Přejít na obsah

Clintův sraz Octavia u Prahy

Clint

Doporučené příspěvky

Já to mám také umyté, ale protože potřebuju v tejdnu ještě jezdit, tak se to zasere :kol-32:

Ale naštěstí mi Stanmar slíbil, že mi v sobotu dopoledne auto ještě přeblejksne a já ho za to oficiálně přede všemi jmenuju mým zástupcem v organizaci příštího srazu. Zásadně trvá na celém ceremoniálu. 

Již jsem ho upozornil, že vyžaduji trojitou vrstvu vosku ;)

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to mám také umyté, ale protože potřebuju v tejdnu ještě jezdit, tak se to zasere :kol-32:

Ale naštěstí mi Stanmar slíbil, že mi v sobotu dopoledne auto ještě přeblejksne a já ho za to oficiálně přede všemi jmenuju mým zástupcem v organizaci příštího srazu. Zásadně trvá na celém ceremoniálu. 

Již jsem ho upozornil, že vyžaduji trojitou vrstvu vosku ;)

to bude asi nějaká mejlka,mám sice rád čistý auto ale jen moje..a nenávidím voskování !!

Odkaz ke komentáři

kokta7: v pohode, jen jsem si nebyl jistej jestli to je reakce na podpis, nebo na neco co si nasel jinde... :)

Pany: parada, urcite nebudes litovat :)

stanmar: voskovani je peklo, hlavne pro me nejvetsi problem, ze u nas v mycce skoncil kluk co umel voskovat naprosto luxusne, takze ted se to ucim pekne sam a je to teda brutus. a hlavne ta OII je strasne velka, zlata Fabka... :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Já s ní mám nejlepší zkušennosti už na třetím autě, ale na metlách (na metalíze je vrstva laku navíc) a možná proto to jde dobře rozleštit. Lak je potom luxusně sametově hladkej. Loni sem to odpoledne nějakou hodinu dělal a když jsem skončil, posrali mi to kosáci, co celou dobu vočumovali...

Když už jsem u těch ptačích hoven, soused to sundaval hadrem a krásně si poškrábal lak. Ti šmejdi sem tam sezobnou i kamínek a neštěstí je hotovo. Mě se osvědčilo to postříkat vodou, krásně se to odmočí a na druhé postříkání hadicí se to samo smeje, zbytek lehce houbou...

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Tak koukám, že Vás tam bude nakonec docela hodně... Já bohužel nemůžu, budu celý víkend v práci a nedá se to přehodit. Tak snad až bude něco dalšího, taky Vás chci poznat osobně a okouknout vaše mazlíky  :kol-47: ale příště by to mohlo být blíž k Plzni  :kol-28:

Jinak s tím leskem - mě už nepomůže ani svěcená voda, od myčky a kamínků to mám jak kropenatou slepičku, chtělo by to celkově nový kabát, ale když vidím co parkuje kolem mě na parkovišti před panelákem za hovádka, ani o tom neuvažuju...

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...