kodemi.:R Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 U nás aut. servis pro parrota asi nikdo, ale kdo děla muziku do auta to zapojit umí dobře. Ale myslim si že problem bude spíš jinde, poslat přez BT tolik info, nevim podle mě to bude tim zpozdeny. Jinak gratuluju, kde ho máš nainstalovanej? ukaž fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Tak zapojit to umim, na tom nic neni. Jen mi vadí to MUTE při vypnutí. Ale to zapojením nezměni. Používám ještě BT sluchátka, taky přes A2DP jako Parrot a žádný zpoždění tam není. Foto musím teprve vyrobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Aha, no tak to je menši zahada kde se ten zvuk toula ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmatus Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Já používám třetím rokem sluchátko bluetooth a nemá to chybu. I když většinou jezdím sám, tak nikdy nevíš kdo ti zavolá a nemyslím si , že by spolujezec měl poslouchat cizí hovory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 taky jsem zastánce BT sluchátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrej.n1 Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Chcem si kupit držiak na mobil a upevnot ho na sklo nechcem zasahovat do palubovky ake mate skusenosti z uni držiakom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrej.n1 Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Myslel som na niečo taketo:http://www.123mobil.eu/product_info.php?products_id=2151 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Parrot MK-6000. Kromě výše popsaného problému, který jsem stále nevyřešil , funguje skvěle. PS. Malé jubileum v km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Mimo to na tie riadiace jednotky PARROT je vhodný origo držiak pre čistú inštaláciu, viď foto... Číslo dielu je 6Y1 035 815 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Dík za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_K Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Nevíte někdo jestli některý Parrot dokáže přenést zvukové povely z navigace (např. TT7) v telefonu do autorádia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Napiš Jirkovi-uživatel Ferda25.To je borec co by Ti mohl poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejviz Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 já jsem handsfree vyřešil autorádiem od Sony s Bluetoothem. Sednu do auta, telefon se automaticky připojí k rádiu. Někdo zavolá, zvednu tlačítkem na rádiu a mluvim. Hovor se ukončí a rádio se dá do režimu před hovorem. Jsem spokojenej a nemusel jsem nic vrat, tahat kabely atd. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil4n Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Neprocital jsem to zde cele, ale nyni jsou hodne dobrym resenim handsfreecka autoradia Alpine - viz: http://www.prohifi.cz/autoradia/alpine-cde-103bt http://www.prohifi.cz/autoradia/alpine-cde-104bti lisi se malicko designem a 104bticko uz ma v cene kabel pro prehravani hudby z ipod nebo iphone Uz jsem videl radii s BT hodne a tohle jsou prvni radia, co me presvedcila, ze to jde udelat poradne a muze to dobre fungovat. Vsichni zakaznici jsou nadseni... K obema radiim staci uvest do poznamky "flash disk zdarma" a dostanete 4GB flashku za 1 Kc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Tak jsem PArrotku poslal na reklamaci. Trvalo jim to měsíc, ale je prý neopravitelná a prý vrátí peníze. Tak mně docela potěšily, páč jsem si teda rychle objednal novou, novější model, MKi-9000. Jednak má ovladač bezdrátovej, takže ho mám na volantu, navíc přehrává kromě BT i z flešky, mp3 přehrávače (3,5 jack) a iPhonu/iPodu. Jediný minus je zatím chybějící čeština, má být údajně na jaře ( dyť už tu máme léto). Existují ještě verze s displeji, ale já už žádný do auta nechtěl. Stačí ten na PDAčku. Profor: Ten držák nejde použít, ty nový "Blueboxy" vypadaj jinak a není je vlastně ani za co chytit, jedině přilepit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Já používám Kenwood BT100,docela drahá záležitost,ale velká spokojenost. Jenom se připojí jeden káblík k rádiu a je to,ne milion káblů jak u parrotu.Funguje taky skvěle.No ale neuvyžiji to.Kdyby někdo měl zájem napište,prodávám za málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Mám origo handsfree od Nokie ale už bych ji popravdě řečeno nechtěl...CK 15W http://www.nokia.cz/CK-15W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomes001 Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 čau, mám HF nokia ck-7w a radio kenwood. Jde mi o to, jak zapojit vystup HF sady na repráky...Mute mám zapojený, to radio ztlumí, po hovoru zase zesílí, ale nic neslyším, protože nevím kam zapojit výstup na repro.. Na radiu mám klasický ISO konektor.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 ...HF připojíš na ISO konektor rádia.Protikus je součástí HF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomes001 Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 HF bylo ve fabii už namonované, bylo připojeno na orig. radio 402 pomocí dvou drátků na konektor most(asi), mám nové rádio, které má jen ISO+výstup na zesilovač...k HF nemám žádnou ISO redukci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 ...konektor MOST má až Fabie II...podle typu HF co jsem našel má ta tvoje externí reproduktor takže přes ten bude probíhat rprodukce hovoru.Budeš muset vše prohlídnout a zkontrolovat zapojení. Veškeré kabelové spojení s rádiem je pouze pomocí kabelu MUTE.Pokud máš HF spárovanou s tvým MT tak by to mělo fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomes001 Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 jo, taky jsem koukal te ck-7w ma repracek, ale ten já v autě nemám. HF bylo napojený na konektor na radiu (nad ISO) pomocí dvou pinů a fungoval zvuk přes rádio(zesilovač do repráků) předpokládám že to byl extrení vstup rádia pro telefon. Nové radio tohle nemá a viděl jsem různé redukce(mezikus ISO) do kterého jde napojit HF, ale nevím jakou redukci vybrat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 to bylo připojené do speciálních vstupů (to mají koncernová rádia).. pokud tedy někdo odstřihl původní kabeláž, bude to trochu problém.. chtělo by to sehnat aspoň schéma k tomu tvému HF aby se dalo vykutit co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrapasto Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 Ahoj Fabiatici. Používáte někdo - resp máte ověřenu nějakou HF sadu pro pevnou montáž, která by spolupracovala s originálním rádiem Symphony a zároveň s Android telefonem? Konkrétně se mi jedná o Samsung A5 2017. Vím - kup si rádio s BT a máš po starostech. Tuto informaci však nehledám. Pokukuji po variantě Parrot CK 3100 LCD. V seznamu kompatibility u daného telefonu tento typ sady nebyl. Představa je taková, že bych se poohlédl po nějakém bazarovém kousku za mrzký peníz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechp Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 (editace) Já používám tuhle sadu Cullman sice je to technologicky krok zpět ale je to origo k Fabii. Mám tam Siemens C35 na který mám přesměrované svoje telefonní číslo Editováno: 12. Září 2020, autor: cechp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.