Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Audio, Infotainment, Konektivita

1. Zahájeno uživatelem MVoj,

Zdravím, neřešil někdo z Vás na Superb III problém s příjmem FM rádií? Na všech vozech co jsem do těd měl radia a příjem Fm ve stejných oblastech fungoval správně, na novém Superbu III poslední facelift (cca2000km najeto), jsou zarušené nahodile některé stanice. U stejných stanic ve stejných oblastech jsem problémy dříve neměl. odpověd servisu je, že jsou slabé signaly rádii. Proto s eptám, jestli někdo neřešil něco obdobného? Zesilovač antény apod. Dle servisu provedli zkušební jízdu Karoqem a ve stejných místech rušení se prý opakovalo... Díky za info

2. Zahájeno uživatelem sumachr,

Chci se zeptat, dá se nějak aktivovat média command? Prodejce mi tvrdil že ho tam mám, a když to spustím tak když sem rychlí vidím vše i obsah a za par sekund napíše, viz obr. Řešil sem to se škodou hotline protože mě na ní odkázal origo servis kde sem byl, a tam to předali dál a odpověď přišla, že to nemám a nejde dodělat ??‍♂️ Popravdě nerozumím proč když to tam mám a chce to jen aktivaci. Tak je to asi otázka tady na odborníky co dělají úpravy, zdali by to dokázali aktivovat. Díky

• Negativní
      • Pozitivní
      • Líbí se mi
    • 5 odpovědí
    • 3,2tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Simonka,

Hezký den, poradí mi prosím někdo, jak přehrávat videa z IPhonu v Columbusu? CarPlay přehrává pouze hudbu ??‍♀️ Děkuji S.

• Pozitivní
    • 11 odpovědí
    • 8,7tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Hezoun,

Ahojte, koupil jsem predvadecku Supa III s Columbem. V menu Car mam polozku MirrorLink...myslel jsem, ze vsechny Superby budou mit automaticky v Columbovi rovnou Smartlink. Je moznost tam toto nejakym zpusobem dohrat? Je to jen SW zalezitost nebo i HW? Podle http://updateportal.skoda-auto.com/ mi to nabizi pouze nove mapy, BT ovladac a pak Loga na radio. Nemate s timto nejakou zkusenosti? Kdyz si dam informace o systemu, tak tam je: Cislo zarizeni: 3v0035020 Hardware: H41 Software: 0200 Muzete mi, prosim, ti, kdo maji Supa s Columbem a maji v menu Smartlink napsat tyto 3 udaje? Diky, Vasek

5. Zahájeno uživatelem mba,

Dobrý den, nemá někdo ze zdějších expertů doporučení na vyzkoušenou OEM navigaci/rádio pro SIII? Mám 1,5 Style+ MR2019 preFL s původním Swingem, který sice hraje dobře, ale nějakou navigaci s větším displejem bych užil. Když čtu, jak je náročné najít dlouhodobě stabilní kombinaci tlf-auto pro Smartlink, raději bych těch ca 6tKč pustil do nějaké androidí OEM navigace/rádia. Rád bych něco s rámečkem pro SIII, aby se rádio nemuselo montovat pomocí leukoplasti...;-)

• 12 odpovědí
    • 3,2tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem michal z,

Chtěl bych vědět jaký telefon vám bezproblémově funguje s MirrorLinkem. Budu řešit výměnu starého mobilu za nový a chtěl bych aby už MirrorLink fungoval s plnou parádou. Bohužel v konfiguátoru od Škodovky nejsou všechny modely mobilů - přijde mi, že tam poslední modely jsou tak rok staré. Historicky preferuji HTC a do iPhone se mi nechce.

