kokta7 Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 (editace) namontuji si mřížku přes noc do socky roury :-) však štouchačky jsou dobrý, jo asi má 77kw like a mave Editováno: 3. Květen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Toho Radiuse na srazu zpacifikujeme, že na konci bude brečet a prosit, aby si někdo z nás od něj to TDI-čko koupil i se slevou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 já se ho budu snažit bránit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Má MPI 1.4 16V. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 http://forum.skodahome.cz/topic/123579-oiifl-16-tdi-cr-elegance-plus/#entry1757334 ? já vidím 1.6 tdi :-D možná každý myslíme někoho jiného :-O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Ehm, Radius má tu 1.4.Á, kolega robik5 má přece jenom 77 kW. Jsem si nevšimnul, že to má uvedeno v názvu vláka. Nějak se míjíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Kdopak se zítra dostaví na benzínku BENZINA na Bělohorské ul.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Chtěl bych já, bo jsem si dnes přečetl, že bude zavřená Jižní spojka, tak budu muset přes město tak jako tak. Snad nebude velký provoz...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 (editace) no taky asi pojedu, mr. stanmar psal že je uzavřená a Honza psal ať jedu přes černák, takže město. no asi já dorazím na tu benzínu. odkud jedeš TSI? Editováno: 3. Květen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Tak já možná přijedu... jdu přezout na parkoviště kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Hele případně někdo směrem od Plzně nebo Rakovníka nejede? Budu mít cestu tou stranou. Plzeň-Rakovník-Lány (pokud pojedu tedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Já jedu od MB po R10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 (editace) Takže když to teď Clint potvrdil,dáme sraz na společnou jízdu z Prahy na čerpací stanici Benzina,Bělohorská ulice,Praha 6 ( GPS Mapy.cz 50°4'36.727"N, 14°20'6.674"E ) Přihlašte se,kdo má zájem. V případě většího počtu vozů by se případně muselo najít náhradní řešení. Výjezd z Benziny směr Clintův sraz bych viděl v 10:30 hod. Tady ještě jednou přidávám místo a čas srazu... http://goo.gl/maps/wp1i3 10:30 odjezd Já pojedu s největší pravděpodobností takhle: http://goo.gl/maps/qwo4B Editováno: 3. Květen 2013, autor: Honza9007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Honzíku, v kolik budeš vyjíždět na ten nájezd na D11? že bych sjel a počkal tam na tebe, modryho kombajna neminu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Máš to pěkně sepsaný Honzo, ale už je domluven odjezd v 10:45. Zatím se na benzínku dostaví: Pawoukstanmar Ozi TorettoArloKotykokta7Honza2007 Robik5TSI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Pawouk: jasne dorazim tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 (editace) Upraveno. Předpověď počasí na zítra pro středočeský kraj: Počasí přes den (07-24)řevážně oblačno. Zpočátku ojediněle, postupně místy přeháňky, zejména v jižnípolovině regionu. Ojediněle bouřky.Nejvyšší teploty 17 až 20 °C.Slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s. Editováno: 3. Květen 2013, autor: Pawouk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 A mě jsi zapomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Už jsi tam. Jen začínám mít drobnou obavu, jestli se tam všichni vejdem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 No jak tak kouká na Street view, tak je tam všeho všudy 6 míst a to opravdu nestačí. Není tam poblíž nějaký Lídl třeba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Nejblíž je Kaufland na Vypichu, ale mám obavu, že to tam v sobotu dopoledne bude nacvaklý. Lidl (50°4'27.509"N, 14°18'38.267"E mapy.cz) je na Slánské ulici, nedaleko od té benzínky. Ale nerad bych to komplikoval. Stát se dá i případně na příjezdu po pravé straně u protihlukové stěny. A nebudem tam dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Lidl je o kilak dal vlevo. Myslim ze by to bylo lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Predtim je jen Kaufland, ale od toho vsichni nevyjedem. Ja bych se toho nebal, pokud tam nebude nejaky sraz uz pred nama tak se tam poskladame... Jo a jmenovky pripraveny v batohu, tak snad ho nezapomenu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Pawouk: Koty dorazí na benzínu. Už víme kolik nás celkem bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Jsi tam, zatím devět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky