Martab Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 Jak jsem psal už v jiném tématu, také někdy dorazím. Bohužel teď 4.11. nemám volno, tak snad před vánoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 před 1 hodinou, Ondra16V napsal: Bude,chci to zorganizovat Klidně mi dej termín v prosinci,kdy by Ti to vyhovovalo a můžeme to hned domluvit i na prosinec. Případně ať napíše i @Malta termín Asi takto - jako mezní termín bych viděl víkend 16.-17.12. Jinak mi je to jedno, pokud se tedy opět něco nevysype v práci. Ale to nemohu nijak ovlivnit - roky se nic neděj a pak se to zhroutí. No a samozřejmě počasí - to dopředu nikdo neví, za sněhových vánic a náledí je to neproveditelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Díky aspoň za to málo z dneška Aspoň jsme o to víc pokecali Bohužel je smutné,že opět někteří nahlásí účast a stejně nedojedou,ani nenapíšou,že nepřijedou... Příště už nikomu sraz přes SZ připomínat nebudu,stejně Ti dotyční nedojeli.Příště se na ně můžu z vysoka Sraz tam měli dneska mimo jiné i Velorexy A řešili jsme ještě jednu věc,to torzo auta je jaká značka a typ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Ta stará chuděra je Renault 4CV 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Málem jsem zapomněl na další důležité fotky ze srazu 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Diky všechným za sraz Doufam že na nasledujícim sraze učast bude lepši S nama byl taky trabik dlouhý 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 to jenom Michal, Ondra a Tomek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 před 3 minutami, Malta napsal: to jenom Michal, Ondra a Tomek? Bohužel... Příště budu o srazu informovat pouze tady.A já chuj je ještě naháním na fb a píšu jim zprávy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Ja bych jejim nepsal na fejsbuku . Maji pamatovat i chuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 před 19 hodinami, Ondra16V napsal: Bohužel... Příště budu o srazu informovat pouze tady.A já chuj je ještě naháním na fb a píšu jim zprávy. Klasika, ze stejných důvodů jsme zrušili už zavedený Clintův sraz... Když vidím ty fotky, už se mi zbíhají sliny. Já musel včera trčet celý den v kolbence. Brrrr. Předběžný termín na prosinec už máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Termín nemám,ale klidně nějaký dám Nebo chceš vyloženě nějaký termín? Klidně nějaký navrhni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Mně je to celkem jedno, ale nevím, jaké jsou zde zvyklosti předvánočních besídek, nicméně 23.12. bych z toho tedy raději vynechal. Co týden nebo dva před tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 23.12 bych určitě vynechal Ok,to by šlo Tak co termín 16.12. ve 14hod? Souhlasíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Pro mně 16.12 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Já jsem pro. Jen doufám, že se opět něco nevysype v práci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 (editace) Aktuální stav 16.12. 2017 ve 14hod. 1. Ondra16V 2 Tomus 3. Pawouk 4. Malta (+2) ?? 5. Galvi ?? 6. Aspire 7. Pitrsman ?? 8. _Denis_ ?? ... Kdo dál? Editováno: 6. Listopad 2017, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Možná se po 2 letech pokusím přidat, ale neslibuji, je to ještě daleko 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 pokud by přijel Jirka a nebyla nějaká kalamita, chtěl bych se tam objevit také kvůli dokódování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Ty musíš přijet i kdyby tam nikdo jiný nepřijel Chci vidět ten Tvůj nový povoz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Prosím všechny,co přijedou "+1 nebo +2" apod,aby tady napsali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Malta +1 (+2?) za podmínek - good počasí a účast Galviho 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 Kluci vy mi dáváte zabrat teda Rád bych dojel, protože Vánoční sraz jsem ještě nikdy nestihl.. ale 17. už musím být dopoledne na horách a to mám cca 1000 km tam.. takže pokud bych měl dojet toho 16, tak v ideální případě pokud se nic nevy*ere tak jenom na otočku. Každopadně zatím si mě tam napište a kdyby něco dám vědět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 před 12 hodinami, Ondra16V napsal: 16.12. 2017 ve 14hod. 1. Ondra16V 2 Tomus 3. Pawouk ... Kdo dál? Já ještě řeknu ale pokud budu mít volno určo přijedu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 (editace) V 5. 11. 2017 na 20:02, Ondra16V napsal: Aktuální stav 16.12. 2017 ve 14hod. 1. Ondra16V 2 Tomus 3. Pawouk 4. Malta (+2) ?? 5. Galvi ?? 6. Aspire 7. Pitrsman ?? 8. _Denis_ ?? 9. Karlos 61 ... Kdo dál? Kdo dál? Editováno: 7. Listopad 2017, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.