Přejít na obsah

Fabia III


schimmer

Doporučené příspěvky

No tedy ta kombinace modré metalízy a bílé střechy, zrcátek a A sloupků je poněkud zběsilá. :kol-32:  Jinak exteriér je solidní, v interiéru mi opět vadí bílá plocha na palubce a volantu. Jen nikde nevidím slibované Vánoce v létě, to tedy p.Kabaň musel něco požít, než toto vyslovil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak Vánoce hlásal na kombíka ne? :D

Ta bíla v tom interiéru je děs, to souhlasím, to táhne oči až hamba.. Z venku to vypadá jak po zásahu kutila a fanouška rally stylu v jednom, takový ten styl co upravuje každý mladý co si pořídí Fabii :)

Ale pokud se tam dá nějaká dobrá kombinace barev, je to hezké :) Mě se hrozně líbí ten předek, hlavně tedy přední světla. Jsem zvědav na social verzi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen nikde nevidím slibované Vánoce v létě, to tedy p.Kabaň musel něco požít, než toto vyslovil.

 

Co Kabaň rozhodně umí dokonale, je vychvalování sebe samého. Je to až trapný, když vzbudí svýma kecama tak velký očekávání, ale výsledek jim pak neodpovídá. Za sebe to vidím tak, že současný škodovky určitě nejsou ošklivý, ale mně se prostě do vkusu netrefujou.

 

Jo a ty výplně dveří se mi zdají všechny úplně stejný (FIII, Rapid, OIII).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

design je je velmi individualni, co se libi jednomu nelibi se druhemu, mne se treba O2 FL libi vic nez pred FL.

Fabie 3 je pro mne designove na pric fabiemi nejlepsi, ackoliv nemusim ty Kabanovy prolisovany zada a az moc velkou unifikaci vzhledu napric vsemi novymi skodovkami. Uzse mi tu tak nejak vytraci pojem model.

Skoda ma pro mne jeden model, ktery se lisi nazvem a velikosti :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, potmě je každá k***a černá, takže ti v podstatě může bejt jedno, kterou projíždíš. Rozdíl poznáš jen na spotřebě...

 

Celkově Kabaně byl nám motoristům čert dlužnej - měl si zvostat tam, odkad vylez, ten jeho "dýzajn" sekanej přes kopírák je dobrej tak leda na sekačky. Možná že by dobře uspěl někde na kolibě při výrobě parenice nebo oštiepku. A počkejte, jak začnou brzo nadávat vyšetřovatelé od pojišťoven a policajtů, protože jim začne narůstat počet případů, kdy jim poškozenej nebo svědek nebude schopnej blíž určit typ auta, který viděl !!! Protože mají hooodně podobný čumáky a třeba zadel oktávky a rapida se výrazně odlišuje jen "kočičíma očima" na spodku nárazníku, který si navíc majitel rapa může sám učunit nalepením odrazek z reflexní fólie, bude to samá "no byla to škodovka, mělo to slepici ve znaku, ale typ po mně nechtějte, voni sou všecky stejný..."

 

Za asi nejpovedenější design u škodovek (obecně, ne jenom Kabaňův) já osobně pokládám jedničkovou oktávku facelift, obráceně jedničková fábule byla podle mne designová blamáge obzvlášť díky svýmu výzoru ze strany "jako po nakopání do tlamy" - ten dojem ještě podporovala výrazně viditelná linie spáry oddělující nárazník od blatníku u všech verzí - u Juniora samozřejmě nejhorší. Za mne by se i typový třídy u jedný značky měly vzhledově odlišovat daleko víc než jen několika málo výraznýma detailama, jako to zavedl Kabaň...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...