schneefall Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Dobrý den Octavii 1 2005 s maxidotem mám teprve 4 dny mám dotazy ohledně tohot zařízení Je normální, že kilometry na maxidotu se svévolně smažou?Co to vůbec je za kilometry? denní nebo jaké... Celkové najeté kilometry od mého vynulování po tankování ale stále jsou pod hodnotou najetých kilometrů od výroby.... Dneska se mi za jízdy stalo, že maxidot 1-2x zapípal a blikala teplota (4°C) ....je to normální ? Za případné odpovědi moc děkuji.Bohužel návod k tomuto zařízení jsem nikde nenalezl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 kilometry na maxidotu pozice jedna se mazou kyz stojis myslim dele jak 2 hodiny, je to jakoze za jednu cestu a pipnuti pri poklesu teploty na 4 stupne je taky normalni, je to jakoze vystraha kvuli naledi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 jeste doplnim, ze mezi 1 - udaje z jedne cesty a 2 - celkove udaje se prepina kratkym stisknutim tlacitka reset udaj 2 se taky sam smaze v pripade, ze uz nejaka hodnota nepujde pocitat, napr. doba jizdy 99h59m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 jeste doplnim udaj 2 se smaze vzdy pri 99:59 na case - na kilometry to umi 10000 a to je prakticky neudelatelne, ani kdyz jsem jezdil jen dalnici tak jsem to nedal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 12. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Supr pánové děkuji za odpověď. Teď akorát by mě zajímalo, že když dám klíček do druhé polohy (rozsvícení kontrolek atak) tak cosi z přístrojové desky klepe jakoby tikaly hodiny..ale to v tomhle foru nevyřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Někde z oblasti středového panelu, že? Mně to tiká taky. Volal jsem známému co dělá ve škodovce, že se stavím na diagnostiku, popsal jsem mu problém a on mi řekl, že je to normální. Kámošovi to dělá taky. Má to souvislost myslím s Climatronicem, páč když přepínám klapky tak to vždy v krajních polohách klapek na chvíli cvaká stejným rytmem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 12. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Ano klimatronik mám taky...je to takové tikání ze středového panelu.Myslel jsem zpočátku, že se točí CD v radiu, ale tím to nebylo.No tak aspoň že to je normální no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 To "tikání" je normální. Já to slyšel při vypnutém autorádiu co si vzpomínám. Tikalo to mám dojem neustále. Byl to problém jen u O1, pač na supech to už nedělalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.