Květen 14, 200718 r Píďo na které autě vlastně máš problémy se starty To bys taky mohl napsat v podpisu máš tři vozy. jj pradon asi ten podpis upravím a smažu přebytečnosti... jinak tam mám napsáno dříve a nyní tak se to týká octy rok 03 110 koní bez úprav...
Květen 14, 200718 r Píďo na které autě vlastně máš problémy se starty To bys taky mohl napsat v podpisu máš tři vozy. jj pradon asi ten podpis upravím a smažu přebytečnosti... jinak tam mám napsáno dříve a nyní tak se to týká octy rok 03 110 koní bez úprav... Tak potom jak jsem ti psal na TDI změřáíš předvstřik VAGem. Pokud bys to neměl kde změřit jsi z Přerova a chce se ti jet do Prostějova tak se ozvi. Sice moc nestíhám , ale ta chvilka by se našla.
Květen 15, 200718 r Píďo na které autě vlastně máš problémy se starty To bys taky mohl napsat v podpisu máš tři vozy. jj pradon asi ten podpis upravím a smažu přebytečnosti... jinak tam mám napsáno dříve a nyní tak se to týká octy rok 03 110 koní bez úprav... Tak potom jak jsem ti psal na TDI změřáíš předvstřik VAGem. Pokud bys to neměl kde změřit jsi z Přerova a chce se ti jet do Prostějova tak se ozvi. Sice moc nestíhám , ale ta chvilka by se našla. tak to by jsi byl hodnej, já jsem v prostějově ted byl celý dny ... ale určitě se domluvíme já ted musím do prahy takže nebudu moct ale příští týden se ti ozvu díky předem
Srpen 2, 200718 r tiez by ma zaujimalo, ci ti pomohla vymena starteru? BTW: kupim starter do OI (66kW, r97)
Srpen 2, 200718 r Já mám na Octě TDI MR02/66Kw přesně opačnej problém. ¨Zastudena, někdy chytne až napodruhý, ale zatepla o ni stačí jen brknout a běží- klidně může stát i 4 hodiny a chytne v pohodě- najeto 135Tkm- palivovej i vzduchovej filtr novej a netuším co s tím. Díky
Srpen 2, 200718 r Já mám na Octě TDI MR02/66Kw přesně opačnej problém. ¨Zastudena, někdy chytne až napodruhý, ale zatepla o ni stačí jen brknout a běží- klidně může stát i 4 hodiny a chytne v pohodě- najeto 135Tkm- palivovej i vzduchovej filtr novej a netuším co s tím. Díky a co žhaviče ?
Srpen 2, 200718 r No to právě nevím jestli to budou oni odpor mají, takže chodit by měli- pojistky taky ok---ale žhavení prej chodí až od 5 stupnůa tohle po delší době blbě chytá i třeba při 16- tak nevím
Srpen 7, 200718 r Ak štartér netočí dostatočne tak ani nemusí načítať riadiaca jednotka signál a potom samozrejme nechce ísť.Skrátka štartér musí dosiahnuť určité otáčky a ked je už vymlátený tak má problém točiť sám seba a nie ešte motor.
Březen 17, 200817 r Ahojte. Dnes som prisiel domov zo skoly v pohode. Ale ked som chcel večer štartovať , tak len točilo štartérom, ale ani náznak chytnutia. Mam octavku z roku 2000 a nemám ani palivové čerpadlo. Co by to mohlo byt? aj som si prečítal forum, tak skusim nejaké veci. Vdaka.
Březen 17, 200817 r Ahojte. Dnes som prisiel domov zo skoly v pohode. Ale ked som chcel večer štartovať , tak len točilo štartérom, ale ani náznak chytnutia. Mam octavku z roku 2000 a nemám ani palivové čerpadlo. Co by to mohlo byt? aj som si prečítal forum, tak skusim nejaké veci. Vdaka. Co baterka ko, starter, svicky atd
Březen 18, 200817 r zdar. co takhle prasklá vstikovací jehla na čerpadle???vše fuhnguje jen mu nejde nafta...
Březen 18, 200817 r Co baterka ko, starter, svicky atd Svicky???Pokud jsi myslel zhavice,tak diesel by mel chytit i bez zhaveni.Od 5st to stejne nezhavi..
Březen 18, 200817 r Svicky???Pokud jsi myslel zhavice,tak diesel by mel chytit i bez zhaveni.Od 5st to stejne nezhavi.. Kam pořád chodíte na to, že to nežhaví? To Vám jako od 5 stupňů nesvítí kontrolka žhavení, nebo co?
Březen 18, 200817 r Podivej se na EGR ventil jestli ti nezustala viset klapka pri startu musi byt otevrena
Březen 18, 200817 r Tak dnes som na to pozeral. Nasiel som odpálenú 30A poistku ktorá je v boxe na 36 mieste. Ale nestartuje stále. Tak skúšam dalej. Dik zatial za rady. kontrolujem vsetko do radu. Baterka OK. žhaviče žhavia. Nafta je.
Březen 18, 200817 r Kam pořád chodíte na to, že to nežhaví? To Vám jako od 5 stupňů nesvítí kontrolka žhavení, nebo co? Ano, nežhaví, ta svítící kontrolka je znamení toho že motor prochází diagnostikou žhavení.
Březen 18, 200817 r pokud to točí jako bez odporu motoru,tak to je ta zminovaná chcípací klapka,má to i jiný zvuk
Březen 18, 200817 r Kam pořád chodíte na to, že to nežhaví? To Vám jako od 5 stupňů nesvítí kontrolka žhavení, nebo co? Kontrolka se rozne pokazde.To znamena ze RJ je napajena a komunikuje.
Březen 18, 200817 r Ano, nežhaví, ta svítící kontrolka je znamení toho že motor prochází diagnostikou žhavení. jaj ted jsme to napsal.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.