Seiger86 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Dodělával si někdo vyhřívané sedačky do OII? Co je k tomu všechno zapotřebí, jak je to finančně náročný a jak je to pracný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Dodělával si někdo vyhřívané sedačky do OII? Co je k tomu všechno zapotřebí, jak je to finančně náročný a jak je to pracný? Kdysi jsem se zajímal o dodělání u Fabie: - je třeba odčalounit sedačky - a potřebuješ dečky, řídící jednotku(y), vypínače, kabeláž, odhadl bych to tak na min. 5 tis. za obě sedačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 hlavně u OII je jiná panel climatroniku,kde jsou ovladače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 hlavně u OII je jiná panel climatroniku,kde jsou ovladače Jj, na ten jsme zapomněl:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Já jsem dodělával vyhřívání sedaček.Hodně mi s tím pomohl Alesio, vřele doporučuji. Potřebuješ: - vyhřívané dečky do sedaček - kabeláž + ŘJ - jiný panel klimatizace - šikovného autoelektrikáře Cena záleží na tom, kde ty díly seženeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Dodělával si někdo vyhřívané sedačky do OII? Co je k tomu všechno zapotřebí, jak je to finančně náročný a jak je to pracný? No taky asi nebude jednoduché zašít potahy sedaček zpět - musíš taky zhodnotit jak moc seš šikovnej kluk-všechno si asi nemůžeš nechat udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Dodělával si někdo vyhřívané sedačky do OII? Co je k tomu všechno zapotřebí, jak je to finančně náročný a jak je to pracný? No taky asi nebude jednoduché zašít potahy sedaček zpět - musíš taky zhodnotit jak moc seš šikovnej kluk-všechno si asi nemůžeš nechat udělat. Můžeš mi říct,co chceš šít zpět??Vidím,že o tom nemáš ani páru,asi tak jako o tom ESP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozko Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 (editace) hlavně u OII je jiná panel climatroniku,kde jsou ovladače Jj, na ten jsme zapomněl:-) Ale aspoň orientačne tú sumu by si mohol naznačiť Editováno: 14. Listopad 2007, autor: jozko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozko Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Já jsem dodělával vyhřívání sedaček.Hodně mi s tím pomohl Alesio, vřele doporučuji.Potřebuješ: - vyhřívané dečky do sedaček - kabeláž + ŘJ - jiný panel klimatizace - šikovného autoelektrikáře Cena záleží na tom, kde ty díly seženeš. tak som zle odcitoval, asi ty to budeš vedieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Já jsem dodělával vyhřívání sedaček.Hodně mi s tím pomohl Alesio, vřele doporučuji.Potřebuješ: - vyhřívané dečky do sedaček - kabeláž + ŘJ - jiný panel klimatizace - šikovného autoelektrikáře Cena záleží na tom, kde ty díly seženeš. tak som zle odcitoval, asi ty to budeš vedieť. vyhřívané dečky do sedaček – cca 2000,- kabeláž + ŘJ – cca 2000,- jiný panel klimatizace – cca 2000,- šikovného autoelektrikáře 1000,- 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dareba Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Můžete někdo poradit kde sehnat za rozumnej peníz ty vyhř.dečky. přestaly mi vyhřívat sedačky (teda hlavně u řidiče) a vypadá to na vadnej výhřev v sedadle. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 (editace) Můžete někdo poradit kde sehnat za rozumnej peníz ty vyhř.dečky.přestaly mi vyhřívat sedačky (teda hlavně u řidiče) a vypadá to na vadnej výhřev v sedadle. Dík Tady na fóru je někdo nabízel. Stačí hledat. Bazar/prodám/Náhradní díly např. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=40431 Nabízelo je tam víc lidí. Editováno: 3. Březen 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
automoto Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Dodělával si někdo vyhřívané sedačky do OII? Co je k tomu všechno zapotřebí, jak je to finančně náročný a jak je to pracný?nieje problem kludne ti to dodelam.iba ovladace si urcis kam chces.doba montaze je asi 8 hod cena je 4500kč a som z Holíča to je pri hranici s CZ -Hodonin.ak mas zaujem posli tvoju mailovu adresu na automoto@centrum.sk poslem ti foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
automoto Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Tady na fóru je někdo nabízel. Stačí hledat. Bazar/prodám/Náhradní díly např. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=40431 Nabízelo je tam víc lidí.decky sa daju opravit normalne stiahnes potah a spojis prepalene draty stlacacim korytkom.vydrzi to normalne dalsi provoz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 jak je to s odstrojenim kozenejch sedacek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arpad Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 (editace) Mám možnosť zohnať dečky z Fábii. Budú pasovať na Octáviu II. Editováno: 21. Září 2008, autor: arpad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arpad Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 pls nikto neporadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 já mám nové sedačky s výhřevem, ale v autě nebyl není někdo kdo už dělal či dělá?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 kabeláš mam a panel si sezen a pak uz to jen napojit, nic na tom neni, jen musis trosku rozdelat intros. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 nj ale já co se týče auta a zvláště elektriky nejsem moc zručný a nerad bych něco pokazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Tam neni co, mas konektory co zacvaknes do vyhrevu,piny do climatronicu a dva napajeci draty pres pojistkovku. nic vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 climatronik nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 si nejsem jistej, jestli je tahle kombinace- climatic- výhřev vůbec možná. myslím z hlediska kolečka ovladače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Je..v ovladači Climaticu jsou kolečka pro výhřevy..taky jsem na to koukal svého času jak blázen.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 aha, to jsem nevěděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.