Přejít na obsah

Fabia III


schimmer

Doporučené příspěvky

môj milý Rypík   Hlavným konkurentom FIII nebude Rapid ee  :kol-72:  :kol-72:  :kol-72: tam si sa zmýlil,... nemúsíš mať stále pravdu

 

je to celkom inak:

doteraz ľudia vyberali medzi FII kombajn a Room ale Room bol drahší a možno nepotrbovali vzadu toľko miesta tak vzali kombajna,lenže Teraz je všetko inak FIII bude určite sprv drahá jak hovedo a kombajn ešte viac! tak ľudia zoberú miesto FIII COMBI Rooma, ee ako vidíš Rooma žiadny rapid :p Roomster  bude naplieskaný výbavou výkonným motorom a oveľa priestranejším interierom tak zoberu Rooma pretože Room skoro v plnke bude stáť tolko ako FIII Combi Active , a viac priestoru vzadu a variabilita oproti Rap,FIII sa vždy zíde ;)

a už prestante porovnávať FIII z Rapidom sú tu aj iné autá! nemajte na očiach okuliare Rapid z originálneho príslušnestva

 

Dokážeš psát jako člověk a nepoužívat infantilní emotikony a jinotaje ? vypadá to trošku trapně, promiň, ale pak nemám pocit že se bavím s dospělým člověkem :)

 

Co kdo jaký auto si vybere, je čistá spekulace a nikdo to neví ( nevím, kde jsi statisticky vzal, že doteď si lidi vybírali mezi F2 a Roomsterem... )

 

btw nechci ti brát iluze, ale já osobně neznám moc lidí co se jim líbí Roomster a koupili by si ho. Hodně lidem se líbí Spaceback ( jestli ti to pomůže, mě se třeba Spaceback nelíbí ale zase Roomster jo )

 

Ale cenově a modelem nebude pro Fabii 3  konkurence Roomster, ale Rapid Spaceback. Můžeš nesouhlasit, můžeš udělat smajlíků kolik chceš, ale to je tak všechno co s tím můžeš udělat, protože to je můj názor, nejsou to fakta, není to nic a docela mě fascinuje že mi hodláš můj názor vyvracet pouhým názorem a né faktama :)

Editováno: , autor: Rypicong
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno musím říct že ty ceny jsou celkem zajímavé... 1,2 TSI v top výbavě ještě s nějakým tím paketem, koulí, a příplatkovou barvou mi vychází okolo 350 000Kč. A to je podle mě hodně slušný. (moje F I z r. 2000 stála tehdy 320 000Kč - základní motor + ambiente výbava). Až to tak za rok dva vychytají a přijdou nějaké akční nabídky... Ten model půjde jak teplé housky v pekárně. :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není to tak strašný :) jen škoda, že Active nemá aspoň něco navíc :( v podstatě hodně dobře vybavená Fabie se dá koupit s 81 kW za nějakých cca 330 000 kč (Ambition + všechny pakety + sportovní sedačky + sportovní podvozek) :)

 

Z toho mi vychází, že akce Fresh (nebo něco podobného) bude potom za cca 280 000 kč s hodně slušnou výbavou.

 

Celkem mě mrzí, že v dnešní době nemá Ambition klimatizace v základu :(

Editováno: , autor: mc2uba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...