Elektrika
Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty.....
113 témat v tomto fóru
-
Čaute kolega má auto od leta a teraz bol v servise na zvolávacej akcii, kde mu urobili podľa protokolu: 97CN099001 Emergency, traffic Jam Assist, ale nevedeli mu povedať ako zmena prejaví v správaní vozidla. Neviete náhodou o čo ide?
-
-
- 47 odpovědí
- 16,7tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
-
Ahoj všem, můj necelých půl roku starý Kodiaq ve výbavě Style s motorizací 2.0 TDI 110kW má buď závadu a nebo něco dělám špatně a tak se na vás obracím o radu. Přes léto jsem si toho nevšimnul, jelikož bylo krom hluboké noci kdy spím stále světlo. Nicméně nyní v podzimním čase nastupuji i vystupuji z vozu leckdy za tmy a všimnul jsem si jedné zvláštnosti. Když odemknu (například dálkou) auto a odklopí se mi vnější zpětná zrcátka, tak na straně spolujezdce z podzrcátka svítí klasicky na zem světlo, ale na straně řidiče nikoli i když tam to světlo samozřejmě nainstalované je?! Totéž se děje i při zastavení vozu před jeho uzamčení. (Myslím že je to součástí výbavy …
-
- 1 odpověď
- 3,2tis zobrazení
-
-
Víte někdo jak je zabezpečená zásuvka 230 V proti nehodě , dá se vypnout z místa řidiče ? Příklad : necháte pootevřené zadní okno a při bouřce vám tam nateče hodně vody , (skočíte do auta nastartujete a asi už neodjedete . ) Při dopravní nehodě sjedete do řeky, potoka ,rybníka....co se stane pokud do auta vnikne voda? Kde je umístěn měnič napětí , jak je jištěna zásuvka proti svodu do vlhkého prostředí?
-
- 1 odpověď
- 3,6tis zobrazení
-
-
Ahoj, chci se zeptat na citlivost dešť.senzoru. U OII jsem přepnul do první polohy (auto) a stěrače stíhali skoro pořád pokud teda nebyl moc velký slejvák. U kodiaqa mi při páčce v první poloze (auto) stěrače stírají v daleko pomalejších intervalech - skoro už nevidím a pak to teprve setře. Musím tomu přidávat intenzitu na páčce. Ani jsem nezaznamenal takové to bleskurychlé setření, když na senzor stekla voda ze střechy. Chová se vám to stejně? Je použita jiná technologie snímače nebo je to vada?
-
- 2 odpovědi
- 3,8tis zobrazení
-
-
Ahoj možná budu vypadat na pitomce, ale mám takový problém. S autem jezdím jen já a otočný přepínač světel mám nastavený na "auto" a nikdy mě nanapadlo jej zapínat na jinou pozici nebo jej dokonce vypnout (a to ani u předchozího auta) - co se mi však za poslední 3 dny stalo dvakrát je to, že přepínač byl v poloze vypnuto !! Sakra to už je na hlavu já s ním neotočil a nikdo v autě nebyl :-) je možné vůbec něco takového ??
-
-
- 6 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
-
-
Ahoj moc nemohu pochopit , proč není umožněno zakoupit a hlavně využívat parkovací asistent pro podéllné a příčné parkování v kombinaci s "Area View s Trailer Assist, Signalizace vzdálenosti při parkování - vpředu a vzadu, zadní světla LED High" v konfiguraci je uvedeno že pokud dáte "Area View..." neumožní vám to zařadit parkovací asistent a obráceně. NO pokud snad má "Area View...." nahradit funkci park asistent pro podélné a příčné parkování - tak se mi jej prostě nepovedlo zprovoznit :-(
-
-
- 4 odpovědi
- 5,7tis zobrazení
-
-
Je možné, aby i první série Kodiaqu uměly dodatečně ovládat nezávislé topení přes app?
-
-
- 11 odpovědí
- 8,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Bude na jaře 2018 možnost nastavovat digitální zobrazení ve čtyřech různých uspořádáních i pro Kodiaq?
-
-
- 56 odpovědí
- 17,5tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Skúšal som parkovacieho asistenta s kolmým parkovaním a z mojej sklamanie. VW tento systém avizoval už 90-ich rokoch v nejakom koncepte, tak by som očakával, že o 20 rokov a roky po komerčnom uvedení to už bude fungovať bez problémov. Žiaľ, nie je tomu tak. Najprv bol problém s aktivovaním tejto funkcie. Keď sa podarilo aktivovať vyhladávanie miesta, tak našlo hneď na prvý pokus. Žiaľ, samotné parkovanie už skončilo s menľím fiaskom. Zaradil som spiatočku auto sa rozbehlo, točilo volantom a nakoniec neviem či som to bol skôr ja, alebo samotné auto, ale pár centimetrov od auta za nami sme aj s kopaním ABS zaflekovali. Podotýkam, že to bolo miesto, do ktorého by som Kodia…
-
-
- 15 odpovědí
- 9,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Chci se zeptat jestli se dají při aktivním hlídání zvýšit vibrace do volantu.(snad jsem to dobře napsal):-)
-
- 0 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
-
-
-
Zdravím vás, vedel by mi niekto poradiť, ako fungujú v kodiaqu el. sklápané zrkadlá? Moja predstava: počas cúvania do úzkeho priestoru si po zrovnaní auta a pred definitívnym zacúvaním, sklopím počas jazdy zrkadlá alebo minimálne po zaparkovaní a zastavení ich viem sklopiť ešte predtým, ako otvorím dvere na aute. Popisujem prax odskúšanú na funkčnosti takéhoto systému u passatu CC. Dovod pouzitia: tesne parkovanie k stene a potom parkovanie do boxu, kde su dva stlpy, ktore by vadili pri otvarani dveri zrejme prave v mieste zrkadiel. Dakujem za rady.
-
- 3 odpovědi
- 6tis zobrazení
-
-
Funkce air-care lze úspěšně aktivovat na Kodiaqu. http://magazine.volkswagen.com/tech-check-air-care-climatronic.html
-
-
- 3 odpovědi
- 7,9tis zobrazení
-
-
Oproti Superbovi3 je tažné s prvky z Passatu, tj. žádné mechanické odjištění se již nekoná.
-
- 1 odpověď
- 4,8tis zobrazení
-