Přejít na obsah

Audio, Infotainment, Konektivita

67 témat v tomto fóru

1. Amundsen 1 2 3 4 5

• 101 odpovědí
    • 40.6k zobrazení
    • 112 odpovědí
    • 60k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 328 zobrazení
  2. WLAN iphone odpojování

• 0 odpovědí
    • 241 zobrazení
  3. S-PIN

• 0 odpovědí
    • 866 zobrazení
  4. Personalizace online

• 1 odpověď
    • 375 zobrazení
  5. My skoda

• 0 odpovědí
    • 375 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 384 zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
  6. Personalizace

• 3 odpovědi
    • 2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 857 zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 8.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3k zobrazení
  7. Internetové rádio

• 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.3k zobrazení
  8. Jak vypnout TMC?

• 6 odpovědí
    • 5.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 4.5k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 4.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.8k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
  9. Drivegreen

• 3 odpovědi
    • 1.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahojte, mám octavia 2.0 TDI 135kW DSG. Keď idú otáčky motora smerom nahor, tak pri záťaži sa ozýva taký traktorový škrabotavý zvuk, ale len medzi 2000-2500 otáčkami. To isté, keď stojím na neutráli a dám plyn na podlahu, tak pri spomínaných otáčkach to vydá tiež škrabotavý zvuk. Nevie niekto, kde by mohol byť problém? Vyskúšal som aj zhodiť remeň, čo ide na alternátor a zvuk stále pretrvával.
    • Mám Octavii 4 facelift 130 let premium liftbacka hledám v kufru takzvané "univerzální fixační elementy", ale nemůžu je nikde najít. Jsou to takové plastové zarážky které se dají zlomit do "L" a vespod mají suchý zip kterým se připevní ke dnu kufru a zafixují třeba krabici, aby necestovala v kufru. V autosalonu i v různých recenzích jsou tyto elementy v bočních přepážkách a vypadnou ven po vymáčknutí tlačítka "cargo". Moje auto ale žádná tlačítka "cargo" nemá, pouze holé plastové přepážky. V manuálu píšou, že ještě můžou být umístěny u rezervy, ale tam také nejsou. Z komunikace s infolinkou Škoda Auto jsem dostal informaci, že "Ve standardní výbavě jsou u všech aktuálně nabízených akčních modelů a dále ve výbavách Exclusive, Top Selection, Sportline a RS. U nižších výbav (Essence) pouze jako paket – Simply Clever paket nebo funkční paket." Autosalon odkud jsem vozidlo pořídit prý vůbec neví u jaké výbavy nebo packetu by to mělo být. Máte to ve vozidla? Máte někdo výbavu 130 let premium a máte to tam? Děkuji  
    • › Vynikající výsledky hospodaření v roce 2024: Škoda Auto Group dosáhla rekordních tržeb 27,8 miliardy eur, provozního zisku 2,3 mld. eur a rentability tržeb 8,3 %› Automobilka je připravena na další fázi transformace: výborné finanční ukazatele umožňují společnosti zvládnout nadcházející výzvy ve stabilní pozici› Nejmodernější modelová paleta v historii společnosti: Škoda Auto dodala zákazníkům po celém světě 926 600 vozů (meziročně +6,9 %)› Dvojnásobné prodejní ambice s elektrickými modely pro rok 2025: na trhy přichází zcela nový Elroq a proběhla premiéra nového vozu Enyaq › Rozvoj internacionalizace: premiéra městského SUV Kylaq v Indii, chystané zahájení montáže ve Vietnamu, rozšíření produkce v Kazachstánu Škoda Auto Group Rok 2024 se stal historicky nejlepším hospodářským rokem […] Článek Škoda Auto dodala zákazníkům po celém světě 926 600 vozů se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Podle schematu by to mělo být teplotní čidlo, je jenom v sedácích, ale vypíná jen 2. stupeň. Respektive přepne na 1. stupeň (sériové propojení). 1. stupeň nemá v činnosti žádnou tepelnou kontrolu. Tím se vylučuje chyba toho čidla, protože kdyby bylo vadné, tak by 1. stupeň fungoval. Ale to jsem si vyvodil jen ze schematu. Zkušenost s tím žádnou nemám. Tak snad nekecám.
  • Vytvořit nový...