Přejít na obsah

PLASTI DIP-striekanie karoserie tekutou Gumou


Robert16

Doporučené příspěvky

Ahojte tak dnes som sa pustil do striekanie niektorych časti karoserie a o vysledok sa s vami chcem podelit

PLASTI DIP - info

http://www.fusion.sk/magazin/52158/

na moje prekvapenie to dopadlo celkom dobre a nastrek nebol niako zložity myslim že to zvladne každy a vysledok stoji za to ,pokazit sa neda na tom nič pokial sa vam to nebude lubit ide to lachko odstranit bez poškodenia povodneho nateru a už rozmišlam na striekanim strechy a elektronov ale asik až na leto :)

post-41949-0-39990100-1349260526_thumb.j

post-41949-0-27011800-1349260536_thumb.j

post-41949-0-80591000-1349260560_thumb.j

post-41949-0-19354400-1349260568_thumb.j

post-41949-0-73934800-1349260577_thumb.j

post-41949-0-30063400-1349260584_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ten sprey stal cca 20e neviem presne zohnal mi ho jeden známi zo servisu kte to striekaju už trocha profesionalne :) (ak by chcel niekto kontakt na ten servis rad pošlem v SS )

vieš čo striekal som spetne zrkadla prednu vypln masky na každe som daval 4-5 vrstiev ale iba koli tomu že boli tie spetne dost posrane od kamienkov tak aby to troška vypadalo inak stači dat 3 vrstvy čo mi doporučil ten známi , a ešte mi ostalo tak cca kusok menej ako polka spreya, tak radšej je dobre dat aj o troška vyše nech to poriadne drži :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak chlapy z toho jsem úplně unešenej. Je to úplně Supr. Jestli to skutečně nijak nepoškodí lak tak na zimu je toto MAX Supr. Na stříknout tím spodek předního nárazníku a prahy tak je to fakt dobrý. Nemluvě o nástriku ALU kol na zimu. A jak je to na fotkách tak změnit rychle třeba vzhled - zrcátka a třeba zkusit střechu. Jen sehnat tento sprej v ČR

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jozzi - ty prasáku. :D

Jinak je to fakt super - nevýhodou je vyšší cena, i když jak píše Robert vydatnost je super, takže s jedním sprejem nastříkaš dost velkou plochu. Ovšem nejsem si jist, jestli to ochrání od ostrých kamínků... Nevííím nevííím. Co myslíš Roberte? Ty už to máš, tak můžeš poreferovat z praxe. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No zatial to len testujem , ale myslim že pokial tam daš večšiu vrstvu nemal by bit problem , kedže to je tzv gumenny povrch asik to bude mat lepšiu flexibilitu , pokial sa aj stane že sa ti kusok odre stači ten kusok zase jemne strieknut a neostane ti tam žiadny flak nič ,tuto v mojom bydlisku , ako som spominal kamarat ma Autoservis a strieka tam kapoty kolesa všetko a zatial sa mu nebol nikto stažovat :)

EDIT:

Prikladam jedno genialne video pre inšpiraciu!

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky !!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mohl bych poprosit o názor? Chtěl bych použít černý na kola. Jde mi o to že je mám trošičku odřené(všechny) jak jsem vyčetl zakryje to škrábance akorát že barva bude matná. Mám do toho jít? Na čtyři kola spotřebuju kolik sprejů? Natříkat celé komplet,nebo jem zvenku? Musím potom nechat převážit(pro jistotu)? Jeví se mi to jako levnější řešení,než bych je nechal dělat a opravovat klasicky lakováním. Jedná se o FII FL Monte Carlo.

post-18950-0-27250700-1349598882_thumb.jpost-18950-0-60514000-1349598934_thumb.jpost-18950-0-76370100-1349599315_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jolik84: treba len poriadne odmastit a nastriekat aspon 3-4 vrstvy a kludne to možeš striekat aj na aute nemusiš ju ani zhadzovat

Jay Kay : No kola som ešte nestriekal ale take menšie škrabance to určite zakrije len treba dat viac vrstiev , určite by som do toho išiel je to podla mna dobre riešenie a vysledok vypada dobre , no asik tak 1 sprey na jedno koleso takže 4 , myslim že to stači nastriekat iba zvonku ale to už je na tebe , určite to netreba davat znova prevažovat, skus si kuknut youtube tak je vela videii ako striekaju kolesa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Robert16: moc se mi líbí, jak ta maska po nastříkání PlastiDipem vypadá :palec2: . Mám v plánu chromový rámaček na masce začernit (původně jsem chtěl fólií), ale toto je taky super řešení, ale celkem drahý a tak jsem přemýšlel, kdybych si pořídil tento sprej, kde bych ho ještě uplatnil a napadlo mě, že bych si nastříkal ochrané lišty na dveřích a nárazníkách, protože tyto lišty už nejsou černý, ale spíš šedý a tak bych se chtěl zeptat, bylo by vhodné použít PlastiDip na ochrané lišty a je aspoň trochu odolný např. proti otěru nebo nárazu od dveří (všichni známe případy z parkovišť)? Díky za odpověď ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konny: no je to trošku drahšie riešenie ale zase jednoduchšie nemusiš chromovu masku davat dole z auta a oblepovat ju foliou a ked si to tak zobereš niaka kvalitnejšia 3M folia tiež neni lacne riešenie , určite to ma niaku odolnost predsa je to len guma ked to nestriekaš 4-5 vrstvami čosik by to malo zniest ale ked zaparkuješ vedla niakeho debilka nepomožeti žiadny nater :clap:

Wojnar: nemalo by poškodit lak na aute až take extreme zloženie to nema , predsa len je to brane ako ochranný nater a vyrobca na to aj myslel , ale tak v dnešnej dobe si človek nemože byť ničím isty :)

Editováno: , autor: Robert16
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za odpověď :palec2: , je mi jasný že proti blbcům mi žádný nátěr nepomůže, ale šlo mi o to, jestli to aspoň něco snese a píšeš že jo. No ještě nad tím popřemýšlím, popř. se zeptám v reklamce jestli by mi prodali kousek kvalitní černé folie na tu masku a pokud by to vycházelo cenově podobně jako PlastiDip, tak jdu samozřejmě do PlastiDipu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...