Přejít na obsah

pazvuk


Wranic

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj nebudu zakládat nové téma ,tak svůj problém dám sem.Už delší dobu se mi ozývá z pravé přední části auta něco jako kovový zvuk, jakoby něco drhlo.Dělá to jen když jsou kola v tahu,ten zvuk je slyšet někdy více a jindy méně.Několikrát byla zkontrolována přední náprava,ložisko a na nic se nepřišlo.Navíc ten zvuk vychází jen když jedu sám!pokud jede spolujezdec a je zatížená i pravá strana je ticho.Pokud by mi někdo poradil na co se zaměřit,byl bych rád.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

mám další pokračování svého problému s kovovým nepravidelným drhnutím vychazejícího z přední části auta.Vyměněno LP ložisko kola,kompletně horní uložení předních tlumičů,zkontrolováno uložení motoru i převodovky i silentbloky nápravy.Pokud by byl problém s poloosou,tak ta by vydávala asi lupavý zvuk.Ten zvuk vychází jen když jedu sám,spíše na horší cestě a ještě při zhoupnutí,ale jen při zhoupnutí směrem nahoru.Takže když naložím spolujezdce je klid.Mechanik si myslí jestli něco není s převodovkou,ale řadit jde bez problému.Při jízdě navolnoběh z kopce je klid,při pomalé jízdě do zhruba 60 km je taky ticho,ale při 4r v tahu 80km a více na horší silnici se začne ozývat a je to slyšet nejvíce.Při 5r to jde taky zaregistrovat.Pokud by měl někdo nějaký nápad..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

když ti sedne kamarád na haupnu a seskočí, nepůjde ten zvuk "nasimulovat"? aby se zvenku dalo poznat, odkud jde? hledat tyhle pazvuky je někdy sakra těžký....pokud je náprava ok, co kovové kolejnice spolujezdcovi sedačky? nemůže jít ten pazvuk odtud?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten pazvuk je i nepatrně cítit ve volantu i v podlaze,ale děla to jen když jsou kola v tahu .Známý mechanik zkoušel se vším zacloumat,nic se odnikut neozvalo.Ještě navrhoval zkusit vyměnit poloosy,kdyby se tak daly někde půjčit.Jezdím s tím už skoro rok a leze mě to pěkně na nervy,je ale fakt že se to nezhoršuje ,je ten zvuk stále stejný.Budu muset mít asi stále nějakého spolujezdce,aby byl klid

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...