Přejít na obsah

Koupě Octavie II


Lancelot

Doporučené příspěvky

Hm, ty rozvody si hlídej. Od kdy se dával kryt nevím - sám o sobě je k ničemu, protože je potřeba mít kabely v chráničkách, ten kryt je totiž nezakryje úplně. Ale tady bych s ochranou kabelů nepočítal. O žádných posílených kabelech u tohoto motoru jsem nikdy nic neslyšel - co tím myslíš? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No od nějake doby se už prej nedaval ten kryt a byly posilene obaly kabelů. Ale nevim kde jsem to už četl. Musim mrknou v servisu zda to už nové rozvody nemá. Popřipadě dostane nové. Neni to taková drahá záležitost. Jinak sem byl zaskočenej jak je v Octavii 1.2 tsi tichoulinká. Po startu jsem koukal na budiky zda vůbec motor běži. Přišti tyden jde hned na olej a filtry do autorizáku =)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, tak nějak to bylo. Nakonec tam byl kryt + chráničky. Jestli si to dobře pamatuji, tak je ovšem nějaký problém s montáží na motory, kde to původně nebylo. Určitě by se to někde našlo v motorové sekci FII. Ale už je to dávno, tak je možné, že si to s něčím pletu. Pokud budeš kontrolovat rozvody, tak je nutné se pídit po tom, zda již byla osazena sada rozvodů včetně ozubených kol. Pak už by neměl být problém. Pokud měnili jen řetěz s napínákem, časem tě výměna znovu nemine.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Pry to TSI neni. Jeho tchan vede Škoda autosalon/autoservis tak snad to poznají. Uvidím až k tomu dostanu nějaké podklady VIN a pod.

Tak pokud má co dočinění se servisem /salonem Škoda, tak to na tutovku neví.

Nicméně pokud je to 1,8 a je to dvojková Octávka, jak už bylo psáno, jiný, než TSI motor v této kubatuře neexistuje.

Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nakonec ta O2 byla samozrejme 1.8 TSI. Jelikos ale to ma natoceno pres 300+tkm a volba toho motoru do mesta neni uplne idealni tak jsme nakonec toto auto nevzali.

Včera jsem objevil O2 1.6 MPI ambition rv 2007 15 km od baráku a dneska  jsem ji okoukli a nakonec se domluvili na její koupi.

Takže jdu hledat FAQ k autu at tu nespamuju na 4u / asi stejne asi budu :D  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...