Přejít na obsah

Anténa Roomster FL


Petros7

Doporučené příspěvky

Ahoj, nenašel jsem stejný dotaz tak zakládám nový.. Zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenosti s montáží antény z rooma po faceliftu na rooma před fl? Nová anténa je podle mě praktičtější - kratší. Chtěl bych jí vyměnit za původní. Mám problém v mičce, když jí nesklopím je vše ok, ale někde vás donutí anténu odšroubovat, což u mě nejde tak jí povolím a utáhnu horizontálně se střechou, jenže pak to pěkně binkne do střechy, když kartáče jedou zpět :kol-32: Taky se mi už stalo, že jsem anténou škrnul v podzemních garážích, sice jen trochu ale jo. Díky za nározy a tipy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžeš použít sílu , většinou to povolí , můžeš i tu starou udělat vyndavací , dyž ji vytrhneš a obrousíš tu kuličku na konci za kterou to drží, ale pak se hůř strefuješ do toho závitu , neb se uvnitř všelijak hýbe , spíš bych to vyměnil za tu faceliftovou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano

A to máš jako na předním skle?? Napadá mě anténa k GPS pokud máš originál navigaci?

Ano na předním skle, taková čára do poloviny skla. Někde se tady o tom psalo že je to anténa ale nic jiného jsem nenenašel. Nemám origo navigaci. Mě zase napadlo že by dálkové ovládaní mělo anténu. Nevím jestli to mají všechny výbavy od faceliftu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo můžu potvrdit, bez druhé antény hrál swing na h****, při rozbitm skle jsem nechal osadit s anténou, natáhnul kabel (bohužel musí se vymenit i ten k zadní anténě je dohromady) a dát impedanční trafopod lampičku a ejhle příjem je OK. PS: jinak je to tato sranda na kompletní rozebrání auta, včetně přístrojovky :kol-27:

Ještě existuje druhá varianta za 1900Kč a to je frekvenční výhybka, z jedné antény udělá dva nezávislé vstupy pro rádio.

Pak ještě třetí, ale ta je blbost - je to jen kabel s dvojitou koncovkou a jedním vstupem (ale v tomto případě není druhý vstup zapojen!, je to z origo příslušenství Škoda za 200Kč, ale nemá to smysl).

Sice je psáno, že swing je dvoutunerové rádio, ale nikde není psáno, že má dvě antény a tak firma koupila auto s přípravou pro radio, ale jen s jednou anténou. Na jednu anténu fakt hraje swing špatně.

Editováno: , autor: Bobik_a
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...