Přejít na obsah

Sraz majitelů vozů Škoda Yeti


strycek_BOB

Doporučené příspěvky

No tedy chlape já koukám a klobouk smekám. V profilu máš město Košice. Jestli chceš opravdu přijet z takové dálky, tak jsi větší blázen do Yetiho jako já a v takovém případě je mou povinností, pokud to nepůjde jinak, ti nabídnout ti své místo na prohlídce výrobního závodu. Ne že bych o tu prohlídku nestál, ale než půjdu do důchodu, najdu jiný způsob, jak se tam podívat.

Dik s tou ponukou si ma zabil :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Termín srazu majitelů a příznivců vozů Škoda Yeti je 6.5.2011

takže již jsem oficielně objednal prohlídku výrobního závodu Kvasiny na den 6.5.2011 první skupina od 17:00 hod a druhá od 18:30 hod. Obsazenost do jednotlivých prohlídkových kol bude dána na základě seznamu osob a přihlášení se do skupiny Y1 od 17:00 hod. a Y2 od 18:30 hod. Zohledněte prosím také své dojezdové vzdálenosti a schopnost dostavit se na parkoviště závodu v Kvasinách včas.

16:30 – 17:00 hod sraz skupiny Y1 u hlavní brány závodu Kvasiny Škoda Auto a.s.

17:00 – 18:30 hod prohlídka výrobního závodu - skupina Y1

18:00 – 18:30 hod sraz skupiny Y2 u hlavní brány závodu Kvasiny Škoda Auto a.s.

18:30 – 20:00 hod prohlídka výrobního závodu – skupina Y2

Pokyny : Exkurze se mohou zúčastnit osoby starší 12-ti let. Fotografování a používání mobilních telefonů v závodě Škoda Auto je přísně zakázáno. Návštěvníci pod vlivem drog, alkoholu, ve znečištěném oděvu atd. se nemohou účastnit prohlídky. Maximální počet osob v jedné skupině je 20 osob.

Tabulka : Bylo by vhodné využít plné kapacity 2 x 20 osob, proto se mohou hlásit i další zájemci o sraz a prohlídku, tedy i ti, kteří dosud nejsou v tabulce zahrnuti, nerozhodnuté kolegy s atributem Y? žádám o dodatečné upřesnění do které skupiny (Y1 nebo Y2) se jim to zdá vhodnější, nechci nikoho přeřazovat sám, v tabulce to upravím.

Místo pobytu a program :

Pátek odpo - exkurze Kvasiny, s panem Čvrtečkou se doufám domluvíme na programu exkurze, zajímá nás přece jen z osobního i vlastnického hlediska výroba především Yetiho nebo ne ? do toho kouknem na kousek linky Superba a tak, no co už ...

Rád bych (pokud to časově vyjde) abychom provedli na parkovišti nějaké to společné foto (asi v okamžiku mezi oběma prohlídkami) vize uprostřed auto, nalevo majitel,vpravo spolujezdec, to celé do půlkruhu asi..) a pak se první skupina dřív, druha až pak (první jí tam bude držet místo) přesuneme do kempu na Rozkoši

Pátek večer - volná zábava, vemte sebou každý jeden pytel dřeva na oheň, buřty, maso na gil, vlastně vemte někdo nějaký gril a podobné záležitosti dle vlastní potřeby a tam proběhne všeobecná a jistě bouřlivá diskuze na téma rozdíl mezi jednotlivými výbavami, motorizacemi, barvami, zkušenostmi z provozu, jízdou terénem, čím si kdo svého Yetiho dovybavil, řešením reklamací a poruch atd.

Nevím zatím jak to bude s dostupností občerstvení z kiosků (otevřeno mají do 23 hod.) tak buďme připraveni a to také na počasí, pokud má někdo pocit, že by potřeboval zarezervovat chatku nebo mobilehouse (ceny v odkazu), tak je to na každém si vše zarezervovat samostatně, já spím pod širákem nebo bude-li lejt jak z konve pak v autě, od toho ho taky mám ne ???

Sobota ráno - až se nám probudí ti největší spáči buď počkáme až nám vystřízliví v kempu, pak bych to viděl na takovou menší "spanilou jízdu" kamsi a tam třeba trocha terénu, pak možná společný oběd, zastávka a foto někde u zámku nebo tak a pak to záleží na každém z Vás ... stále čekám na nějaké návrhy, aktivitě se meze nekladou.