7. Zahájeno uživatelem minex,

Zdravím, mám superb 3 2018 L&k a děje se mi to že jas Infoteinmentu columbus a displeje mezi rychloměrem a otáčkoměrem se mi náhodně ztlumuje. Nesouvisí to se světlama, a nastaveno mám velmi vysoký jas a třeba po nastartování je to chvíli ok a po pár miniuách se jas ztlumí ale světla se nerozsvítí. Nevím jestli je to chyba nebo nějaké nastavení na které jsem ještě nepřišel. Dík za odpověď

• 4 odpovědi
    • 3,8tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem o.fox,

Ahoj, neřešil někdo problém, že po připojení iPhonu k přednímu USB se telefon opakovaně odpojuje? Konkrétně se děje to, že připojím telefon. Objevíce se načítám USB a po chvilce se telefon začne nabíjet. Pár vteřin na to se telefon přestane nabíjet a opět se objeví načítám USB na columbusu. Někdy to jde bez problému hned na poprvé - spíše vyjímečně, ale většinou musím telefon třeba i 10x odpojit od kabelu a připojit znovu aby se to chytlo. Je to dost pruda. Nepomohl by například nějaký ten silnější kabel nebo je to běžné chování? Někde jsem zde četl, že první serie SIII neumí dokonce nabíjet. S tím problém nemám. Když už se to chytne, nabíjí t…

• 33 odpovědí
    • 24,6tis zobrazení
  9. Hi all (I'm from Italy and I am sorry if my english grammar isn't perfect), I have a question about a yellow multimedia connector that is attached in the navigator in the glove compartiment. While I was trying to disassemble the navigator, this cable crashed. The problem is that I know where it is attached in the navigator, but I don't know where it is attached at the other side (the cable is made with two connectors, one in the navigator and the other one I don't know where it fits). The picture of the cable is this one. If somebody knows any information of where it fits, I would be happy to listen. Thank you so much!.

• 1 odpověď
    • 2,4tis zobrazení
  10. Prosim o radu...na mobilnom telefone vytvorim hotspot na zdielanie WIFI. Avsak v Columbuse mi nezobrazuje moznost pripojenia k inej sieti. Mozem vytvorit len hotspot auta. Neviete kde moze byt problem?

• 0 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem pytonSK,

Dobry den, chcem sa spytat na co sluzi prepinanie zdrojov TV a AV.. co a kde sa da pripojit na AV vstup. dakujem za odpoved

12. Zahájeno uživatelem 3T52,0,

Ahoj, chtěl bych upgradovat MIB 2 (COLUMBUS) na MIB 2.5, samozřejmostí je display a horní lišta. Ale moje otázka je zda je nutné vyměnit i jednotku v kastlíku nebo je možné puvodní jednotku zachovat a jen přehrát software.

13. Zahájeno uživatelem Ladis1979,

Ahoj, Mám Superb III r.v.06/2016, infortainment Canton, bez Škoda Connect, a rád bych si nahrál radary jako POI. Zkoušel jsem to podle návodu zde: Ale nejde mi to nahrát ani přes "Vytvořit data na USB/SD", ani přes "Vytvořit archiv ZIP (GPX)." https://www.poi-radary.eu/ Když to zkouším přes Vytvořit data na USB/SD, načte se mi v autě z USB celá ta adresářová struktura, ale tlačítko "Importovat všechny vizitky..." zůstává stále šedivé, ať procházím adresáře jak chci. Poradí mi někdo prosím? Díky

14. Zahájeno uživatelem homy,

Jsem docela znechucen kvalitou map a odhadem vzdáleností v zabudované navi a rád bych rozjel Waze v navigaci, máte s tím někdo zkušenost? Našel jsem popis tématu zde - http://www.carplaylife.com/how-to/how-to-enable-waze-navigation-on-apple-carplay/ Používáte to někdo? Jak vám to funguje?

