Přejít na obsah

backus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem backus

  1. vypada to na vodní pumpu
  2. zdravím, od hlášky 0 km ujeto dalších 30 km. Tankování po hrdlo 52 litrů. Asi nemám standartní nádrž :)))
  3. zdravím, mě přestalo fungovat vyvolání paměti sedadla. Přes tlačítka nastavím jak chci, ale nelze uložit a ani vyvolat nastavení z/do paměti. Umí někdo poradit? Btw. v servise řekli , že tam auto musím nechat :) (diagnostika a hledání problému)
  4. backus

    Vzpěry kapoty

    Ja koupil z wishe a take se zasekl na delce sroubu ktere se sroubuji do kapoty (M8) . Potreboval bych je tak o 5 mm delsi. Muzete nekdo poradit kde koupit delsi? Diky
  5. Zdravim pánové, také bych prosil o radu jaké kotoučě na 1,4 TSi 103kW, r.v.2013
  6. taky mi škube po prvním ranním startu. Auto mám už šestý rok , a je to pořád. Dělá i po výměně svíček. Na diagnostice žádná zavada
  7. Taky jsem řešil. Dvakrát přehrály soft, ale problém přetrvával. Navíc se mi samy přepínaly stanice. Nakonec jsem je v servise umluvil na výměnu v záruce. Odrazovali mě, že pokud se zjisti nějaký druh poškození tak uhradím cenu nového panelu. Po výměně zatím rok v poho.
  8. Vypadá to na zadní, co? Myslím, že je to ještě v poho. Mám to ještě horší a když jsem byl v servise při 45000 km mechanik říkal, že to při další prohlidce (60 tis km) budeme asi muset měnit s deskam ai kotouče. Je to o penězích a na tvé úvaze.
  9. zdravim, rekl bych , ze jo. Take jsem menil sklo a na puvodnim to bylo snad jeste horsi.
  10. v Porsche Opava mi řekli ,že olej vlastní ano, ale musím uhradit recyklační poplatek za starý olej cca 300 kč.
  11. najeto 45 tis. a ryha jak mezi půlkama
  12. Po roce a půl opět v Auto Heller Opava - vymena oleje, pylový filtr, výměna brzdové kapaliny, seřízení světel, test baterie, dezinfekce klimy, odsátí a opětovné naplnění klimy a prodloužení záruky mobility - cena 3900 kc - olej vlastni Castrol LL 1200 kc - nové stěrače 790 kc
  13. mě vrže prozměnu když venku mrzne. nemám garáž a když po třech dnech kdy nejezdim, tak si sem tam vrzne
  14. mam 1.4 tsi a nekdy to take pozoruju, nekdy to je tak hrozne ze to vypada jakoby chtel motor zdechnout. Myslim ze je to horsi v zime, ted to nedokazu nejak posoudit - dlouho jsem to nezazil.
  15. nastavuje. zarad zpatecku, joystick na nastaveni zrcatek prepni na prave -"R"- a nastav si jak je libo. Jeste musis mit zapnuto v nastaveni vozu "nastaveni zrcatek pri zpatecce"
  16. backus

    Chod spojky 1.4 TSI

    dela mi to taky. Kdyz jde spojka do zaberu mirne si to prida plynu
  17. ano, jedna se o vymenu dorazu. Uz mam za sebou. Meneno 11.3. Kufr se zavira lepe nez pred tim.
  18. Mam O III , 12/, 1.4 tsi, za rok 22 tis. km, dolito cca 2 litry. Myslim ze zalezi na stylu jizdy. V pondeli 250 km do prace, pres tyden mesto (hodne studene starty, kratke vzdalenosti) a v patek zase domu - 250 km. O vikendech nejaky výlet 80 km radius max od domova. pred trema mesici na vymene a garancce, zatim nedolito (nekontroloval jsem).
  19. Asi mam podobny problem. (1.4 TSI, Elg plus, r.v. 12/2012) Nedeje se to vzdy, ale take mam nekdy poci jako by se nataceni svetel zaseklo - sviti do leva. Kdyz se to stane, prepnu (za jizdy) nastaveni svetel na sport a funguje normalne. Pak zase na normal a jedou.
  20. Taky jsem steloval dorazy, ale aby se zavrel napoprve tak jsou pate dvere nepatrne niz nez blatniky. Mam to uz od leta tak zkusim o "zoubek" pozvednout.
  21. podle videa to vypada na lozisko nebo homokinetak. Ja mam taky referentsky vuz a nez jsem ho koupil, prodejce, ktery koupil auto od SA (auto jezdil jeden z manazeru) menil zadni prave lozisko nekdy kolem 8500 km.
  22. Mam OIII lift a sterac mam. Za me dobra vec, prijdete po desti (snezeni) do auta a pres okno neni videt - sterac udela svou praci.
  23. take se mi stava, za poslednich asi ctrnact dni 2x . Nedokazu rict za jakych podminek, ale mam za to, ze je to chladem (parkuju venku). Jak jsem psal v jinem vlakne bude se mi prehravat software Columbuse (na popud SA). Navic se mi jeste asi dvakrat ukazal na displayi golf misto octy.
  24. Auto Heller opava, servis pri 30 tis., olej vlastni - bez problemu, kompletni prohlidka na zvedaku, vymena oleje a filtru (olejový, pylový) diagnostika. Po celou dobu pritomen u prohlidky na dilne. Milý a vstricný personal (prijimací technik i mechanik). Cena 1700 kc za vse. Domluveno prehrani softwaru Columbuse (ukazuje se mi golf VII a text na maxi dotu je nekdy v nemcine - svolavaci akce SA) . Doporucuji
×
×
  • Vytvořit nový...