Takže už mám prohlídku závodu potvrzenou a schválenou, nic nám tedy nebrání plánovat doprovodný program, ubytování, kudy kdo pojedem, v kolik vyrazit, co vzít sebou ...

Po naplnění kapacity prohlídky 40 osob se samozřejmě dál můžete hlásit na sraz, tam není počet nijak omezen počtem ani národností (jedině kapacitou kempu ;) , na prohlídku se pak přihlašujte jako náhradníci kdyby si to někdo z už přihlášených třeba rozmyslel ...

Aktuálně (6.4.2011) je kapacita pro prohlídku (ne pro sraz samozřejmě) téměř naplněna, počkáme na poslední opozdilce (Chrudimák a DavidC3) aby potvrdili svou účast/neúčast a skupinu - no dám jim čas do středy 6.4. a pošlu SZ, skupina Y1 je obsazena, ve skupině Y2 jsou dvě volná místa no a samosebou se dál mohou hlásit náhradníci kdyby do toho někomu něco vlezlo nebo si to ze zajisté závažných důvodů někdo rozmyslel a další účastníky srazu rádi uvítáme v kempu, přihlašujte se prosím abychom mohli provozovatele kempu a kiosků psychicky připravit na to, na co se připravit budou muset :palec2:

PS: jaké mám objednat počasí vlastně, je to už přesně za měsíc ???

PS2 : To taková Dagmar Honsová v tom má jasno, povšiměte si prosím značného rozdílu mezi první a druhou polovinou desetidenního období :p

1.-10.5.2011

Zpočátku období převážně polojasno, ojediněle přeháňky nebo bouřky.

V druhé polovině období oblačno až polojasno, místy přeháňky a bouřky.

Ranní teploty 10 až 5 °C, koncem období 12 až 7 °C. Denní teploty 17 až 23 °C, přechodně až 25 °C.

edit : Tabulka byla přemístěna na stranu 6, tam budu dále aktualizovat

Editováno: , autor: WalkerT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem přítel posezení u ohýnku, tak beru dva pytle dříví. Jeden bude jen tak na pálení a druhý, trošku lepší na opékání. K tomu vezmu čtyři „vidle“ na opékání špekáčků, kabanosu apod., takže pokud si někdo něco na napíchnutí doveze, zapůjčím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chrudimák se mi ozval a svou účast bohužel z pracovních důvodů odřekl, David C3 na SZ nereagoval, tak do skupiny Y1 zařazuji Bronika a skupina Y1 je už naplněna a ve skupině Y2 jsou ještě dvě volná místa (za předpokladu, že Michal B bude mít včas auto a David C3 půjde do Y2), tabulka byla aktualizována u původního příspěvku posunutého na stranu 5.

Klidně se vyjádřete co kdo bere sebou ať se nám tam nesejde deset grilů a žádné dřevo například, v místě nebude moc velká šance nějaké dřevo nasbírat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vážení velevážení,

včera jsem kontaktoval vedení ATC Rozkoš s žádostí co vše je třeba udělat pro zdar naší akce a s několika dotazy na vybavení kempu a dostupnost služeb.

Výtah z mého mailu :

Následně bychom se rádi přesunuli do Vašeho autocampu a tam při ohni společně podebatovali naše záležitosti a do druhého dne 7.5.2011 přespali. Prvotní představa je tedy taková, že by první skupina cca dvaceti osob dorazila do kempu po sedmé hodině večerní, druhá po půl deváté a proto bych Vás rád požádal o instrukce co vše je třeba zajistit :

· Místo : rádi bychom se v prostorech kempu soustředili společně (aktuálně je nahlášených 23 vozů) a využili ohniště k posezení a opečení nějakých uzenin, dřevo si přivezeme vlastní.

· Občerstvení : dle telefonické informace bude v provozu údajně jeden z kiosků, mohu prosím dostat krátké info o jeho sortimentu a otevírací době ?

· Ubytování : prozatím jsem nechal rezervaci chatek na každém z účastníků samostatně, další část zřejmě přespí v autech a část ve stanech, jak lze ve večerních hodinách provést registraci, recepce je prý otevřena do 19:00 hod. ?

