle maxidotu/tacho). Otáčky byly, jestli si dobře pamatuji, pod 3500/min. Jel jsem z kopečka na Drážďany, takže auto zrychlovalo celkem svižně. Při 180 se mi rozsvítilo upozornění zimních pneu, které jsem zapomněl vypnout - mám už letňáky. Auto dále zrychlovalo. Po 190 najednou útlum a na 198 zásek. Okamžitá spotřeba spadla na 7-8 l/100km. Měl jsem ještě, ani nevím proč, aktivováno varování při 200km/h (v maxidotu). Varování ale nepřišlo, kvůli těm chybějícím 2 km/h. Nicméně jsem varování smázl, rovněž i upozornění zimního obutí jsem deaktivoval a opět šlápnul na plyn. Výsledek byl ten…
-
- 3 odpovědi
- 4tis zobrazení
-
-
Obsahuje Fabia III tuto vymoženost? V manuálu je to popsáno jako že by to mít měla. Mám výbavu Style a při výměně žárovek jsem zkoušel zapnout zapalování jestli se něco objeví a ono nic, auto mlčelo jak hrob a žárovku jsem měl vytáhnutou ven.
-
- 11 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zajímalo by mě, jaký kompresor používá Climatronic. Se spojkou a nebo stáloběžný? Pokud je kompresor stáloběžný, jakým způsobem Climatronic pracuje s jeho regulací? Nabízí se varianta nechat tlačítko A/C stále zapnuté a mít dostupné všechny výhody automatické klimatizace po celý rok (odmlžení skel v zimě, okamžité schlazení interiéru na okolní teplotu v přechodném období, chlazení v létě, atd...), jenže nechová se potom Climatronic až příliš rozežraně? Je rozdíl ve spotřebě paliva minimální a nebo se třeba vyplatí za deště odmlžit skla raději vyššími otáčkami ventilátoru? O kolik se může zvýšit průměrná spotřeba třeba v jarním období? Myslíte, že to je zanedbatelné a …
-
-
- 21 odpovědí
- 8,5tis zobrazení
-
-
Zdravím vás, mám prosbu, na displeji MAXI DOT (palubního počítače) se v dolní části objevuje vlevo celkové kilometry a vpravo "trip" denní kilometry. Denní počítadlo ujetých kilometrů mne nezajímá (a ani jsem je nikdy nepoužil), ba naopak mne daleko více zajímají celkové ujeté kilometry. Jelikož velice často používám tempomat, tak právě při zapnutí tempomatu (který je vlastně neustále zapnutý) mi celkové kilometry zmizí. Je nějaký způsob, možnost zrušit "trip" počítadlo a nahradit ho počítadlem celkové ujeté vzdálenosti? Díky.
-
- 3 odpovědi
- 5,5tis zobrazení
-