Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Interiér

vše co je uvnitř - Vybavení a úpravy interiéru, sedačky, volanty....

1. Zahájeno uživatelem Aleš Sluka,

Zdravím, u Kamiqa mi vrže řadící páka. Vrže v poloze neutrálu při pohybu doleva i doprava, a to při jízdě i při vypnutém motoru. Nevím, jak a kde to promazat, resp. jak se dostat k řadícímu mechanizmu. Nemáte někdo s tímto zkušenost? Děkuji A. Sluka

• 0 odpovědí
    • 273 zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Deliberator,

Panove, googlil jsem jiny dekor (barvu, drevo...) listy palubni desky. Vidim ale vsude jenom stribrnou jak mam ja. Hledam blbe? Existujou nebo neexistujou i jine?

• 9 odpovědí
    • 1,1tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Leoš1960,

Objevil jsem tuto opěrku nohy určenou přímo na Kamiqa. Máte někdo namontováno? https://www.milotec-autodoplnky.cz/milotec-autodoplnky/eshop/24-1-Milotec-Skoda-Kamiq/0/5/3907-Sportovni-operka-nohy-Skoda-Kamiq

4. Zahájeno uživatelem belzezub,

Ahoj, mladému úspěšně zapadlo sluchátko bezdrátové do otvoru pro zámek pásu. Šmátráme ze shora, odspodu přes nadzvednutý zvedák. Už se mi zdálo, že to sluchátko cítím, někam poskočilo. Zkoušeli jsme i zezadu, nahmatáme ukotvení pásu, ale to sluchátko je tam nějak debilně zaklíněné, nenahmatáme ho. Tak bych chtěl demontovat sedák. Kde je ukotvený? Nedávno jsem to dělal na i30 a tam byly dva šrouby z kufru. Tu si nejsem jist, kde, nebo pod čím hledat. Díky za pomoc.

5. Zahájeno uživatelem Petr Svetr,

Řešil jste už někdo výplně kapes dveří, přihrádky před spolujezdcem, vlevo od volantu a loketce? Máte někdo šablonu na výrobu uděláno samo domo nebo podle originálu co prodávají na Aliexpressu Turci? Pokud ne, koupil bych tu sadu na Ali a udělal šablonu, měl by někdo zájem?

6. Zahájeno uživatelem Jon BonJovi,

Mám kamiqa a začala mi něco rezonovat v digitálním kokpitu. Myslel jsem, že je to plast kapličky, tak ho sundám a ejhle neco rezonuje i bez plastu kapličky. Je to zvuk jako když necháte malou petku ve dveřích a ona rezonuje. Neví někdo co může vydávat ten zvuk pod kaplickou? Děkuji

• 1 odpověď
    • 1,6tis zobrazení
  7. Čau, máte někdo zkušenosti s montáží držáku pro hasičák pod sedačku řidiče u Kamiq 2025 s manuálními sedadly? Díval jsem se, že je potřeba ten samotný držák a k tomu nějaké spojovací materiály. V CarProg vypadá jinak, než na stránkách s díly. Je montáž složitá a musí se něco demontovat z auta, nebo to jde jednoduše? Díky.

• 0 odpovědí
    • 428 zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem MarianChamko,

Zdravim Vás,potrebujem radu,alebo video ako rozobrať stredovú konzolu( všetko okolo radiacej páky),vďaka za radu..

9. Zahájeno uživatelem bm011543,

Mám cca 5 měsíců novou škodu Kamiq. Jsem nadmíru se vším spokojen. Nyní před cca 14 dny se mě při projetí nerovností ozývá zvuk z oblasti 5 dveří jako by nesedělo pořádně zakrývací plato v kufru. Tak jsem to všechno zkontroloval a nic, Zvuky opět při přejezdu nerovností. Tak jsme ho celé vyndal a stejně se to opakovalo. Jedině při větší zátěži v kufru to bylo o něco lepší. Zkontroloval jsme i platio nad náhradní pneumatikou a nic. Na škoda foru jsme se dočetl , že by to mohl být povolený zámek 5 dveří. Auto mám v záruce a jsme naprostý laik, tak jsme se objednal do servisu, tak uvidím.