· Služby : bude k dispozici WC a případně sprchy ?

Tímto Vás prosím o informace k jednotlivým bodům, co všechno je třeba objednat a zajistit.

Reakce ATC byla velmi rychlá, vstřícná a do hodiny jsem měl tuto odpověď (s dovolením p.Šnajdra cituji) :

Dobrý den,

Super, vozy Yeti jsme tu zatím neměli, budeme se těšit.

Ideální by bylo, pokud by to bylo možné, stavit se dopředu a společně vybrat prostory, které by Vám vyhovovali. Jinak samozřejmě vše připravíme.

Míst s ohništěm je v areálu několik, ale nakonec je možné připravit místo kdekoliv.

Kamenné ohniště je např. před chatou L32, pokud by byla obsazena účastníky šlo by využít a vešla by se i auta. Navazují boxy pro karavany, kde by bylo možné postavit stany, nebo přespat v autech jak zmiňujete, aby skupina byla pohromadě. V blízkosti jsou i sociální zařízení, teplá voda a sprchy. Je ale možné využít i prostor stanové plochy pod recepcí, kde nejčastěji dochází k focení aut účastníků srazů apod., těch možností je hodně. Pod recepcí jsou i nová sociální zařízení.

Co se týká stravování, pokud by byl zájem o restauraci Na Pláži, je možné sjednat polopenzi, nebo využít zmiňovaný stánek, kam by se účastníci také vešli a je blízko chaty L32.

Co se týče sortimentu je možné jej přizpůsobit požadavkům, posílám tel. na provozovatele p.Krču.

K rezervaci je možné využít on-line formulář na našich stránkách http://www.atcrozkos.cz/o-autocampingu/online-rezervace/

Do poznámky uvést sraz Yeti. Recepce je k dispozici plně do 19,00 hod, lze přizpůsobit, ale je zde i noční bezpečnostní a recepční služba od 19,00 – 07,00, která provádí rovněž ubytování a zabezpečuje chod areálu v nočních hodinách. V noci vystavují pouze zálohový doklad na 500Kč, který se zúčtuje ráno a buď se cena doplatí nebo přeplatek vrátí klientovi a zároveň obdrží ubytovací doklady. Můžeme ale prodloužit provoz recepce tak aby se vše udělalo při příjezdu.

Většinou se při hromadných akcích ubytovává kolektivně, aby se odbavení co nejvíce zrychlilo, vystavují se speciál volné průjezdy do areálu, zabezpečuje se program, servis apod. , ale to je spíš v případě víkendové akce.

Pokud jde jen o tu jednu noc, tak můžeme přistupovat individuálně ke každému.

Hezký den.

Autocamping Rozkoš,s.r.o.

Ing.Jan Šnajdr

Takže přikládám mapku předpokládaného místa pobytu a dávám Vám na zvážení domluvit se na společné registraci v ATC, to bych ale zřejmě potřeboval znát "jisté" počty osob (myslím, že všichni přihlášení na prohlídku třeba pak do kempu nepojedou...) a způsob požadovaného ubytování ke každému z Vás, zřejmě bychom pak nestáli zbytečně hodinu na vrátnici, místo, ohniště, kiosek, WC, sprchy a teplá voda bude zajištěna a teď už záleží jen na počasí a každém z Vás jak se k tomu postavíte ;

post-58894-0-01196600-1302240814_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, je pravda že jsem to trošku zamotal... WalkerT nám dával na zvážení jestli hromadně nebo individuálně (já jsem si vybral druhou možnost) Myslím, že toho již udělal hodně a nechávat na něm ještě organizování hromadného ubytování, přičemž některý budou spát v autě, jiní ve stanu, další v chatce a někdo tam vůbec nepůjde, by bylo už moc ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hromadná či jednotlivá registrace, toť oč tu běží, já pro hromadnou registraci od pana Šnajdra dostal tyto instrukce :

Do knihy hostů jsou potřeba v případě hromadné akce tyto údaje: Jméno a příjmení, datum narození, bydliště, registrační značka vozidla.

no a k tomu ještě typ a délku pobytu-ubytování a tak tedy nevím jak bych tohle chtěl či uměl zorganizovat a od Vás anonymně a bez rizik získat, snad jedině přes SZ a to si netroufám odhadovat jak by to dopadlo, pan Šnajdr mi tedy velmi vyšel vstříc a nabídl nám i množstevní slevu, ale netuším jak by to bylo se zálohovou platbou a pro mne osobně se tedy jako snadnější aktuálně jeví nechat trochu občanské odpovědnosti na každém z účastníků......

