Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Exteriér

Vše co je zvenku - Karoserie, narazniky, designové úpravy, folie atd.

1. Zahájeno uživatelem Octavia31,

Zdravím, neví náhodou někdo, která škodovácká barva je nejvíce podobná VW Bílá Oryx perleťový efekt. Má někdo auto ve zvláštní bravě a mohl by poslat foto zajímá mě: červená hotchilli bílá pearl bílá cream díky

2. Zahájeno uživatelem Milos..,

Zdravím. Včera som si všimol na mojom Kodiaqu brutálny nános bieleho prachu vo vnútri LED Matrix svetiel. Je to v pravom aj ľavom svetle. Rozmýšľam zhora zdola odkiaľ sa to tam mohlo dostať. Riešili ste niekedy takýto problém?? Čo s tým?? Díky moc za každú radu!

• 0 odpovědí
    • 167 zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem tomiq07,

Ahojte neriesili ste niekto vymenu ostrekovaca celneho skla? Vodicov pekne rozprasuje, spolujazdec strieka priamy prud.. Alebo mate navod na vymenu?

• Díky
    • 2 odpovědi
    • 276 zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem F16,

Zdravím, nevíte někdo, zda by nešla dodělat středová odrazka (výměna za původní) na zadní dveře, tak jak to má Škoda Kodiaq RS ? Díky za případné reakce.

5. Zahájeno uživatelem myckei,

Ahoj lidi. Nějak se mi povedlo obohatit si auto o mrtvé mušky, komáry a pavouky v zadních světlech. A to jak na kufru, tak na karoserii. Nemáte někdo jednoduchý návod na to, jak je odtamtud dostat? A případně tip, jak jim zamezit tam lézt? :-) Asi by to bylo na vyndání světel nebo nevím. Děkuji za každý tip.

6. Zahájeno uživatelem DrDoctor,

Kluci, menil jste nekdo komplet masku na faceliftu na aute, bez sundani narazniku? Pristup je tam horsi nez blbej. Ale nechce se mi sundavat naraznik, odpojovat ostrik svetel. Asi by mi nevadilo puvodni masku i znicit.

• 4 odpovědi
    • 720 zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem oscar.xll,

Zdravím, potrebujem radu ohľadne vysuvnej dvernej ochrannej lišty. Na predných pravých dverách sa mi zlomila. Objednal som si druhú. Ako sa mení. Len sa zasúva do toho výsuvného držiaka vo dverách alebo inač. Pozeral som na dielenskú príručku ale tam je len výmena celého mechanizmu. ďakujem za každú radu.

8. Zahájeno uživatelem pabloescobar,

Zdravim. Chtel jsem se zeptat na vase zkusenosti s bocnimi naslapy na Kodiaqu. Kdo mate z vyroby, nebo kdo jste si dokupovali a nechavali namontovat. Jen si pokladam otazku, jestli to nema z dlouhodobeho hlediska nejaka negativa (napr. zasah do prahu, naruseni antikorozni ochrany apod.).. Premyslim, ze bych je dokoupil (na eshopu Skoda stoji jeden 11990). Mam Sportline 2023. Diky.

9. Zahájeno uživatelem Modie,

Zdravím, borci jde vyměnit u kodiaka jen ta spodní čast nárazníku za sportline nebo musím i tu horní.Je to líbivější v tom laku.Díky.

• Pozitivní
      • Líbí se mi
    • 24 odpovědí
    • 11,1tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem jindrous,

Bude si někdo dávat zástěrky? :-)

• Pozitivní
    • 8 odpovědí
    • 8,3tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem klakson23,

Zdravím, potýkám se s problémy s předními stěrači. Pravý (spolujezdec) celkem kvalitně rozmazává. Najeto 5800km. Zkoušel jsem (rada servisního technika) odmastit čelní sklo, pořádně utřít špínu ze stěračů, ale výsledek je stejný. CCa 15cm rozmazaná šmouha po celé dráze setření. Reklamace nemá smysl. Jaké používáte stěrače vy?

• Díky
      • Negativní
      • Pozitivní
    • 39 odpovědí
    • 15,5tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem DrDoctor,

Kluci jaky je rozdil u narazniku faceliftu? Lisi se treba bezna verze od sportlinu a RS, jen tim spodkem. Slo by koupit spodek z RS nebo sportlinu a nacvaknout na bezny naraznik? A jak to je s maskou? Jsou stejny tvary a rozdil jen v barve, chromu? Mam chrom a libila by se mi cerna. Krytky radaru jsou zamenne?

• 1 odpověď
    • 506 zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem matodj,

Ahojte, mam problém so zatekanim 5. Dverí na kodiaq rv. 2018. Po daždi, alebo po umyvani auta som zistil vodu na stropnici a na plate v kufri... Neviete mi niekto poradiť odkiaľ by to mohlo tiecť

14. Zahájeno uživatelem sato1,

Ahojte, na moje veľké prekvapenie, na spolujazdcových dverách z vnútornej spodnej strany som našiel stopy korózie. Kodiaq je z 11/2017, 110 tis km. Je na to v ŠA ešte nejaka záruka?

