Zdravím, vlastním Fabii 1 1.2HTP, před 1,5rokem byla dělána GO motoru. Posledních pár dní slyším od motoru takové řehtání/klepání viz. video. Motor má od GO najeto zhruba 47000KM, proto se chci zeptat zdali nevíte co by to mohlo být. Ještě dodám, že posledních 20000KM bylo ujeto hlavně na dálnici. Napadli mě rozvody, ale nevyznám se, tak se chci nechat poradit.
Předem díky za všechny rady.
IMG_7757.M4V
Tak jeste jednou a snad naposledy. Ja jsem ve svem dotazu nezminoval nic o generacich autoradii (mib). Vim, ze se na novejsi generaci zobrazuje info napr. z waze atd. na maxidotu (pokud mas radio s GPS). Dotaz znel, jestli toto jde i na radiich bez gps? Nikde jsem nezminoval, ze mi to jde nebo jsem to videl na Octavia 3. Ted uz vime, ze (asi) nejde. A odpovedi typu: "motas dohromady dve technologie, ktere spolu nesouvisi", je hloupost. Takze klid, pohoda a diky za odpovedi, ktere byly k veci.
Ahojte,
dnes po naštartovaní sa nerozsvietil stredový displej medzi budíkmi. Môže to súvisieť so slabšou batériou?
je možnosť že displej ma svoju poistku?
superb 3 r.v.2017 110kw
dakujem
Ale G8 už stejně jako O4 používá MIB 3, takže u O3 tohle stejně aplikovatelné není.
Tahle funkcionalita u trojkové Octavie prostě není možná, tak je to zbytečné dál rozebírat.
Mám Golf 8 předfacelift. V době před zakoupením originální navigace jsem používal pouze Waze. Ten šel zobrazit pouze na infotainmentu. Ale občas se mi stalo, že se mi na kokpitu zobrazili šipky nebo jiné značky – mám ale pouze jednu fotku. Dle dizajnu je ale předpokládám zobrazovala originální navigace, i když jsem jí tehdy zakoupenou neměl.