Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Audio, Infotainment, Konektivita

1. Zahájeno uživatelem Jakub Švec,

Ahoj všem, řeším malicherný problém u svého infotaimentu (8 palců) v Suberbu III 2018. Při přehrávaní hudby přes média pomocí BT se mi na display nezobrazuje obrázek alba ale pouze znak BT. Při stejném postupu se stejným telefonem (SGS 9) v jiných autech vše funguje jak má. Také je v mém autě nutno fyzicky zapnout Spotify v telefonu, než začne přehrávat, v jiných autech se zapne samo. Děkuji za rady

• 2 odpovědi
    • 4,7tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem kokta7,

Media Command – ovládání infotainmentu ze zadních sedadel prostřednictvím tabletu. Možnost ovládání infotainmentu prostřednictvím chytrého zařízení s Mirrorlink. Prostřednictvím funkce MirrorLink lze na obrazovce infotainmentu zobrazit kopii „zrcadlo“ displeje mobilního telefonu a prostřednictvím dotykové obrazovky MIB ho lze ovládat. Jednoduše tedy lze využít naistalovaných aplikací telefonu jako je například navigace. Je možné použít všechny nainstalované aplikace, které mají certifikát o jejich bezpečném použití za jízdy a jsou tedy kompatibilní s funkcí MirrorLink™. Pro funkční propojení je potřeba pouze mobilní telefon spojit prostřednictvím kabelu USB s palubním in…

3. Zahájeno uživatelem vencap888,

Dobrý den. Mám na vás dotaz. Mám superba combi LaK vyroben 5/2017. V menu infotainmentu nikde nenalézám škoda connect. I při registraci na netu do škoda connect mi to po zadání VIN kódu nenachází žádné auto. Nevíte, kde je problém? Mám infotainment columbus. Je to otázka nějaké aktualizace? Díky

• Pozitivní
    • 16 odpovědí
    • 6,6tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem lety12,

Zdravim, jde nějak z auta vypnout předplacený Care connect, aby nevysílal signál do telefonu nebo je pořád zapnutý a vypnu ho jedině tím, že vypnu aplikaci na telefonu? Jde mi o to, že když půjčuji auto, aby si dotyčný nemyslel, že ho přes to jakkoliv sleduju. díky

5. Zahájeno uživatelem tomagio,

Doporučí někdo nějaké OEM rádio? Ideálně s wifi nebo slotem na simku s LTE. Komunikují OEM rádia s barevným maxidotem, tzn. ukazují navigaci nebo audio?

• 0 odpovědí
    • 1,5tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Kamo1969,

Dobry den, som majitelom 2.0TSI 206kw L&K Kupeny v lete 2016. Hned prvu zimu som registroval, ze pri poklese teplot sa navigacia 'zblazni'. Zacne si ako keby sama od seba klikat - nahodne. Robi to nielen mne ale aj kolegovi (on ma 2.0tdi, tiez l&k). Na jar to cele prestalo, auto bolo medzitym aj na prehliadke. Lenze prisla zima a robi to znova. Ma niekto nejake info, co by mohlo pomoct? Vid priloha - video, ako sa to chova - trebars ked je v menu "car". Ak je v menu navigacie, zacne sa rozlicne zoomovat alebo iba pocut zvuky clicku - proste ako keby som klikal po obrazovke ale pritom sa jej ani nedotknem. Servis …

7. Zahájeno uživatelem slavo,

Ahojte, vsimol som si ze na infotainmente pri udajoch o jazde mi ukazuje stupen hospodarnosti jazdy pri tom zelenom listku sposobom, ze cim idem hospodarnejsie, tym mensie cislo, predpokladam ze by to malo byt naopak. Ake mate skusenosti vy? Pre ukazku prikladam foto, maximalne hospodarna jazda 20 km, nizka spotreba, ale zaroven aj nizka hodnota pri zelenom listku.

8. Zahájeno uživatelem mircak,

Zdravim, povedlo se mi presne na co jsem daval pozor, abych nejak zahadne nezapomnel (nezmrsil pri nastavovacich hratkach) heslo pro Smartgate wifi. Nevim jak, stalo se. Neznate nekdo moznost jak vyresetovat Smartgate jednotku do puvodniho nastaveni, kdy heslo je VIN auta? V navodu pisou, ze v podobnem pripade bych mel navstivit servis, zrejme vytahnou napajeni jednotky a bude hotovo? Diky

• 2 odpovědi
    • 5,8tis zobrazení
  9. U Superb Combi 3 LK r.v. 2015 s Canton zvukovým systémem se po 3,5 letech náhle objevil problém se zvukem z basového reproduktoru v předních dveřích u řidiče. Zvuk je silně "chraplavý" až "praskavý". Nevím, jestli je vinen onen basový reproduktor nebo dokonce DSP zesilovač (je 12ti kanálový, tedy pro každý reproduktor jeden kanál), který je umístěný pod sedadlem řidiče. Nemá někdo obdobný problém?

