Přejít na obsah

Spínač ovládání předních oken


jeromme

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám jen rychlý dotaz - odešel mi spínač okna řidiče. Je mi jasné, že musím koupit celý ten komplet - chci se jen zeptat, je to problém vyměnit nebo to mám dát do servisu. Chtěl bych jen vědět zda je to těžké demontovat z kliky dveří ... celkem mám zkušenosti s montáží. Díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to velmi jednoduché, jen musíš kusem drátu zespoda madla vyšťouchnout západku toho plastovýho deklíku přepínače - někde je tu obrázek, kde je vidět co a kam musíš strčit. Takže hledej témata jako je demontáž tapecu, stahovačka či vytlumení dveří, nevím, kde přesně to bylo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

není problém vyměnit ho sám. vyhákneš plast madla, ve kterém jsou tlačítka (zespod je dírka, kde malým šroubovákem odstrčíš plastový jazýček. a nebo to jde párkrát na prasáka bez následků), odpojíš konektor, vyšroubuješ tuším 3 šrouby a máš celý blok s tlačítky venku.

nicméně můžeš zkusit ten blok rozdělat (nebo, moc toho vevnitř není) a podívat se, co se mu stalo. kolikrát se jen dostane bordel mezi membrány u tlačítek (a pak funguje třeba jen jedna funkce tlačítka). vykoupej ho v lihu nebo stříkni nějakým odmašťovačem a po vyschnutí znovu slož. třeba bude fungovat dál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 8 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...