Ondra16V Vloženo 11. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2021 Jsem rychlejší než sračka😂 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 Výbava na sobotu vyzvednuta :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 Kde jsi sehnal SPZtky? Chci taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 zeptal jsem se v servisu :D teda až v druhém mi řekli, že to dokážou sehnat a zřejmě to pán tahal z nějakého interního eshopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 Ty SPZ jsou cool, za kolik ti to prodali? 😃 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 (editace) třista z místa za pár Editováno: 13. Říjen 2021, autor: ExecutedDonut 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 nechci to tady uplně plevelit, ale právě že jsem se už v několika ptal :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2021 Dnes jsem rezervoval stůl pro 8 osob 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2021 Už se těším. Aby to do soboty nezavřeli, zase Covid řádí, tam v těch končinách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2021 Maximálně si doveze každý jídlo z domu a pojíme někde na parkovišti 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 14. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2021 nebo uděláme sraz přes team viewer :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 15. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2021 před 11 hodinami, Pawouk napsal: Už se těším. Aby to do soboty nezavřeli, zase Covid řádí, tam v těch končinách. Nejhorší je Ostrava a to je úplně jiný region ;) :D my tu jedeme na slivovici takže... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Švec Vloženo 15. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2021 No nic, já se musím omluvit, nedorazím, bohužel mi do toho něco vlezlo, tak snad příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2021 Oukej, tak příště 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2021 @hannys85 nechceš dnes dorazit na sraz? Koukám, že jsi taky tady od nás 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 16. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2021 před 16 hodinami, Radek Švec napsal: No nic, já se musím omluvit, nedorazím, bohužel mi do toho něco vlezlo, tak snad příště Já jsem na tom stejně borci.... 🙄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2021 Nějaká ta fotodokumentace 1. chod 2. chod 3. chod 4. chod 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 16. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2021 @Ondra16V chybi horka cokolada 😁😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 16. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2021 Focení jídla jsem přenechal jiným 😛 Tak přidám aspoň fotku před odjezdem... Při odjezdu jsme chvilku drželi kolonu, bohužel ne každý ustál tempo jaké nasadil @Ondra16V V tuším Frýdku Místku jsme se po závodu od semaforu, kde mě musím přiznat roznesl na kopytech, rozloučili a já pokračoval směrem na Brno. Jel jsem si pianko 110 s tím, že by mě mohl ještě dojet @Pawouk , že bychom mohli jet kousek spolu. Po chvilce mě skutečně dojel nějaký sporťák s modrou oktávkou a fakt se toho nebál, tak jsme spolu takhle chvilku jeli až mě opustil směrem na Olomouc, teď když se dívám na fotky ze srazu, koukám že SPZ nesedí... Za olomoucem se ozvala fabka, že by posvačila, tak jsme si dali do nosu, ona Vervu, já páreček když jste o něm dneska tak basnili 😉 Po příjezdu do Brna jsem zjistil, že jsem nechal doma notebook, takže zítra otočka zpět 😔 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2021 Nevím o jakém tempu mluvíš 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 17. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2021 taky přispěji jednou nekvalitní fotkou :D @ExecutedDonut to jsi asi měl na mysli mě a @Pawouk :D Já si po nájezdu na dálnici dal nějakých 140 a vás nechal, ať si blbnete :D a co jsem koukal za sebe, tak Pavel měl podobný názor :D A ještě shrnutí celé cesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2021 A já to kolem sebe skoro vůbec nesledoval. Nějaká stříbrná FIII přede mnou ve FM odbočila směrem na Ostravu, to jsi byl ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2021 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 17. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2021 před 2 minutami, Pawouk napsal: A já to kolem sebe skoro vůbec nesledoval. Nějaká stříbrná FIII přede mnou ve FM odbočila směrem na Ostravu, to jsi byl ty? ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2021 A proč jsi jel tím směrem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.