Návštěvník Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 do 100 km jdou pres VAG upr. km nic vic nic min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 i kdyby měli najeto milion tak jdou přispůsobit do 100km jdou měnit KM VAGem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_Ka Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 Zdravím pánové.Nevím kolik měly budíky natočeno,mám je bez štítku,bez PINu,PIN mi zjistil jeden člověk- vyčetl a nastavil km tak jak jsem si řekl.Ale podle toho že byly nakódovány na končící číslo 14 tak jsem vyčetl že jde o 74kW což nebyl zase tak starý motor.Jinak jsem nijak nepostoupil,jsem teď pryč,zkusím to ve středu.Ještě mě napadlo,jestli jsem překodování neprovedl moc rychle a nenechal 1 min budíky v klidu- při vypnutém klíčku.Myslím že to píší ve VIS.Zkusím to ve středu znovu nakódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_Ka Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Zdravím.Tak jsem to ve stedu ještě zkusil, překódoval budíky, pak nazpět,hodinu počkal se zapnutým klíčkém a stále nic.Pořád se ukládá hodnota 32000, proč? Jak poznám na těch nových budíkách že mám správný PIN? Co s tím? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_Ka Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 Nikoho nic nenapadá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLukes Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 ted jsem taky menil budiky, zadal jsem do nove hodnoty pin a taky se me to zeptalo jestli chci ulozit hodnotu 32000 tak jsem to odklepl kontrolka zhasla a auto normalne jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_Ka Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 VYREŠENO ! Zdravím pánové.Tak se mi výmena nakonec podařila.Vzal jsem ty nové budíky s MAXIDOTem , napíchl na zdroj a nechal je cca 2 dny zapnuté.Poté již výměna proběhla na první pokus.Zřejmě byly ty budíky zablokované již před mou instalací,proto se mi to napoprvé nepovedlo a poté jen zmatky....Díky všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP_1.9TDi_81kW Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Ahoj všichni, rád bych vyměnil budíky kvůli padajícím ručičkám. Jedná se o O1 1,9TDI 81kW, r.v.99, nové budíky jsou 1U0 920 811F r.v 01-02. Vyčtu pin starých budíku jen za pomoci Vagu? Nebo musím mít Vag Tacho? Popřípadě někdo z okolí Teplic kdo ty budíky dokáže vyměnit? Dělal mi to známej přímo ve Škoda servisu,ale nedokázal přizpůsobit imobilizér...Takže ofiko cestou to nešlo. Popřípadě nějaké rady? Díky Vlada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 néjednoduší je staré budíky opravit u nových ti nebude signalizovat otevřené dveře (pokud nebypneš světla při odchodu tak tě na to nic neupozorní) jinak přispůsobení je operace na 15 minut i s přepsáním oil servisů atd na vyčtení PINu musí být vagtacho a jiné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.skoda.1:8T Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 Ahoj panove. mam dotaz. mam octavii 1999 komfort 2,5G. a sehnal jsem budiky z RS ktere jsou take 2,5G, a tak se chci zeptat jestli s tim ma nekdo zkusenosti. jestli uz to resil a co vsechno je poreba jeste vymnenit pro to aby to vse fungovalo tak jak ma. nemam maxidot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 jestli jsou stejne generace, tak zadny problem nebude, jen musis znat pin od starych i novych budiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 nemusí znát pin starých budíků u 2000! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 20. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2012 (editace) Jsou to moje staré budíky, které zbyli po předělání 2.5g na 3g u mého auta. Budíky jsou uvedeny do stavu jak jdou z výroby, problém je že je uzamčen kanál 50. Budíky jsou 2001 Editováno: 21. Červenec 2012, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 žádný kanál není uzamčen, to je nesmysl!!!! 2001 budíky jsou 2g immo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 Je, prostě se na ten kanál nemůžeme dostat, je uzamčen i přes funkční login. jo, ale oba jsme měli 2.5g komfortu, ze stejnou komfortní jednotkou. k immo jsme se nedostali ještě, protože zase, nejdou přizpůsobit budíky auto, ale fungovat by to mělo, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 raději se na to vykašli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 kup si VIS a postupuj podle jeho rad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 raději se na to vykašli.. důvod? kup si VIS a postupuj podle jeho rad... Tak ten přesně mám a dle jeho rad postupuju na ostatních autech mi to funguje. Dobře, ale budíky jít musí? 2001 na 1999, obě auta mají 2.5g komfortu (podle téhle úvahy to vůbec zkoušíme) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 ale ty nemáš immo 3!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 2. generace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 (editace) díky za nakopnutí ... :-/ jsem si to neuvědomil když se to vyndalo z mého auta a budíky se pak v mém autě dělali přes kanál 50 ... :-/ ale jak píše @Milhausek, původní jsou 2g immo a nový jsou 3g immo :-/ EDIT: Asi Vás zklamu, ale nejde :-( budíky se nepřizpůsobí Editováno: 29. Červenec 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek a edituj své !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr369 Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Oživím toto téma. Mám úplně stejný problém jako Jirka. Ve dvou na sobě nezávislých servisech, mi vyčetli stejný PIN. Postupuju podle VIS, když nasadím nové budíky, které mají najeto víc jak 100km, ale počítadlo je vynulováno, a chci se zalogovat, tak se mi rozbliká immo a na vagu to píše že se připojení nezdařilo. Myslím si, že jsou bloklé. Moje otázka zní, opravdu stačí pouze hodinu nechat bloklé budíky zapojené s otočeným klíčkem do 2. polohy hodinu? Nebo tam musí být déle např. jako u Jirky 2 dny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 hodina by měla stačit v blocích měřených hodnot je vidět doba blokace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semirkucera Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Ahoj. Mam problem s prizpusobenim maxiku. Vycteny pin commanderem overeno tachem. Po zadani do budiku se jednotka tvari ze pin je ok ale immo stale blika. V bloku hodnot 23 nebo 24 ted uz nevim 0 mam. Tudiz by nemel byt problem v zablokovani v dusledku spatnych pokusu o login. Neumite nekdo poradit. Moc diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 budíky jsi přizpůsobil motorové jednotce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.