Přejít na obsah

Pád z heveru - poškozený blatník

mates1909

Doporučené příspěvky

post-70185-0-70065100-1331986779_thumb.jZdravím pánové tak jsem si dneska krásně vidělal.Já (sprosté slovo) jsem při přeházování kol zapoměl zajistit přední kolo zadní jsem zajištěný měl a když jsem sundaval přední kolo tak se auto svezlo dopředu a padlo mě to na přední kolo které jsem akorát vyndaval z blatníku .Zůstalo to přimáčklý blatník na kole.Zkusíte někdo aspoň odhadem střelit nějakou cenu opravy v autorizáku viz přiložené foto..Auto je ještě v záruce tak nevím jestli to tam dát nebo zkusit nějakou firmu co se děla tyhle drobný karosářský opravy.Zkusíte někdo poradit karosáře v okolí Č.Budějovic.Díky všem za odpovědi.

post-70185-0-07415200-1331986795_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cenu ti asi neřeknu,ale stalo se mi to samé jen s tím rozdílem že jsem měl pod prahem daný špalek a kolo už tam nebylo tak to spadlo na něj.

Od té doby jsem si pořídil pojízdný hydraulický zvedák,vyjde na pár korun je stabilní a šlověk nemusí šroubovat jako o závod.mám ho v garáži a když potřebuju zvednout auto tak jedině tím http://aukro.cz/show_item.php?item=2205554306&utm_source=heureka&utm_medium=nove

Ten origo "nestabilní křáp" co je v kufru mám jen pro jistotu kdybych náhodou někde píchnul a nedalo se to zalepit...

Odkaz ke komentáři

Já většinou jezdím na přezutí do pneuservisu ale tohle auto mám od října a na letnákách jsem ujel asi 500km než jsem přezul na zimní tak sem to nechtěl dávat přezouvat když nebylo nutné vyvažovat kola a takhle to dopadlo.Jinak to naštěstí dopadlo dobře pro brzdy i nápravu nic nehází brzdí v pořádku mám za odpoledne 70km na kontě tak jsem to řádně přověřil.V pondělí zajedu do škodovky a uvidím za kolik to opraví.

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

no panejo no moje selská úvaha je asi tato vůbec nevěš hlavu co jsem koukal je to jen blatník. Blatník je plastový takže pokud je ten plast vymáčknutý bude těžký ho nějak vrátit do původního stavu takže doporučuju jeho výměnu. Určitě se musí dát blatník dolů protože to vidím na ulomený držáček. Sundat blatník a osadit nový není problém leckde se dá sehnat za 1500 ,- , nový víc cca 2500 ,- dát ho do laku nejspíš nový držáky blatníku ale to nevím jen spekuluju nikdy sem blatník nesundával ale jistě to nebude žádná věda . Do 4 - 5 tisíc se vejdeš určitě jestli seš zručný nový blatník si nech nalakovat a usadit ho nebude problém a ještě ušetříš. ještě jak ten blatník vypadá zvenitř? jako když otevřeš dveře . Jít cestou výměny se mě zdá nejlepší ikdyž je možný , že někdo poradí jinak a bude to jednoduší Vše je to z mé hlavy karosář nejsem jsem jen fanda těchto aut a ledas co jsem si dělal sám a prolezlý tydle auta mám zkrz nazkrz. Práh promáčknutý by byl horší :-)

Editováno: , autor: machinho
Odkaz ke komentáři

Mám udělaný hever přímo pod nápravu nikdy nezvedám za práh ten jejich hever si škodovka může nechat.A ještě mezi hever a nápravu mám gumu abych nepoškodil nápravu.A hlavně zajistit auto i když mě se taky stalo že jsem honil auto sjelo mi z nájezdů a zastavilo se o plot naštěstí u favorita nebyli nárazníky v barvě.

Editováno: , autor: Mišule
Odkaz ke komentáři

tak já sem asi blbej mě to přijde plastový prostě :-D když se o to opřu krásně ten blatník pruží je pěkně měký jak u francouze ani na poklep to plech nepřipomíná tak nevím proč ti s tím nejde hnout asi tam mám nějakou čínu nebo co ale mám to jak gumu když to přeženu :-D no ale to je jedno nechce se někdo věnovat tématu a konstruktivně poradit? asi z toho bude mít pěkný nervy už :-)

Editováno: , autor: machinho
Odkaz ke komentáři

Zdravim chlapi tak jsem dorazil ze skoda servisu a ceny za opravu blatníku= Porsche Č.B. odhad 11 tisíc a CB auto asi 9 tisic vše za nový díl+lakování a nastrojení.Doporučení od nich sehnat použitý díl ve stejné barvě a bezproblému vymění hlavně sehnat orig. blatník žádnou náhražku kvůli spasování a protikorozní upravě.Tak že jdu shanět blatník.

Odkaz ke komentáři

ADLERos pojištění bohužel nemám takže budu vše řešit za plnou cenu z vlastní kapsy.Jinak sehnat blatník použitý v bílé barvě pokud možno nepoškozený je nadlidský úkol.Tak jsem to nakonec řešil zakoupením nového orig.blatníku za pěknou cenu z eshopu a za 2500kč mě to firma nalakuje.Potom už pouze namontovat v servise no vidím to tak celkem za 7000kč.

Odkaz ke komentáři

Zdravím chlapi tak už mám auto opravený celkem mě moje blbost vyšla na 6130kč.Blatník orig.Škoda 2500kč,lakování 2000kč a montáž blatníku v autorizáku 1630kč.Myslím že se montáž a celkové spasovaní povedlo viz foto.Nevím jestli si ještě někdy budu přehazovat kola sám.Foceno mobilem proto jsou ty odstíny narůžovělé jinak je to pěkná bílá

post-70185-0-03610400-1332850924_thumb.j

post-70185-0-83501800-1332850969_thumb.j

post-70185-0-10730100-1332850984_thumb.j

post-70185-0-44150400-1332850994_thumb.j

post-70185-0-73514600-1332851007_thumb.j

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...