Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj dneska v noci z 6 na 7.8 štěrkli mému strejdovi OI model sedan barva stříbrná, 1,9Tdi 96kW - 6ti kvalt. SPZ - 4T0 3233. Nějaká místa kde se ukradené díly občas objeví mám ale každopádně za každou pomoc moc děkuji.

H2O

Vloženo

To mám tedy "radost", že se v Havířově krade....Mám taky Octavii stejné barvy a bydlím na Šumbarku. Budu muset si ji hlídat asi více abych o ní taky nepřišel... Kde bydlí strejda?

Vloženo

Zabezpečení, zámek spátečky. Pojistku bohužel neměl. Před 2 týdny vrátil garáž a než ztihl pojistit byla fuč.

Ahoj,měl ji strejda nějak zabezpečenou a pojištěnou?

Vloženo

Tak kamarádovi ze šumbarku před dvěmi měsíci ukradli F1, cca dva měsíce zpátky taky měla zámek zpátečky, ale pokud neparkuješ prdelí k obrubníku tak ti to přes spojku vytlačí z řady. Auto mu štěrkli u městského úřadu v Hávu. Jinak doporučuji aspoň sms modul a parkovat tak jak jsem psal. Aspoň jim to trochu zhoršit.

To mám tedy "radost", že se v Havířově krade....Mám taky Octavii stejné barvy a bydlím na Šumbarku. Budu muset si ji hlídat asi více abych o ní taky nepřišel... Kde bydlí strejda?

Vloženo

Tak já ještě k tomu, že mám zamknutou zpátečku, zatahuji ruční brzdu. Moc se mi nezdá, že by to vytlačili přes utaženou ruční brzdu. A to ti zloději, se nějakým způsobem dostanou do auta a nastartuji? Vždyť je tam imobilizer! Nebo vyrvou a spojí klasicky dráty?

Vloženo

JJ se omlouvám je to stejné, samo že když promáčkneš spojku tak to vytlačíš. Jen když stojíš čumákem mezi auty a dáš kola do plného rejdu a zamkneš volant tak je to pro ně horší ale zámek asi stejně zlomí.

No a když parkuješ čumákem k obrubníku, tak to přes spojku vytlačit nejde???

Vloženo

Jdou přes zadní trojuhelník což je klasika. Nebo zámek ten je na OI celkem průserový, teda pokud není zaslepený. A jak postupují ve štěrknutí je asi doměnka. Možná auto jen někde odtlačí a pak odtáhnou. Vymění nebo přemostí imobilizér a něco udělají s řídící jednotkou. Každopádně se musí zbavit zamykání zpátečky, což myslím musí buď pod auto nebo převrtat nějak Sherlocka. Ale taky můžou odpojit táhla převodovky a zařadí se třeba 2 nebo 3 stupeň a tradá fuč. Každopádně je to hnůj.

Panáčci to mají zmáknuté a pokud je někdo chytne tak moc dobře ví co mají dělat a jak vypovídat na policii. Pokud si to snimi dneska nevyřídíte osobně pokud je čapnete, tak se vám stejně vysmějí do ksichtu.

Tak já ještě k tomu, že mám zamknutou zpátečku, zatahuji ruční brzdu. Moc se mi nezdá, že by to vytlačili přes utaženou ruční brzdu. A to ti zloději, se nějakým způsobem dostanou do auta a nastartuji? Vždyť je tam imobilizer! Nebo vyrvou a spojí klasicky dráty?

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravim Zlodeje nezastavi nic Ukradly mi Octavku Combi 1.9 TDI PD 96Kw L&K Černa metla Rv:2003 zamek chtely utrhnout u dveri ale ulomily si paklic,rozbily okenko a šupem dovnitr.Spinačku ma zmaklou za chvylku,da svuj Kliček s Imobilizerem a cez diagnostiku nahra dallsi kod imobilizeru.Mnel sem vytaženou poistku na diagnostiku,nemohly nastartovat tak to odtahly.Ručka ti sotva pomuže, to bys ji musel nejak uzamknout na doraz.Jedine na noc SUNDAT kola a volant,a mit v aute Pitbula to pomuže nejvic.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...