Nabídku cen s dovolením přikládám a dole i dodatečné info o možnostech kempu :

Chata ATC (130,-za lůžko + poplatek 7,-) +auto 60,- (pokud je) např.posádka 2 dosp.os.+auto zaplatí za celou chatu 334,-Kč

- je vybavena kuchyňskou linkou s vařičem, lednicí a sadou nádobí pro 4 osoby. K dispozici jsou 2 + 2 lůžka (patrové postele), deky, polštáře a povlečení. Buňka není napojena na vodovodní řád a nemá sociální zařízení, které je společné v areálu ve vzdálenosti 20 až 100m. K dispozici jsou el.zásuvky 220V.

K ceně chaty je nutné připočíst poplatky z přechodného ubytování (7,--Kč/os. starší 18 let) a parkovné za auto.

Chata spodní (600,-za chatu-do 4 osob + auto+poplatek (počet dosp.osob x 7,-)) např. 2posádky o 2 dosp.osobách, spolu v chatě zaplatí 748,-/noc

- je vybavena kuchyňskou linkou s vařičem, lednicí a sadou nádobí. Jsou zde dvě válendy a jedna patrová postel s povlečením a sociální zařízení se sprchovým koutem. Chata je vybavena plynovým topením (vhodné i pro zimní pobyt) a el.zásuvkami 220V. V ceně jsou deky, polštáře a povlečení.

K ceně chaty je nutné připočíst poplatky z přechodného ubytování (7,--Kč/os. starší 18 let) a parkovné za auto.

Chata LUX (900,-za chatu-do 4 osob + auto+poplatek (počet dosp.osob x 7,-)), přistýla 100,- (možná 1až2) např. 2posádky o 2 dosp.osobách, spolu v chatě zaplatí 994,-Kč/noc

- je vybavena samostatnou kuchyní s kuchyňskou linkou , vařičem, lednicí s mražákem, sadou nádobí. Na kuchyň navazuje obývací pokoj se sedací soupravou, ze kterého je přímý přístup na terasu před chatou. Součástí vybavení je televizní přijímač. V podkroví jsou dvě závěsem oddělené ložnice s válendami a povlečením. V přízemí je koupelna se sprchovým koutem a toaleta. Chata je vybavena plynovým topením (vhodné i pro zimní pobyt) a el.zásuvkami 220V. V ceně jsou deky, polštáře a povlečení.

K ceně chaty je nutné připočíst poplatky z přechodného ubytování (7,--Kč/os. starší 18 let) a parkovné za auto.

Osoby + stan + auto (150,- +poplatek (počet dosp.osob x 7,-) cena za posádku

- např. -1až2 dosp.osoby zaplatí 157-164,-Kč

Osoby v autě (100,- +poplatek (počet dosp.osob x 7,-) cena za posádku

- např. -1až2 dosp.osoby zaplatí 107-114,-Kč

Další info:

- Z chaty je možné natáhnout elektřinu k ohni, nebo ji vzít z přilehlých karavanových boxů (hudba, gril, osvětlení…)

- Stánek pokud se dohodnete bude otevřen dle potřeby bez omezení zavírací doby, možná jich bude po čarodějnicích i více

- Sprchy jsou za poplatek 10 nebo 20kč, teplá voda na nádobí a mytí v umývadlech je v ceně

- Osoby které jsou v chatách již neplatí popl.za osoby ten je v ceníku jen pro stanovou plochu a karavany

- S výjimkou chaty ATC (cena za lůžko) byly poskytnuty slevy

- Pobyt v areálu je možné prodloužit podle přání, za stejných podmínek.

- Pokud bude cokoliv nejasné tak se neváhejte zeptat.

- Do knihy hostů jsou potřeba v případě hromadné akce tyto údaje: Jméno a příjmení, datum narození, bydliště, registrační značka vozidla.

Hezký den přeje

Autocamping Rozkoš,s.r.o.

Ing.Jan Šnajdr

Editováno: , autor: WalkerT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...