15. Zahájeno uživatelem xx30,

Jak vám svítí potkávací světla? Mám Kodiaqa 2022 s matrixovými světly. Dálkové světla s touto funkcí svítí výborně, ale potkávací světla svítí jen na velmi krátkou vzdálenost. Světelný paprsek dělá ostrý předěl mezi světlem a tmou ve vzdálenosti cca 15 m před autem, dále pak svítí jen jakési tlumené světlo které sice osvítí čáry na vozovce, ale ne tmavou vozovku. Tlumená ( potkávací ) světla svítí jakoby na dvakrát - ostré světlo které osvítí vozovku a je ukončené ve velmi krátké vzdálenosti ( cca 15 m ) ostrým rozhraním a slabé světlo které svítí jen velmi tlumeně a osvítí jen čáry na vozovce. Byl jsem to řešit ve škodovce kde mi světla zkontrolovali s tvrzením, že je t…

16. Zahájeno uživatelem masa 25,

Zdar pánové, stal jsem se majitelem nového Kodiaqu Sportline. A už po příjezdu domů po předání auta koukám a jsou zamlžená přední světla. Po týdnu a cca 600km jsou stále zamlžená. Čekal jsem že to zmizí samo a nic. Nemá někdo podobnou zkušenost. Díky.

17. Zahájeno uživatelem Hrnca,

Tak me napadlo, jak slozita by byla instalace koncovek vyfuku z RS? Mne se moc nelibi ty radoby imitace na L&K...Vim, ze i na RS je to jen design, na jedne strane je to dokonce prazdne...Mam 2.0 TSI...Myslim,ze by stacilo vymenit difuzor za ten z RS a koupit i ty koncovky...Uz to nekdo resil? Ma cenu nad tim uvazovat? Nebo to neni tak jednoduche jak to vypada? Diky za nazory...Nechci z toho delat pseudo RS, jen by se mi tam ty koncovky libily vic nez soucasna “okrasna” lista...

18. Zahájeno uživatelem Petr2212,

Ahoj , pátral jsem v návodu a nikde jsem neobjevil nějakou informaci o správném umístění příčníků . Máte někdo informaci kam přesně je umístit ??

• Líbí se mi
    • 17 odpovědí
    • 12,4tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Redfish,

Nakupil někdo z vás nějaké doplňky z Číny? Všiml jsem si, že na Aliexpressu prodávají hafo různých vychytávek, např. lišty, krytky na panty, mřížku na výdech klimatizace pod 2. řadou sedadel, potahy, vany do kufru atd. Stačí napsat do vyhledání "Kodiaq" a nestačíte se divit. Na eshopu ŠA tyto položky vůbec nevedou. Jak to ti kluci šikmoocí dělají ? :-)

20. Zahájeno uživatelem ministry078,

Zdravím vás. Chcem sa opýtať, či by sa dali vymeniť zadné LED svetlá za svetlá s dynamickými smerovkami, ktoré sú v novších veriách. Mám verziu s FULL LED aj vzadu, ale s klasickými blikajúcimi smerovkami. Ročník 2019. Moj názor je, že by to šlo bez dodatočného kódovania, kedže je to vec samotnej lampy, presnejšie obidvoch častí na každej strane.

21. Zahájeno uživatelem sverak75,

Zdravím, chtěl jsem po koupi auta nasadit chybějící ochranu dveří, ale zjistil jsem že seve dveřích při zavírání nehýbe ten konec na který se nasazuje. Nevíte co s tím?

• 1 odpověď
    • 2,1tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem xx30,

Řeším konfiguraci Škody Kodiaq a všimnul jsem si při pohledu na autech které již jezdí po ulici, že na některých je z pohledu zezadu viditelný zadni tlumič výfuku a u některých aut je zcela schovaný. Dotaz je jestli se to týká jen některých vybav nebo jaka věc má na tuto skutecnost vliv. Nějaká konkrétní konfigurace? Zajímá mě na kterých autech ( konfiguraci ) tento tlumič výfuku je vidět a na kterých je zcela schovaný? Myslím pohledem přímo zezadu.

• 3 odpovědi
    • 1,8tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem miko11,

Zdravím, kúpili sme jazdené 1 rok Kodiaq v plnej výbave a pred odovzdaným vozidla vykonali čistenie interiéru aj exteriéru a našli sme zanesené chrómové lišty okien ale iba tam, kde sú dvere plus strešný nosič je zanesený. Za zadnými dverami kde sú pevné okná sú lišty krásne ako nové a boli tiež umývané. Teraz nám to ale nechcú reklamovať. Odpoveď neumývať auto prostriedkami PH12 a viac. Chcú to len zaleštit. Je to vada materiálu? Stretol sa s tým niekto prosím?

• Líbí se mi
      • Pozitivní
      • Díky
    • 25 odpovědí
    • 26,7tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem pechino,

čau chlapi, lze přední mřížku obyč Kodiaqu vyměnit za LaK? Líbí se mi ty chromy na žebrech. Koukal jsem, že ji sem tam někdo prodává

• Pozitivní
    • 11 odpovědí
    • 5,3tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Radek Vokál,

Ahoj, davali jste nekdo na auto osvetleni dveri kodiaq s logem ? Jak to vypada na dverich ? Netrci moc ze dveri ta boule ze ktery jde svetlo dolu?

• Líbí se mi
      • Díky
    • 7 odpovědí
    • 7,5tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.