• 0 odpovědí
    • 553 zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem mirahany1,

Měnil někdo 2 ramenný kulatý volant z Kamiqu za 3 ramenný zkosený volant? Mám ve svém Kamiqu 9/2023 ten kulatý 2 ramenný volant a chci tam dát zkosený 3 ramenný...dělal to někdo z vás? Originál Kamiq v obchodech není, ale vyrábí se do Superbu III. a ten by měl pasovat, ale nevím jestli pasuje i airbag abych nemusel zaplatit o 3 tis více než je potřeba.. díky za každou odpověď.

11. Zahájeno uživatelem karelponec,

Zdravím, v prosinci 2023 jsem si koupil úplně nový Kamiq Monte Carlo, a na začátku léta mi začal virtuální kokpit z ničeho nic vydávat takovéto křupání/ praskání. Ihned jsem s tím zajel do servisu, a zde mi řekli, že se jim nic neprojevuje.. takhle jsem tam byl ještě jednou, a to mi potom řekli, že ten zvuk může vycházet odkudkoliv, že neví co to je, ale že se jim do toho nechce šťourat, aby to nezačalo ještě více dělat. Z mého pohledu je problém někde v elektrice, připadá mi to jako nějaké práskání, nějaký špatný kontakt. Nemáte někdo stejný problém, popřípadě nějaká rada, jak toto řešit.. Předem děkuji za odpovědi. IMG_2108.MOV

• 3 odpovědi
    • 1tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem MartinT3,

Zdravím, mám Kamiqa r.v. 06/2021 a z ničeho nic se mi začal ozývat divný jakoby chraptivý zvuk z reproduktoru u spolujezdce. Byl jsem s tím i v autorizáku ale prý nic nenašli. Zanechal jsem jim tam i video kde to bylo jasně slyšet. I po návštěvě servisu to nadále dělá zvuky a já jsem už zoufalý. Má s tímto někdo problém? Popřípadě jak se to řešilo se servisem? video-1626882136.mp4

• 1 odpověď
    • 1,5tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Adarko,

Ahojte, po dlhšom čakaní som vymenil auto. Škodu Kamiq som si vybral pre mnohé vlastnosti, s 1,5 motorom , manuál, výbavu Monte Carlo. Vadí mi, ako asi každému, nejaká tá drobnosť, ktorú som v iných autách nemal. Vadí mi nízko položená pravá lakťová opierka. Je síce pohyblivá vpred a dozadu, no výška je nízka. Potreboval by som som ju zvýšiť tak o 10 cm. Riešil to tu niekto. Ďakujem. ivča

• Líbí se mi
    • 6 odpovědí
    • 5,5tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem kubasta,

Zdravím. Chtěl bych se zeptat jestli máte osvětlené všechny kličky dveří? Přivezl jsem Kamiqa a dnes večer jsem si všiml,že klička u řidiče nesvítí. Ostatní ano. Je to chyba a nebo to tak má bít? Díky za odpověď.

• Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 3,4tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Bflame,

Prepacte ze zakladam nove tema len nvm kam to dat. Po predaji kamiqa mam na predaj skoro nove ( cca mesiac pouzivane ) latkove koberceky kto by mal zaujem.

16. Zahájeno uživatelem Camel69,

Zdravím, dá se do kamiqa dokoupit/dodělat, když ji nemám? Jako náhradní díl jsem ji nikde nenašel.

17. Zahájeno uživatelem medoo,

Zdravim, vedel by niekto poradit ako demontovat tlacitko StartStop na stredovej konzole? Kupil som Memory modul na vypinanie StartStop funkcie a nerad by som dolamal plasty pri demontazi. Dakujem za rady!

