Přejít na obsah

Žárovky vs. Led diody


Geckomyl

Doporučené příspěvky

Já je používám pouze v interieru a na osvětlení RZ .... ale spousta lidí je běžně používá...

Ale u většíny je napsáno,že nejsou schváleny pro použití na pozemní komunikaci .... ale více ti určitě napíšou,ti co je mají a používají ;)

Sent from my Dell Streak using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou to zbytečně vyhozený peníze, do interiéru, na osvícení SPZ a jako obrysovky jsou ledky výborný, ale jako hlavní žárovky jsou nepoužitelný, protože aby reflektor mohl svítit, tak potřebuje aby zdroj světla vycházel z jednoho bodu (led H4 svítí z více bodů) nehledě na to, že má o hodně nižší svítivost a taky zde nefunguje přepínání mezi potkávacím a dálkovým světlem!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Mel jsem na Octavii MR1997 a byl jsem spokojeny, akorat je problem v objimce, protoze zarovky se delaji 5/21W a Skodovka ma svoji upravu 4/21W. Po drobnem tlaku zarovka pasovala, ale problem nastal, kdyz jsem ji pri prodeji vyndaval :( Ted jsem zkousel na MR 2009 znovu, ale po montazi zacal zlobit tempomat a pri zapnuti blinkru tempomat vypadava, v servise mi rekli, ze to je neoriginalni zarovkou a ze si tento rok umi vyhodnotiti prasklou zarovku. V prodejnach najdes i zarovky s odporem, ktery by mel chybu odstranit, bohuzel nemam zkusenost. V praze nakupuji zarovky na http://www.cztuning.cz/ ale muzes se podivat i jinde, musis hledat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... a ze si tento rok umi vyhodnotiti prasklou zarovku.

A kontrolka prasklé žárovky Ti v palubce svítí? Dost pochybuji, jinak by Ti to ve Škodovce říkat nemusel a věděl bys to i bez nich sám.

Takže tento rok si to možná, teda jistě, vyhodnotit umí, ale musí být tím auto vybavené a nakódované budíky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm, divné.

Jsou věci mezi nebem a zemí......

Prokazatelně to s těma žárovkama souvislost má.

Měls je i v brzdách?

Na dízlu nesvítící brzdová žárovka "rozsvítí" kontrolku žhavení. Pro běžného uživatele NIKDE nepopsaný jinak zcela legitímní projev této závady :( .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souvislost to urcite ma, protoze po vymene to prestalo delat. Mam benzin a daval jsem je jak do mlhovek, tak do dvojvlakna. Na starem aute v pohode, ale tam jsem nemel tempomat. Ted stacilo dat blinkr nebo treba prepnout prepinac klimatizace, nebo vyhrivani zadniho skla a uz se tempomat vypnul. Je to proste zahada a myslim, ze se tim v servisu nechteli zabyvat, tak mi rekli, ze to je tim, ze to je neoriginalni komponent, ktery tam nema co delat. Kontrolka praskle zarovky nesviti, opravdu nevim, zda to tam vubec je, ted se mi to v te zime nechce zkouset.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...