• 0 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Fanisss,

Ahoj všem, chtěl bych požádat o radu. Napadá vás způsob, jak přehrát zvuk z externího zařízení (nemyslím mobilní zařízení nebo jiné android, které lze jednoduše připojit přes bluetooth nebo USB) pomocí zvukové soustavy v autě? Např. když pustím video na notebooku (windows) a chtěl bych dostat zvuk do reproduktorů auta? Něco jako bývá "Line-in" vstup nebo jakkoliv jinak. Nemám Infotainment Columbus, ani Amundsen, pouze příplatkový sound system Canton. Děkuji předem! Pozn. přes Bluetooth mi auto notebook najde, ale ("překvapivě") nespáruje ani nepřipojí.

• 1 odpověď
    • 1,2tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem CHOVKY,

Zdravím, prosim vas vymienal niekto displej na Columbuse za 9.2 palcov? Poprosim aj číslo dielu 9.2palcoveho Columbusu az by niekto vedel. Dakujem

12. Zahájeno uživatelem Kraso,

Zdravim, pri prochazeni jsem tuto kombinaci vlakna jeste nenasel, takze jsem si dovolil zalozit nove. Mam iPhone 5S, na kterem mi temer cele 3 roky bezel Apple CarPlay bez problemu. Vcera jsem updatoval iOS z verze 11.2.2 na posledni verzi 11.2.6 a po pripojeni pres CarPlay mam cernou obrazovku. Mobil nabiji, ma aktivni pripojeni, dokonce i hudba jde do repraku, ale obraz se proste nezobrazi, i kdyz CarPlay se porad tvari jako aktivni (kdyz prepnu na bluetooth, tak mi to nahlasi, ze mam aktivni CarPlay a BT nelze pouzit). Nutno podotknout, ze pouzivam neorigo usb kabel (ktery je kvalinejsi nez origo) - v takovem pripade bych ale cekal, ze se vubec nepripoji, p…

13. Zahájeno uživatelem Patrik1971,

"SMART LINK + SMART GATE" plus Wireless RSE "App" Chapem smatlink,aj smartgate/mam ich v 2 autach a pouzivam ich iba v tom,v ktorom nieje navi,inak nic/...ale co je ten zbytok?Vyuzijem to nejako a hlavne naco?

• Líbí se mi
    • 7 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Medvěd Chemik,

Dobrý den. Už více než rok jezdím se Supem III generace a mám celkem zásadní problém s navigací. Vestasvěná navi mi nevyhovuje a chtěl bych stejně jako v ostatních autech používat WAZE, kterou mám instalovanou v tabletu a která mi - ač ani ona není bezchybná - vyhovuje mnohem víc. Superb je ale zřejmě nějak stíněný, páč se mi dost často stává, že navi nevidí na družici a tak např. po D1 jedu po poli o X m vedle. Při "pátrání" v autě jsem si všiml, že mám v kaslíku slot na SIM kartu a někdo mi říkal, že by to mohl být slot na datovou kartu, přes který bych si mohl v autě instalovat Wi-Fi (což by určitě zajímalo mého nadřízeného) a to by mi mohlo pomoc i při komunika…

15. Zahájeno uživatelem pavelkonir,

Když propojím telefon kabelem v režimu android auto, a chci telefonovat (nebo mi někdo zavolá), tak se radio nepřepne na telefon. Když není režim android auto zapnutý a poslouchám rádio, tak HF funguje dobře. Navíc mám problém s importem kontaktů rádio mám propojené s mobilním telefonem Oneplus 2 a přenos kontaktů mám povolený. S jiným telefonem jsem zatím neměl čas laborovat. Ale tento telefon jsem provozoval na radiu od firmy Alpine bez problémů.

• Pozitivní
    • 9 odpovědí
    • 8,5tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem lukeGTI,

Mám Note 8 a mám následující problémy - kontakty se nenahrají, pokuď nejsou v telefonu (neimportují se kontakty v google účtu) - nefunkční miror link a android auto (doporučíte ozkoušené apky)? Setkal se někdo s podobnýma trablema

• 3 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem sx-man,

Mam problem s pripojenim cez Mirrorlink, radio Bolero, telefon Samsung Galaxy A3 (2016). Niekedy sa pripoji hned a niekedy hlada a potom vypise, ze telefon nie je kompaktibilny s mirrolink. Pripojenie mirrorlink v telefone samozrejme povolene. Nemate niekto podobne skusenosti? Je problem v telefone alebo v Boleru? Dik za pomoc.

