froggy Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Dodává se k současným modelům škoda ještě takový plastový zavírací štítek s kódy? U starší Fabie jsem to měl u klíčů, kdežto k novému autu jsem to už nedostal. Jak dnes funguje, když si potřebuju nechat udělat náhradní klíč? Snad jsem to nestratil... ale u klíčů to určitě nebylo. Co jste ke klíčům dostali vy? Nejlépe letošní modely aut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Já ke klíčům dostal auto Né u klíčů nebyl kód, mám ho 4 roky v záruce, tak to neřeším, ale jinak se to dá zjistit přes diagnostiku či VIN auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 1. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 na tom štítku má být údajně i nějaký PIN pro imobilizér.. někde sem se tu dočetl... asi tedy důležité informace na tom štítku bývají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 To všechno umí servis zjistit z VIN. Jak tvar klíče - vybroušení, tak PIN imma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 Já tam ten plastový štítek s kodem měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salus Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 V 1. 12. 2011 na 6:59, froggy napsal: Dodává se k současným modelům škoda ještě takový plastový zavírací štítek s kódy? U starší Fabie jsem to měl u klíčů, kdežto k novému autu jsem to už nedostal. Jak dnes funguje, když si potřebuju nechat udělat náhradní klíč? Snad jsem to nestratil... ale u klíčů to určitě nebylo. Co jste ke klíčům dostali vy? Nejlépe letošní modely aut... Nevím jak je to dnes, ale já to v listopadu 2009 u klíčů měl, jak píše "froggy" plastový uzavíratelný štítek s čísly a čárovými kódy (MR 2010) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salus Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 (editace) Možná už teď šetří i na tom štítku. Pokud chtějí, abychom si za velké peníze nechali zjišťřovat kódy a dělat náhradní klíče v autorizovaném servisu tak "je to hnus velebnosti". Nehledě na to že různí všeumělové si pak podle VIN, které je umístěné za čelním sklem mohou vyrobit klíč i s čipem k imobilizéru jak píše "Wojnar". Nahrává pak ŠA zlodějům, respektive i sobě. Ukradené auto je potencionální nový zákazník na další nové??? Editováno: 3. Prosinec 2011, autor: Salus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 koupě cca 1,5 roku zpět, se štítkem ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 3. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 Tak to je mi teda záhadou, proč ho nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 11/2010 - kľúče aj so štítkom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejdn Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Raději jsem se šel přesvědčit, ale štítek u klíčů mám. 3/2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Ano štítek u klíčů nového auta musí být, je černý plastový a není na něm nic jineého než část VIN od modelového roku do konce např pro MR 11: B1234567 pro MR 12 : C1234567 atd. žádné jiné tajné kódy v neb čísla immo vtom nehledejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salus Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 (editace) Takže klíče mám teď před sebou a kromě černého štítku s částí VIN kódu jak píše Jikra jsou v uzavíratelném pouzdře ještě 2 samolepky jedna je ve formátu ** **** a druhá ve formátu ***xxx*xxx******* (přičemž * znamená číslici a x znamená písmeno), kromě toho je ke klíčům ještě další přívěsek, který už není v uzavíratelném plastovém obalu ale je to štítek na tužším papíru s čárovým kódem a dalšími čísly. To je vše co jsem při koupi auta s klíčema dostal. A mimo jiné mi bylo řečeno,že tyto údaje budu muset předložit výrobci náhradních klíčů, pokud bych si chtěl buď nechat přidělat další klíč. Možná jsem ještě zapomněl, jedná se o klíč s dálkovým ovládáním centrálního zamykání. Editováno: 4. Prosinec 2011, autor: Salus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
507922 Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Já koupil fábii 1 z bazaru bez štítku a pouze s jedním klíčem. Kde, jak a za kolik mi udělají další klíč včetně kodu k imo, který je v klíči ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajdo Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Mam 2011-04 čierny plastový prúžok mám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 4. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 V 4. 12. 2011 na 18:52, 507922 napsal: Já koupil fábii 1 z bazaru bez štítku a pouze s jedním klíčem. Kde, jak a za kolik mi udělají další klíč včetně kodu k imo, který je v klíči ? Díky A to jsem si myslel, že jsem na tom bez štítku špatně :-D Zkus autorizovaný servis, už to tu padlo, že podle VIN kódu se dá ledasco vymyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 V 4. 12. 2011 na 18:52, 507922 napsal: Já koupil fábii 1 z bazaru bez štítku a pouze s jedním klíčem. Kde, jak a za kolik mi udělají další klíč včetně kodu k imo, který je v klíči ? Díky radšej vymeň celú sadu zámkov pre istotu..kto vie,kto všetko má kľúče od tvojej Fábie..nové kľúče po výmene si necháš prispôsobiť v servise cez VAG alebo VAS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Na FI Ti klíč udělá každej lepší zámečník, udělá kompletní klon jak mechanickej tak elektrickej pak už nepotřebuješ nikam jezdit, cena okolo 500,- V aut. servisu 3x tolik, ale máš zas jistotu že pokud je někde nějakej "zapomenutej"klíč tak s ním nikdo auto nenastartuje, neb při přizpůsobení immo se přizpůsobují vždy všechny immo čipy najednou.... Salus : to máš asi ještě starší předfacelift auto ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 Zdravím,já koupil bazarové auto u autorizovaného prodejce tady u nás v Ostravě. Dostal jsem oba klíče,klíče od Defendu ... ale na druhých klíčích nebyl štítek s PINem. Prodejce mi řekl,že vše co k autu je,to mi dali .... Pro jistotu jsem si nechal oba klíče přepinovat ... ale co mě trápí více,že mi v autorizované, servise nebyli schopni ten PIN zjistit jde mi o to,že si chci nechat na udělat tady od jednoho člena z fora MaxiDot a bez PINu nevím,zda to půjde .... ještě jsem to s ním neřešil,zatím se ptám vás ... je nějaká možnost ten PIN zjistit??? Mám F II r.v. 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salus Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 V 5. 12. 2011 na 21:44, Jikra napsal: Salus : to máš asi ještě starší předfacelift auto ?? Roomster r.v.2009 (MR2010) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Salus-To by bylo hodně špatný kdyby si zloději nechali podle vinkodu prostě vyrobit klíček. Asi k tomu bude třeba občanka a velkej techničák kde bude napsán majitel vozidla. A v autorizáku ti ten klíček musí ještě nasinchronizovat na auto nebo jak se tomu nadává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Nechával jsem si dělat nový klíč (podle VIN) a fakt si nevzpomenu jestli jsem se musel prokazovat občankou nebo dokonce velkým techničákem. Pravda, bylo to před čtyřmi roky. To ale nic nemění na tom, že pokud ne, tak dobře to asi není. Samo, DO a IMMO bez samotného auta nenakóduje, ale minimálně pro odemčení auta a spínačky poslouží. Zase, dnes se auto odemyká bez klíče, zadarmo a hned, a ne že si k tomu budu nechat dělat klíč, čekat několik dnů a cálovat 3 litry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.