18. Zahájeno uživatelem bambus1983,

Zdravím, mám najeto cca 9 000 km a začal mi vrzat plast kapličky. Zejména při přejíždění příčných nerovnosti nebo po kočičích hlavách je to nepříjemný zvuk. Zkoušel jsem ten plast vně kapličky různě pomačkat a chvíli to pomůže nebo je to ještě horší. Žádné trvalé řešení. Neřešil to tady někdo v servise, či nějaká rada? Díky

• 6 odpovědí
    • 5,1tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Aleš Sluka,

Jsem tu zase s dotazem, ale vůbec nechápu jak je to možné. Při čištění koberců jsem zjistil, že u řidiče pod pedálem spojky nemám příchytku koberce. Z výřezu koberce vyčnívá pouze šroub, ale příchytka chybí. Prosím o info, jestli je možné ji někde koupit (např. na e-shopu). Do servisu se mi s touto "závadou" samozřejmě jít nechce, nehledě na to, že na roční prohlídce jsem byl před 14ti dny. Díky.

• 2 odpovědi
    • 1,5tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Leoš1960,

Nevíte někdo k čemu slouží drážky na dvířkách odkládací schránky u spolujezdce? Je schránka klimatizovaná?

21. Já jsem díru v Renaultu Fluence u pravé nohy na boku v koberci považoval, bo tam končí plast, že se nějak hýbe a vydřel to on. Jenže jsem teď vysával Kamiqa a zjistil, že jsou ve stejném místě již vytahané chlupy, takže pachatel je manželka, která si samozřejmě nic neuvědomuje, že by tam měla zapřenou nohu... A řekl bych, že to nepůjde odnaučit. Jak to ochránit? Zkoušel jsem něco googlit - jako boční koberec, koberec suchý zip atp. Moc jsem neuspěl. Něco aby to nebylo hnusné. Nápad? První foto je Fluence po 8 letech, pravé Kamiq po 4 měsících. Díky

22. Zahájeno uživatelem Rapid1.0,

Setkal se někdo z Vás z výrazným hlukem ze zavazadlového prostoru? Projevuje se při rychlosti 60-70 km/h a vyšší. Přijde mi to jako kdyby byl po-otevřený kufr a tvořila se v něm “meluzína”. Kufr je samozřejmě zavřený, takže možná nějaká netěsnost? Možná to jde i od zadních podběhů, nedokážu od volantu přesněji specifikovat. Napadla mě i díra v zadním nárazníku kvůli sklopnému tažnému? Dnes u nás silně foukalo a na otevřených prostranstvích (okreska a louky) bylo cítit, ze se hluk mění při stabilní 90 km rychlosti podle síly větru. Auto jezdí tak z 20% na nezpevněných cestách, tak jsem pro jistotu kouknul zezdola a nic orvaného jsem tam nenašel. Najeto 5000 km.

23. Zahájeno uživatelem mattisse,

Zdravím, neřešil tu někdo dodatečnou montáž sklopných stolku na zadní stranu předních sedaček? Sedačky přece nebudou rozdílné s a bez ne? Věřím že pod látkou nějaký závit či uchycení bude. A v etce se dají najít kódy pro stolky, takže i případně objednat.

• 3 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Patrik1971,

Ma ho niekto v aute?Sucastou je 3 ramenny,vyhrievany volant,pedale z nehrdzavejucej ocele,cierny strop a sportove sedacky. Hlavne tie ma zaujimaju,ci sa do nich blbo nenasada.Auto vyberam pre starsich rodicov,vyber skladoviek je maly,cakacka na skladacku extremna.

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 8 odpovědí
    • 4,1tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem orinoko.marian,

Ahoj, tak dnes uz mame najeto cca 650km a vsimnul jsem si ze na nerovnem asfaltu rezonujou plasty na kaplicce pristroju. Resil to uz tady nekdo? V pondeli zajedu do servisu co na to reknou. Nedela to porad, jen kdyz se auto tochu roztrese na hrbolatem asfaltu. Pokud by to slo spravit bez servisu bylo by to fajn.

• 9 odpovědí
    • 6,8tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.