Přejít na obsah

Skutečný stav km


Honzy

Doporučené příspěvky

Tak píšu závěr anabáze. Už jsem se chystal do bazaru jet, ale nakonec jsem tam ještě jednou zavolal. Auto prý určitě nebylo bourané a řízení mělo vždy na levé straně. Prý se do Anglie vozí několik aut s levostraným řízením a zbytek, tedy většina s pravostraným. Nechtělo se mi věřit, když i exportní 120ky měly obráceně řízení. Jinak jsem koukal na fotky co mi ještě poslali a je tam přehozené tlačítko ASR a na to že je to Elegance to nemá zamykací schránku spolujezdce a je tam nějaká záslepka - taky divné. No po chvíli přemlouvání mi nadiktovali VIN a zkusil jsem zavolat do Škodovky. Potvrdili že auto je vyvezené do Anglie ALE: rok výroby není 7/02 ale 11/01  a vozidlo bylo vyrobeno s pravostraným řízením !!!!!!!!!!!!!! Taky je divné, že auto které jezdilo do servisu nemá knížku - takže jsem od toho rychle utekl a jsem o zkušenost bohatší. Zřejmě nejlepší je vyrazit do zahraničí a koupit tam, nebo něco se serviskou, jinak se nedá věřit ničemu.

...jen tak pro doplneni, maj tam napsany r. provozu, ne r.vyroby! to znamena kdy slo do provozu, ne kdy bylo vyrobeno, ja mam taky do provozu 5/01, ale vyrobeno bylo uz drive.

...a pokud skoda rika ze bylo vyrobeno 11/01 a voni maj provoz 7/02 tak je to klidne mozny, jde spousta skladovek i na export.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auta z anglie se nakupují okolo 100.000Kč.přestavba pár Kč,ale nenech se mýlit,není to jen řízení a pedály,aleje toho tolik,že kdybych to měl napsat,byl by seznam jak sviňa.Nicméně,pokud auto dovezené z Anglie stojí na značkách,není to legálni a nevěříš li,napiš do Škodovky ať ti dají vyjádření

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeden známej takhle přivezl P206 s pravostraným řízením z Francie.

Tvrdil ze to bylo za pusu tak to vzal, ale už by do toho prý nešel ani náhodou!

Práce s tím po kokot a pak to postavit na TP pro smrtelníka nemožný!

Ale jsou mezi náma i nesmrtelní a kouzelníci a ti mu to nakonec nějak ,,zlegalizovali"!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kde jsi vycetl, ze si sednu na prdel?? Jen jich par znam a vim co je to za magory, za prachy schopni udelat cokoli - a ne za velke prachy! Jinak nevim jak jsi na tom fyzicky ty, ale urcite mas v sobe nejaky pud sebezachovy, mylim se snad??? :p  :p

Vždyť jsem o tobě nepsal ani "Ň". Bylo tam množné číslo.... -_- . Znám taky pár lidí o kterých píšeš a nemusí to být zrovna import z Ukrajiny. Ale upřímně, už jsem šíleně alergický na frázi "pošlu na tebe ukrajince...". Přijde mi, že ta fráze hrozně zdomácněla a ohání se s ní kdekdo. Neuraž se, ale už mi to přijde krapet otřepané... ;)

Ja takoveto fraze absolutne neposloucham od nikoho, je to u me ubohe a ja ji nikdy nepouzil, duvodu bylo hodne, ale spise delam skutky nez kecy jako nekteri! ;);)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...
Zítra tam ještě zavolám a řeknu jim to, nic tím sice nezměním, ale lepší než nic. Jinak by mě zajímalo, za kolik takové auto v Anglii koupí. Těch co by odtud auta vozili asi moc vzhledem k tomu obrácenému řízení není, takže ceny můžou být dobré a na kolik KČ přijde vyměnit řízení, pedály apod. ze strany na stranu to tedy nevím - netušíte někdo odhad?

no mě by tedy také zajímalo, jak tuto předělávkzu zaregistrovali, aníž by se nad tím náš úředníček pozastavil. Kolik to asi stálo kapřílů, aby úředníčka ani nenapadlo, že to byl kdysi pravák fuck

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...