15. Zahájeno uživatelem jnyy,

Zdravim, mam supa 3 - 2/2017, zkousel jsem si vin pridat do skoda connect portalu a portal mi vratil "Vůz nepodporuje ŠKODA Connect služby". Je mozne dodatecne pridat podporu pro skoda connect? Diky, Honza

• 5 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem lehko,

Ahojte, mam problem so smartgate. je to zabudovane z vyroby 1 neviem vobec rozbehat pripojenie cez wifi direct - ani nevidim wifi direct signal a ani v nastaveni smartgate neviem najst nastavenie pre wife direct smartgate SSID, PINu ani nic ohladom wifi direct 2. pre Wifi pripojenie mam nastavene vlastne SSID a heslo. ked ale natankujem palivo do nadrze, tak sa mi SSID z mojho nastaveneho zmeni na SSID - SMARTGATE_123456 a neviem sa na to vobec pripojit. nepomoze ani vypnutie motora a elektriky a restart. nastavenie sa obnovi az po nejakom case (to este nemam odsledovane ako dlho to trva) na take, co som mal nastavene - vlastane SSID a heslo a uz s…

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 10 odpovědí
    • 9,8tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Patrik Kabáč,

Zdravim, da sa do columbusa 8" nejak nahrat appka youtube? Nemusi prehravat videa, staci ked len hudbu....mam na mysli ze ked mam v aute sim kartu s data ze by som zapol iba youtube na columbe a nemusel sa sparovat s mobilom... vdaka

• 0 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Delphin,

Co říkáte na omezení map pro Amundsen? Loňské mapy ECE1 měly 12 GB, ale zahrnovaly celou Evropu. Teď je Amundsen po rozsekání na 7 regionů pro navigaci třeba do Španělska nepoužitelný.

• Líbí se mi
    • 11 odpovědí
    • 8,2tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Cuco2019,

Nahravanie softweru radia - nefunkcny audio system

• 2 odpovědi
    • 1,8tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem 3TFlash,

Ahoj, lze odblokovat přerušení obrazu za jízdy na SMARTGATE aby to nepsalo že není aplikace certifikovaná pro jízdu ? Konkretně mi jde o aplikaci ŠKODA One app

• 0 odpovědí
    • 2tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Roman17,

Ahojte, ako aktivovat hlasove ovladanie? Po stlaceni prislusneho tlacidla pre hlasove ovladanie na multifunkcnom volante, dostavam na infotainmente spravu: "Hlasova obsluha nie je dostupna" Dakujem za pomoc. Model superb sportline, vyroba 12/2017, infotainment Columbus

• 14 odpovědí
    • 18,2tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Stanson,

Mohl bych poprosit nekoho znaleho, jak je to se stresni antenou? Ma kazda antena na S3 gps? Mam Bolero a neni zvykem SA davat do auta neco navic. Ne netu jsem nasel antenu GSM+GPS, nebo GSM+GPS+WEBASTO. Diky.

• Pozitivní
    • 4 odpovědi
    • 2,9tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Prodejce,

Všechny zdravím. Má někdo funkční Smartlink na infotainmentu Swing v Superbu 3tí generace? Pokud ano - jak se to povedlo rozjet? Uvítám každé info. Děkují.

• 0 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem perseus142,

Dobrý den, rozbil sa mi displej a uvažujem o výmene. Máte skúsenosti s čínskymi displejmi ? Vydrží to niečo ? https://www.aliexpress.com/item/32301584527.html?fbclid=IwAR1b626P36wAHFsS5wodDDkI846uw7DZNuE5POJ8aLLTzt1aQ5_sxDs_g0o Prípradne som našiel jeden český obchod. Máte s ním skúsenosti ? Ako výrobca displeja je uvedný VW, takže je to originál ? https://www.cars-equipment.com/en/shop/parts-8/oem-c080vvt03-lcd-navigation-display-8/#prettyPhoto Ďakujem.

• 2 odpovědi
    • 4,1tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Jakub Švec,

Ahoj všem, řeším malicherný problém u svého infotaimentu (8 palců) v Suberbu III 2018. Při přehrávaní hudby přes média pomocí BT se mi na display nezobrazuje obrázek alba ale pouze znak BT. Při stejném postupu se stejným telefonem (SGS 9) v jiných autech vše funguje jak má. Také je v mém autě nutno fyzicky zapnout Spotify v telefonu, než začne přehrávat, v jiných autech se zapne samo. Děkuji za rady

• 2 odpovědi
    • 4,7tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.