KoNG Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 nádhernej v tý červený !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Když se na to dívám, tak mě napadá, že se vlastně jedná o nepřímého nástupce Felicie. Fabia byla zaměřená jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 To prodloužené okno pátých dveří bude samostatně otvíratelné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Určitě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 ma to styl (a za rovnaku cenu ako lift) http://www.autoweb.cz/prakticka-skoda-rapid-dostane-pridomek-sportback/ Mě fascinuje, jak se žumpa ani nenamáhá dělat, že ty obrázky neobšlehla. A ještě úsměvnější je, že označení z ETKA berou jako jistou věc, blbečci :-) co jsem si ale všiml, tak autoforum poměrně hodně uvádí zdroje a to i ze skodahome.cz .......viz: http://www.autoforum.cz/bleskovky/skoda-rapid-sportback-zapomente-na-space-prohlednete-si-skoro-celou-zad/ "Jak sami vidíte, vůz se nakonec nejmenuje Sportback, jak signalizoval elektronický katalog dílů koncernu Volkswagen ETKA, ale zůstává u původně avizovaného označení Spaceback, což je i s ohledem na sesterské Audi A3 a příslib menších zmatků v názvosloví nakonec rozumnější." http://www.autoweb.cz/skoda-rapid-spaceback-z-kombi-je-nakonec-hatchback/ Tak jim to trochu nevyšlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 to jsou vocasove :D se chytnou kazdyho prdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Když se na to dívám, tak mě napadá, že se vlastně jedná o nepřímého nástupce Felicie. Fabia byla zaměřená jinak. presne toto ma napadlo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Tak konečně máme v nižší střední třídě nějakej hatchback. A taky první auto od Kabaně, na který se dá dívat hned od začátku a nemusím si na něj zvykat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 15. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Samozřejmě, že design je subjektivní věc, ale Kabaň je dobrej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Třeba mu dám časem za pravdu, ale zatím se mi ty jeho auta jeví tak, že to s tou jednoduchostí a unifikací designu dost přehání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 Unifikace je spíš požadavek koncernu, který zanedlouho snad zmizí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 24. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 aspoň ty auta budou i po letech ještě slušně vypadat, příliš divokej a líbivej design má krátkou životnost... já jsem zastáncem konzervativního designu, žádný dekadentní křivky a pí.oviny; a že je u vw přílišná unifikace mě osobně nevadí, já mám auto aby mě vozilo z A do B při zachování určité míry pohodlí. Asi jsem jinej... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 24. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 Presne tak, skoda dela dlouhodobej design. Kazda skoda co vysla na trh byla predmetem diskuzi, i ja si musim zvykat, ale jakmile si zvyknu, ta ten design neomrzi.Takova OI. je i po letech krasne auto. To se o jinych znackach rici neda. Jinde same futuristicky tvary, pristrojovky jak vyherni automaty a po 5ti letech to uz nikoho nebavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 (editace) Musim pridat i moji trosku do mlyna...mel jsem tu moznost jezdit s Hyundai i30 predface a pripadalo mi to jako pekne auto s libivym designem, ted kdyz jsem to na ceste potkal, tak jsem neveril, ze se mi tohle vubec libilo...kdezto takova OI face se mi libi porad, SI jak by smet a to jsou starsi auta Editováno: 24. Červenec 2013, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 24. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 (editace) Vymazáno. Editováno: 24. Červenec 2013, autor: Pandora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Moc hezké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 (editace) To vypadá hodně dobře. Zatím na co Kabaň sáhl, tak s ohledem na výchozí požadavky (třeba přední náprava Rapidu, kontrukce liftbacku Octavie) maximum možného. Editováno: 8. Srpen 2013, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Jsem zvědavý až ho uvidím živě jak padne do oka. Takový nástupce felicie ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Nevíte, od kdy začnou do Rapidů dávat novou generaci 1.2 TSI (EA211)? Spaceback s tímto motorem (77kW, šestikvalt)... O tom bych vážně přemýšlel. Otázka je, jaká bude Fabia III kombi, které je podle článku na Idnes nepřímo potvrzené (http://auto.idnes.cz/nove-skodovky-suv-snehulak-dfq-/ak_aktual.aspx?c=A130801_102559_ak_aktual_fdv). Předpokládám, že premiéra Fabie III kombi bude cca ve stejnou dobu jako nové motory EA211 pro Rapid. Bude to zajímavej výběr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 (editace) tom01: mělo by to být v roce 2015, náběh Fabie III bude v druhé půlce 2014, combi přijde těsně po hatchbacku koncem 2014 senky: to bylo tvoje video? (na auto.cz píšou "Na videu z Chomutova, které nám poslal čtenář") Editováno: 9. Srpen 2013, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 bojler: nene nejsem autorem, videl jsem ho na facebokovský fan page škoda, už to tam je někdy od včerejšího rána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 tady nejake dalsi video na sice novinkach ale lepsi kvalita,.... a hlavne tam jsou videt LOWCOST XENY VYPADAJI PEKNE http://www.novinky.cz/auto/310333-rapid-spaceback-ze-vsech-uhlu-na-novem-spionaznim-videu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 19. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Nepraskli v Lidovkach neco vic, nez meli? http://byznys.lidovky.cz/skoda-s-nejkrasnejsi-zadi-prvni-rapid-spaceback-sjel-z-linky-plo-/firmy-trhy.aspx?c=A130819_172218_firmy-trhy_mev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.