18. Zahájeno uživatelem mako2323,

Superb 2018 (aj znameho Superb + Canton) Canton Audio 9" display ,hardware H54, Software 1163 vid priloha Pri sparovani IPHONE 7/8 (X som netestoval)A2DP , funguje, telefonovanie, Youtube, Podcast ale nevie prehravat Audio/Video z WHATSUP, FACEBOOK. Aprava sa to tak ,ze pustim hlasovu spravu a prehra to prvu pol seundu a potom sa zvuk ztisi na minimum, ak pridam VOLUME na volante alebo dotykovom prepne sa WHATSUP /FACEBOOK na inu sluzbu ako PODCAST alebo MUSIC. S bluetooth sluchadlami to idlo bez problemov , tak isto Hyundai i30, ix35. Predpokladam ,ze to bude nieco s radiom od SKODA/VW. -znamemu sa to sprava uplne rovnako IPHONE+SKODA CANTON …

• 1 odpověď
    • 2,1tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem wsharan,

Mám v autě columbus a spojení s telefonem je vždy v pořádku a vše funguje jak má,jen SMS je mi zobrazí a načtou tak po každém 10 spojení.Telefon je HONOR 7 s androidem 6,neví někdo čím by to mohlo být?Auto je rv. 2016. moc děkuji za rady

20. Zahájeno uživatelem Lubos_PM,

Problém se zobrazením obalů se zmiňoval už tady , ale protože to bylo k OIII, nepokračuji tam, ale dávám to k SIII, možná to má SIII jinak... Některé obaly se zobrazují, některé ne, logiku jsem v tom nemohl najít. Nakonec jsem dnes po řadě pokusů zjistil, že můj Columbus pravděpodobně bere obrázky alb pouze z databáze Gracenote a je mu úplně jedno, jestli je obrázek alba v adresáři s MP3, případně přímo v MP3. Testoval jsem album Rock Dreams - Nostalgic Dreams, do MP3 jsem vložil obrázek obalu alba, do stejného adresáře jsem uložil ještě obal jako samostatný obrázek, ale na displeji se stejně místo správného zobrazil obrázek jiný, obecný... Obal alba Marsyas s…

21. Zahájeno uživatelem bidia,

Zdravím Zkoušeli jste někdo měnit loga rozhlasových stanic (S3 Amundsen)? Nelíbí se mi výchozí bílé pozadí, vypadá to jak výherní automat. Snažím se nahrát upravené loga, ale bez ohledu na to jaký formát, rozlišení nebo poměr stran obrázku zvolím nikdy nevyplní celé vyhrazené políčko. Dokonce i když použiju originální VW loga, tak je výsledný obrázek menší, než byl ten z výroby. Takže se nakonec bílého pozadí nezbavím. Nevíte co s tím? (Na přiložené fotce je vyměněné první logo Radiožurnálu, výsledek je menší než bylo původně)

22. Zahájeno uživatelem ghost7,

Poslední měsíc mám problém, že se mi po nastartování náhodně na rádiu (Bolero) začnou samovolně přepínat stanice rádia. Začalo to teď, když jsou chladnější rána. Je to, jako bych přepínal stanice v paměti tlačítkem za sebou. Když mám puštěnou navigaci přes Android Auto, tak se to taky někdy zblázní a přepínají se samy položky v menu. Když se interier prohřeje, tak to dá pokoj. Nějaká zkušenost?

• 2 odpovědi
    • 3,9tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem mirec243,

Ahojte, chcel by som poprosit o radu. Marne hladam a snazim sa na to prist, ale prilis sa i nedari. Ked sparujem mobil (iPhone 6) s radiom Amundsen ci uz cez apple car alebo bluetotth, tka vsetkoo funguje, ako ma. Lenze problem je v tom, ze mi to zvoni dost hlasno, ze sa vzdy skoro zlaknem, ked mi niekto vola. Nemozem najst, ako by som ten zvuk stisil. Podla navodu tak v menu nastaveniach zvuku, by mal byt "telefon", ale ten tam bohuzial nemam. Budem vdacny za kazdu dobru radu, lebo uz si ani telefon neprepajam s amundsenom, kedze ten zvuk by zobudil aj mrtveho a ked cela posádka spí, tak to nie je velmi mile prebudenie Dakujem

24. Zahájeno uživatelem Lukkii,

Ahoj, dodělával jsem DM z jiného vozu do svého a chci se zeptat (nenašel jsem správné vlákno), zda tu z té navigace někdo dokáže vyčíst VIN toho původního vozu. Díky, Lukáš

25. Zahájeno uživatelem ferda25,

Počet zájemců o Škoda connect

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.