Přejít na obsah

Audio, Infotainment, Konektivita

Novou generaci infotainment systémů modelu KAMIQ s displeji s úhlopříčkou až 9,2" doplňuje Virtuální Kokpit s displejem o velikosti 10,25", který nabízí pět režimů zobrazení. Vůz ŠKODA KAMIQ je díky zabudované kartě eSIM vždy připojen k internetu.

62 témat v tomto fóru

• 3 odpovědi
    • 248 zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 279 zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 833 zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
  1. Centrální reproduktor

• 2 odpovědi
    • 821 zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 835 zobrazení
  2. Aktualizace po faceliftu

• 2 odpovědi
    • 891 zobrazení
  3. Subwoofer

• 0 odpovědí
    • 516 zobrazení
  4. Porty USB C Kamiq

• 9 odpovědí
    • 7.7k zobrazení
  5. SW verze a aktualizace

• 3 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 32 odpovědí
    • 17.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 882 zobrazení
    • 135 odpovědí
    • 74.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 532 zobrazení
    • 48 odpovědí
    • 30.5k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 7.2k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
  6. Škoda Connect 1 2 3 4 6

• 132 odpovědí
    • 45.7k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Tomu rozumím, mě to taky rvalo uši. Auto bylo pojízdné, ale musel jsem to řešit i když to cosi stálo. Včera se pro změnu už ozvala baterka ...  Dej vědět rozřešení.
    • Skúsim to zajtra teda pozrieť ako ta jednotka vyzerá netuším ale budem hľadať tak ako vravite
    • Pod baterkou je ještě dochlazovací jednotka, měl jsem tam jednou uhitý pin
    • Sportline lift 2.0 tsi 150kw 7/2025 najeto 1500 km: boucháni dcc hlavně od zadní nápravy ale jen kolem 50 km/h na příčných nerovnostech (a to i na naprosto drobných), dále jak už tu někdo psal deformace obrazu při průhledu zadním sklem zpětným zrcátkem a pak poslední věc co mě teď v létě štve asi nejvíc - při otevřeném předním okně pískají od větru mezi cca 80 - 100km/h obě přední zrcátka a to dost silně. Podvozek a zrcátka budu časem reklamovat, tlumiče mám AL a předpokládám, že nic novějšího teď stejně asi nebude na výměnu takže počkám jestli se to nějak vyvine... Přiznám se, že moc nerozumím v čem je v tom podvozku problém - jedu 50 km/h po městě a přejedu hlubší spáru a bouchne to jak do bubnu a když o 5 metrů dál trefím díru neudělá to zvukově skoro nic. Občas to skoro zní jak kdyby tam bylo něco uvolněné - ještě vyzkouším vymontovat vše vyndatelné z kufru vč. plata jestli to bude mít vliv...
    • zdravím vás chcel by som len poradiť kde môže byt chyba nezopne ventilator  chladenia snímače vymenené,rele odskúšané,ventilator samotní funguje poistky ok
  • Vytvořit nový...