Clint Vloženo 15. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Jo to počasí omlouvá ty co nepřijeli, také to pochopím, každý není ostřílený vlk a než zničit auto, je lepší neriskovat. Čekám chlapi na nějaké fotky.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Me navigace zahlasila: "za 200m odbocte doprava"... jenze vseci jeli, tak jsem jel taky a kdyz jsem bilou oktu videl, bylo uz pozde pristi sraz spis na jare, hlavne ne leto bo tam roztaju jinak sraz ok, fotky mam, taky nahraju a vseci co neco mate, tak to zazipujte, zaheslujte a ulozte treba na uloz.to, at si to muzem stahnout v plny kvalite naledi: Neco malo bylo, ale nemyslim ze to bylo nejak hrozne, kdo je ze severu cech, tak je zvyklej na horsi. Kdyz jsem citil ze auto prestava sedet, tak jsem dal nohu z plynu, zpomalilo o 20km/h a zas sedelo. Na klopenych zatackach pred Prahou jsem to po te dalnicce kulil jen 80. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Naštěstí byli silničáři celkem připraveni a silnice byly prosolené.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Kdo jezdí kolem Jihlavy v zimě, má natrénováno. Jinak cesta na hradeckou dálnici byla horší, ale potom dálnice a jižní spojka v pohodě. Jen u bytovky jsem si musel dávat pozor na ledovku, abych si nenamlátil ústa, to by moje neuvěřila, že jsem se nebil s dehťáky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Ja jsem kluci na letisti v Krakove , tma jak v prdeli ledu v 3 dupy , promrzly a nasrany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Já jezdím pravidelně přes Jihlavu, mám tam i příbuzné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Jozzi: čekali jsme jestli se neobjevíš, na stole jsi měl načepovanou kofolu a ty nikde 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Jezdím směr Želetava a potom Jemnice, dál je to mezi poli, silnice 8. třídy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Já jezdím do Velkého Meziříčí a někdy k Dačicím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 jj, D1 je na tohle idealni, hlavne ja jak jezdim treba do ValMezu, nebo do Opavie, tak to je masakr, aj bratislava je ok stanmar, neni zac, kdyby si potreboval neco dalsiho tak klido napis Arlo, jak dopadl comming home? funguje, nebo ne? pripadne by jsme na to jeste nekdy vyhledove koukli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Ozi: radsi vyzjisti co s tim dennim svicenim a zadni mlhovky Co dal se da dokodovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 OZI: Díky za cornery, vypadá to, že k něčmu budou, krásně mi osvětlovaly slepá místa v ulici.... Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 (editace) Coming home nevim v garazich sviti svetlo tak to senzor nespustil. Kazdopadne zadni sterac funguje krasne;-) Kdyz ten coming home nebude fachat tak se nekde az budes mit cas sejdem a zkusime to poladit. Kazdopadne diky:-) Editováno: 15. Prosinec 2012, autor: Arlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DuK Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 (editace) ....ale tak aspon byla sranda, na tom videu je videt i ten zmatenej typek se superbem, ktery nechapal co se deje jak jsme vsichni zastavili Jsem přemýšlel co to - jestli k nám patří, nebo co. Furt stál nalepený na kufru a ne a ne odjet... Rád jsem vás všchny poznal a doufám, že příště to budu lépe zvládat časově . Editováno: 15. Prosinec 2012, autor: DuK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 on si asi chudak myslel, ze ho obklicime a ukradnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Ahoj Radiusi mrkni na tyhle stranky origo lampy zadek FL 997,-kč/ks http://www.cc-autodily.cz/svitilna-zadni-leva-14_14 Ps už jsem tady par veci kupoval a vse vzdy OK. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Radius: neboj uz se na tom pracuje, je to vyzva a ty ja rad Clint: neni zac, aspon ze uz to facha Arlo: no uvidis,. kdyz to nepujde tak napis a potkame se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 já už jsem taky v Muscatu....namrzlo tu není....přesto ti namrzlí Arabi měli zpoždění tři hodiny na letu, co trvá hodinu deset...vzhledem tomu, že je tady pět ráno a v osm vstávám, lehce vám všem závidím....ach jo, dobrou...nevím, čím budu ráno přemýšlet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Jozzi: čekali jsme jestli se neobjevíš, na stole jsi měl načepovanou kofolu a ty nikde s tou kofolou jsi mě dostal , ja na ni mam přirozenou zavislost , jsem ji odkojeny amam dojem že misto mě nakonec pohřbit tak mě naloži do sudu , samosebou plneho kofoly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Ahoj Radiusi mrkni na tyhle stranky origo lampy zadek FL 997,-kč/ks http://www.cc-autodily.cz/svitilna-zadni-leva-14_14 Ps už jsem tady par veci kupoval a vse vzdy OK. :-) Dik covece, a je to fakt origo? Ma tam vyrazeny logo a seriak? U tech svetel se toho fakt bojim a dle cisla dilu bych tam mel mit http://www.cc-autodily.cz/svitilna-zadni-leva-5-5 A lze teda vyndat stary pred fl a zandat novy fl a nejsou potreba zadny upravy? Hledal jsem odpoved hodinu na foru a googlu a nikde nic. R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 (editace) Také nakupujeme v Kosořicích a bez problému, ceny fajnové a když člověk ví, tak ušetří. Já budu mít v lednu od nich koženou loketní opěrku, aby ta prima vypadala, tak nás vyjde akce v Lánech na pětku :-) http://www.cc-autodi...panel-stredni-1 Editováno: 16. Prosinec 2012, autor: treo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Příště to radši nějak srovnáme aby to vypadalo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Kosořice je sousední vesnice od té naší. Mě by spíš zajímalo, jestli lze dodělat Maxi-Dot...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=85 šel ale musí se montovat asi přímo ve škodovce a být on-line, myslím že todle jen tak přes notebook nepůjde nakupuju http://www.skoda-parts.cz/prodej.aspx?sekce=64 nebo http://www.skodateile.cz/index.php?pg=products&menu=%C5%A0koda podle ceny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Hele Hurikáne máš snad něco proti pěknému pozadí?? Fakt je,že jsme ty auťáky mohli nějak srovnat na focení,tak holt až někdy příště.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky