MikyL Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Zdravím, mám dotaz ohledně topení u Octavie II Fl. Mám manuální klimatizaci a pokud přepnu ovladačem z jiného režimu na foukání na čelní sklo, tak se vždy spustí klimatizace (rozsvíti se AC). Je to normální? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Je. Už se tu někde o tom i psalo, musíš holt chvilku pohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 jj, tiez to tak mam. Je to funkcia proti zahmlievaniu okna v zime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radmont Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Ahojte, neviete niekto nahodou ako by sa dala vypnut funkcia automatickeho zapnutia klimy pri nastaveni ofukovania predneho skla? Dost ma to rozculuje ked pustim vzduch na predne sklo a pritom sa mi automaticky zaplne klima ( OII FL) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 A co máš za problém, když mačkáš ofuk okna tak ho asi chceš ofouknout když je zamlžený, no a to uděláš tím že pustíš studenej vzduch přes klimu, kterej je suchej, takže proto to je takhle nastavený. Jestli chceš mermomocí ofukovat bez klimy tak nebud línej a potom zmáčkni tlačítko ECON, jiná možnost ani není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radmont Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 ja len ze sa tu nastavuje vsetko mozne a nemozne cez VAG, ci sa neda nahodou aj toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 (editace) Ale vzdyt uz Ti to vysvetlil "juke.box", co je na tom tak nepochopitelneho ? Pri ofuku predniho skla (jediny vyznam je ho ohrat a vysusit), se samozrejme musi zapnout AC (pokud ji mas vypnutou !), nebot vyparnik AC vzduch nejen chladi, ale predevsim ho zbavuje vlhkosti, ktera Ti predni okno nevysusi. Mozna jsi pominul vsechny funkce AC, tzn. nejen aktivni chlazeni. Mimoch. si myslim, ze je hloupost vubec AC (pokud tedy nemas manualni a "hloupy" Climatic) nejak vypinat. Editováno: 11. Srpen 2011, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Taky se mi zapíná klima,pokaždé jak přepnu foukání na čelní sklo.Dá se s tím něco dělat,aby se to stále nezapínalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 (editace) překodovat?.... jinak klimoška se pod 3 stupně nezapne nebo tak nějak to je Editováno: 17. Březen 2013, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeCarter Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 jj, přesně v manuálu píšou, že musí být venkovní teplota nad 2 stupně.. tatáž funkce se mi zapne při navolení AUTO u climatronicu, ale pochybuji, že je seplá klima když mrzlo, přesto se na displeji zobrazovalo AC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Takže dá se to překodovat aby se to nezapínalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozef janosik Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 To by zaujímalo aj mňa či sa to dá odkodovať, dosť ma to štve stale vypínať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 (editace) tak to nechte svítit ne? o nic podle mě nejde. dříve se to chovalo( do MR2011) jako plně funkční automatická klimatizace, pouze jste regulovali větrák, ty blbci sundali 2 senzory na teploty, takže teplota se už sama nereguluje... osobně si ty senzory nechám dodělat. Editováno: 19. Březen 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Abych pravdu řekl, mě tato funkce také leze na nervy. Nemám rád, když se v některých případech auto snaží být chytřejší než řidič (já). Tzn, ne vždy nutně musím mít zapnutou klimatizaci při ofuku na přední sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 .Když třeba v létě nemám zaplou klimu,otočím větrák na čelní sklo,tak se spustí klima a to samozřejmě na minimum,protože teplota je nastavená na minimum.Je to super šok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandu Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Ty senzory jdou domontovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 jdou,ale musí se vyměnit i panel, jinak to funkční nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 A cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozef janosik Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 odkodovať Vagom to nepojde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet59k Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Také by mě zajímala cena a co je vše nutné předělat z manuální klimy na poloautomat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 řádově 2,5t s prací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet59k Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Super, až mi skončí záruka, tak do toho půjdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Mám to samé u FII FL. Jsem z toho byl mimo že se to samo pouští...sere mě to,ale budu si muset zvyknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozef janosik Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 a aký panel sa tam potom dáva ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandu Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Vypadá skoro stejně akorát má okolo stupnice označenou i teplotu ve °C. Pokud se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.