Publikováno Duben 15, 200718 r napadlo ma to zalozit nakolko mna bajk dost bavi a venujem sa mu. minuly rok som mal najazd 4500km. kto chce moze tu dat aj fotku svojho bajku.
Duben 15, 200718 r pěkný kousky moje je Kona a přítelkyně v pátek koupenej Gary (zaplatil jsem jí ještě domontování hydro kotoučů Deore LX) a zejtra pro něj sypem http://www.bretton.cz/inc/imgresize.php?nw...marlin_gs_e.jpg
Duben 15, 200718 r "P2M" pěkná KUNA , ale chtělo by to nášlapy, ty klipsny mě k tomu moc nejdou dik dik ty klipsny už tam nebyly druhej den po koupi - to foto je když sem si jí dovezl
Duben 15, 200718 r Díky, ještě tam mají být nášlapy. Ty tam původně byly, ale ještě nemám tretry, tak zatím tam mám tyto šlapky.
Duben 15, 200718 r Autor ja som to vedel ze aj tu musi byt dost bajkerov inak pekne kusky su tu, len tak dalej a hlavne nech to slape PAVA: pekny bajk ale musis byt nehorazne vysoky min 190cm podla tej sedlovky.
Duben 16, 200718 r ja som to vedel ze aj tu musi byt dost bajkerov inak pekne kusky su tu, len tak dalej a hlavne nech to slape PAVA: pekny bajk ale musis byt nehorazne vysoky min 190cm podla tej sedlovky. Skoro jsi se trefil, měřím 188 cm. Jinak rám kola je 20.5" Upraveno Duben 16, 200718 r od pava
Duben 20, 200718 r A moje, nedám dopustit na Demu PS: Na Deorovi mám nové pedály :-) Upraveno Duben 21, 200718 r od mischicka
Duben 20, 200718 r já mám obojí ale jsem spíš biker nežli zmijovka.. jdu najít fotky těch mých pleček.. tak tady jsou.. Bike je focený v zimní freestyle úpravě.. V létě byl přestrojený za závodní.. a to stříbrný, to byl muj první bike.. evropská rarita :-P a silnička.. no comment.. bohužel už rok nemám na kolo čas, protože jsme si pořídili psa.. ale aspoň ohaře, takže jsem začal minulý týden opět jezdit po lesích a hájích.. a jak pes, tak já jsme max spokojeni.. A k tomu jsem začal jezdit "spinning" jako instruktor, takže se mi kole až tak nestýská.. Upraveno Duben 20, 200718 r od superfatty
Duben 20, 200718 r A moje, nedám dopustit na Demu PS: Na Deorovi mám nové pedály :-) tak tuhle značku vůbec u nás neznáme.. co to je zač? něco jako český Author?
Duben 21, 200718 r A moje, nedám dopustit na Demu PS: Na Deorovi mám nové pedály :-) tak tuhle značku vůbec u nás neznáme.. co to je zač? něco jako český Author? Slovenská značka, dělaj kočárky, kola a další, více na www.dema.sk Upraveno Duben 21, 200718 r od mischicka
Duben 22, 200718 r "" Mischicka"" nedám dopustit na Demu Jo,jo, na demě esperii (cross) jezdím nějakej rok a kolečko gut. Dost dobry kola. Upraveno Duben 22, 200718 r od MUSA
Duben 22, 200718 r já dám fotku v týdnu až pujdu na kolo s pejskama :-p Jo s pejskem, před 14 dny jsme jeli s tím naším, přes ves jsem ho měl na vodítku, táhl jak tank tak jsem moc nešlapal, a pak jsme projížděli švestkovou alejí a milý pejsek naráz přestal táhnout, já neměl přehozeno a navíc jsem měl ty nové boty a než jsem se vzpamatoval, jen jsem se pěkně položil na bok
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.