Zdravím borci, měl bych dotaz.
Na autorádiu jsou 3x RCA zdířky a je mi jasný ,že jedna je přední další zadní a pak subw. Moje otázka je ,jestli můžu na subw. zdířku napojit reprák.
Myslím to tak ,že bych chtěl jeden set repro. dopředu středy a výšky a další set dozadu auta.
Snad to dává smysl😀 předem děkuji za odpověď.
Dobrý den,
obracím se zde o radu k výběru motoru u Škody Octavia IV. Roční nájezd by byl 30.000km (povětšinou dálnice). V současné době mám OIII 1.6 TDI 77kw 253.000km. Automaticky bych vzhledem k nájezdu opět zvolil diesel, ale rád bych nové auto měl na delší použití a trochu se obavám u nafty neustálých problémů v servisu ve vyšším nájezdu. Chápu, že co kus auta, to jiné problémy apod. ale zatím co jsem tak četl, působí na mě diesel u OIV víc problémový než benzín jako ojetina. Jinak mám v plánu kupovat ojetinu s nižším nájezdem ca. do 50.000tis.
Proto bych rád slyšel různé názory a rady.
Děkuji za odpovědi.
Prosím, zná někdo pořadí barev připojení konektoru čerpadla? Dva kabely upadly, konektor mám nový i s kabeláží, samozřejmě všechny jsou černé. Asi to nebude jedno, že? Nebo to dám random a kdyžtak prohodím, tolik možností, zase není.
Děkuji. L.