Exteriér
140 témat v tomto fóru
-
Čus nesetkal se někdo s chvěním a občasným třesením xenonu u superbaIII
-
-
- 11 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Dnes jsem byl opět po nějaké době v servisu, zkoušel jsem si jen tak zavírání dveří na SuperBu a byl jsem překvapen, že v salónu jdou dveře absolutně krásně zavřít, zatím co u mého SuperBu musím s dveřmi "bouchnout" - od novoty s tím, že prakticky po roce se to moc nezlepšilo. Myslíte, že to bude jen otázka nastavení zámku dveří nebo to mám nechat raději na servisu ? Bohužel to takto bylo od novoty, ale nově tam mám samozřejmě již pár "vychytávek" - viz. - neměnilo se třeba něco v MR2018 ohledně dvěří ? Myslím, že v salónu to nebyl ani L&K.
-
- 2 odpovědi
- 6,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
nedodělával náhodou někdo zadní stěrač na liftbacku? co je všechno potřeba?
-
-
- 1 odpověď
- 2,8tis zobrazení
-
-
Zdravím, nevíte někdo jaké LED žárovky by se daly použít do zadních světel u kombiku superb 3?
-
- 1 odpověď
- 4,9tis zobrazení
-
-
Ahojte, chtěl bych se zeptat jestli máte někdo podobné zkušenosti jako já. Aktuálně sedím v nejmenované Zlínské firmě, která provádí certifikované tonování autoskel pomocí folii. Při požadavku zatonovat kompletně celé auto kromě předního skla, mi bylo řečeno žádný problém. Netrvalo to ani 5 minut a bylo mi sděleno, že nelze zatonovat okno řidiče ani spolujezdce a to ani tou nejsvětlešjí folii s propustností 88%. Důvodem je již mírné zabarvení skel (žádný sunset) výrobcem automobilu. Tudíž pokud bych chtěl oficiální cestou zatonovat přední okno u řidiče a spolujezdce není to možné! Máte někdo podobnou zkušenost ? Propustnost by se pohybovala 4 % pod povolenou hranicí. Něja…
-
-
- 6 odpovědí
- 9,1tis zobrazení
-
-
Máte niekto skúsenosť s odstránením klapky/redukcie v hrdle nádrže pri otvore? Existuje na to nejaký prípravok? Neviem, či mi servis vyhovie... INFO: Ochrana proti nesprávnemu natankovaniu pri vozidlách so vznetovými motormi Plniace hrdlo palivovej nádrže pri vozidlách so vznetovými motormi sa môže vybaviť ochranou proti nesprávnemu natankovaniu. Táto ochrana umožňuje použiť pri tankovaní iba čerpaciu pištoľ na motorovú naftu. Ak by sa čerpacia pištoľ na motorovú naftu nenasadila správne na plniace hrdlo, musí sa ľahkým tlakom pohybovať sem a tam pre správne nasunutie. DÔLEŽITÉ P…
-
- 0 odpovědí
- 14,1tis zobrazení
-
-
Zdravim, neni to dotaz, ale spis informace pro ostatni ridice. Nekolikrat se tu uz na foru resilo, ze zavirani okennich skel je hlucnejsi nez u Superba II, ze tam nekteri slysi i lupani, praskani a podobne... Ja mel neco podobneho uz od prevzeti auta, i kdyz ne nijak vyrazne. Predpokladal jsem, ze je to kvuli vyrobe a okna se potrebuji pouze "vyjezdit". Situace se ale nezlepsovala, spise naopak, tak jsem se vydal do servisu, kde mi bez problemu uznali zaruku a provedli vymenu jezdicich list + spravne serizeni. Vysledek je tissi nez okna u predchoziho Superbu II. Prikladam video pred opravou... IMG_5798.MOV
-
-
- 6 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
ahoj, dnes na křižovatce, při odbočování doleva, si pán přede mnou spletl kvalty a při výjezdu ze křižovatky mi nacouval do auta. Na předním nárazníku není nic vidět, bylo tak v rychlosti chůze. Máte někdo s tímto zkušenosti, mám to nějak řešit, třeba nechat nárazník sundat a zkontrolovat nebo byste to nechali být? Pod přední maskou je umístěn takový černý polystyren, naplocho, tak ten nárazem praskl. Ale vypadá to jen jako krycí díl. Díky za postřehy.
-
- 2 odpovědi
- 2,5tis zobrazení
-
-
Klasika, i kdyz nejezdim do automaticke mycky, aby mi lak neposkrabaly kartace, tak se nejakemu tomu lehkemu skrabanci nevyhnu ani u rucni washky, zvlast pokud si tam prede mnou nekdo cistil s kartacem traktor. Kdyz jsem si zacal prochazet navody nebo navrhy na rozlesteni laku, tak jsem narazil parkrat i na doporuceni, ze lak se muze nechat rozlestit pravidelne (napriklad jednou za rok), protoze se po rozlesteni nanasi nova vrstva laku a tim auto dostane nejenom novy vzhled, ale zaroven dalsi pridavnou ochranu. Je to pravda, ze je vhodne delat lesteni laku pravidelne, pripadne delate to/planujete delat vy? A jeste kratka otazka na konec - zkousel jste uz nekdo…
-
-
- 22 odpovědí
- 9,3tis zobrazení
-
-
Zvolit si zadní stěrač? za mě teda ne, vypadá to šíleně. co si myslíte vy?
-
-
- 30 odpovědí
- 13,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Jak vlozíte kola? Na střeše, kouli či uvnitř? Jaké příslušenství doporucujete?
-
-
- 12 odpovědí
- 4,6tis zobrazení
-
-
"SunSet jsou skla s vyšším stupněm tónování v zadní části vozu, která Vás chrání před sluncem a zároveň Vám poskytují pocit většího soukromí. Nezanedbatelná je i estetická funkce SunSetu, který je u nového modelu tvořen tónovanými zadními bočními okny a sklem pátých dveří". Máte sklo pátých dveří skutečně tmavší? Mě to tak nepřipadá.
-
-
- 37 odpovědí
- 38,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Marně se pokouším sehnat někde nějaký popis/návod/manuál jak demontovat zadní světla a teď myslím ten trojúhelníček co je na pátých dveřích. Našel jsem na tapecu z vnitřní strany tři otvory a v nich jsou hluboko 3 Torx šrouby => asi to drží tu lampu, ale ty dirky jsou malé a bude na to třeba tenký šroubovák => jaká je to velikost toho Torxu pokud mám pravdu, že to tyto tři šrouby drží ... a nebo je třeba oddělat tapec? Dík za jakákoli infa.
-
-
- 11 odpovědí
- 7,1tis zobrazení
-
-
Ví někdo jak je řešený přední blinkr? Zatím jsem nenašel žádnou fotku, kde by svítil.
-
- 10 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
-
-
Může mi někdo říct, jaká je šířka přes zrcátka? Nikde jsem nenašel jasně určené velikosti. Všude ódy na vnitřní prostor, ale jak široký S 3 je od konce jednoho zrcátka ke druhému, to jsem prostě nevykoumal :-(. Díky
-
- 6 odpovědí
- 7,5tis zobrazení
-