Přejít na obsah

Clintův sraz Octavia u Prahy

Clint

Doporučené příspěvky

též bych to nekomplikoval. Ta Benzina je docela skladná ;)

kokta7: na D11 budu najíždět někdy kolem půl desátý. A modrýho kombíka nemám  :kol-25:  ale budiž Ti odpuštěno. Můžeme se sejít na tý Shellce na kilometru 4,5 před Prahou tak v 9:35. Raději chvilku počkat na Benzině na druhém konci Prahy, než jet do Lán jako dvě lamy  :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toto nedopatření se stává jednou za 10let  :kol-47: opraveno...

Náhodou někdo z TA nebo prodejny se škoda díly na sraz nejde co?

Že by mi přivezl sadu nových znaků do kol a na auto a nové čepičky šroubů, ty co tam mám jsou už strašný...

Odkaz ke komentáři

Stringo takovou barvu jsem si představoval......... :-(

jo promin je šedá, já jsem asi barvoslepý člověk.

okay. nevím jak to ráno bude vypadat, musím ještě něco zařídit. ale mezi 9:35 - 9:45 tam budu.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Panove a Clinte :D

to RADIUS: s benzinem je větší sranda, kroutak je u nafty samozřejmě větší, ale ten pocit když slapnu na plyn a od 1500-5000ot. me to příjemné primackne k sedačce je k nezaplacení...:-)

to mi pripomina trochu neco jineho, ale to spis vypoustis a primackavas do sedacky sam, ale to jsem odbocil :), tata me byvale pritelkyne mel Lagunu a v tom nejakyho diesla, neco mi rika ze to bylo 2.2, kolik to melo kw netusim, ale tohle, tohle zarvalo cloveka do sedacky... jestli to tvoje rve vic, tak si na to porid zbrojak :)

Robik, rádi tě uvidíme :)

S tou naftou a benzínem....věčné téma že, ale Radius zmínil, že kdo zkusí naftu, u nafty zůstane. Schválně se podívejte na moji historii vozidel a zjistíte, že před 1,8 TSI bylo TDI a ne kdejaké, ale to bývalé nejsilnější v obsahu 1,9...čili 96KW PD, nejpovedenější TDI motor koncernu, po 77KW verzi. Tahle 96KW lítala taky jako raketa, ale na TSI to nemá....prostě teď žádné vibrace, žádné nakopnutí, žádnej traktor, žádnej EGR a filtr pevných částic....a žádné zimní přísady, žádné problémy se vstřiky a hlavně i nižší povinné ručení. Takže proto benzín chlapáci...a spotřebu mi tohle krásně vynahradí a věřte, že finančně na tom hůře nebudu. ;)

Jinak, pokud bude mít někdo chuť na srazu vyzkoušet 1,8 TSI, myslím si, že to problém nebude.... ;)

A ještě.....na každého čeká malinkaté překvapeníčko :D

hele to ze jsi presel ze Superba do Octavie znaci jen to, ze financni situace uz neni co byvala... motor to pak jen potvrzuje :D, respektive, teta v zamori je jiz po smrti co :)

no a ted vazne, to co pises je hodne subjektivni, mezi moji O1 a O2 co se tyce vibraci neni zadnej/ci minimalni rozdil (klidne te necham projet), jedinej diesel kterej opravdu vibroval, byla F1 trivalec TDI, tam nehorazne vibrovala i saltrpaka, proto jsem do toho zanovniho auta nesel a koupil jetou oktu. Nakopnuti je prave to, proc diesel musis milovat, to mi prave u tech PD a CR chybi! Traktor? Nevim co s tim mate, zimni starty pri -20 jsem miloval, ten krasnej zvuk, pak kdyz se to zahreje, tak to uz neni ono. S egrem jsem nikdy problem nemel, takze nemuzu soudit a stejne tak DPF ci jak tomu rikaj (ale zlo to je a ceka to i benzin, jen se neboj) a vstriky, zimni prisady? Ja tam lil i letni, at si motor pekne cvachta (obyc nafta + prisady = vis co kupujes, narozdil od Hitech diesel a fuelsafe diesel atd atd...). Pri prodeji sam kupujici neveril, ze se na motor nesahlo pri 220tis auto necudilo.

Zato u benzinu mi vadi smrad benzinu, auto zere olej a to mam skoro najeto 15tis, takze at mi ve skodovce nerikaj, ze si motor seda, vyssi hlucnost oproti TDI (ja tomu rikam padajici/pristavajici letadlo), no a v neposledni rade ze to nejede a musis furt radit, ale to se neni cemu divit, kdyz to nema turbo a doslova mne otravuje i neustale tankovani - jsem linej clovek.

Co se mi libi na benzinu, covece meka spojka a jak jde saltrpaka zlehka a je kratka (ne na prevody, ale na drahu pohybu)... coz urcite souvisi prave s kroutakem a drahy na saltrpace asi i s malym najezdem, takze porovnani nemuze byt presne... nicmene to bych prave na benzinu vypichnul.

Takze jak rikam, tohle je fakt subjektivni.

Robik5 - berem i chrochtáky TDI. :kol-28: 
No a Radius opět nezklamal - prej "kdo ale jednou zkusi naftu, tezko se bude loucit,"  Hochu,kde ty na to chodíš? :kol-28:  Kdo v současné době turbobenzínů nenajede za rok kvanta kilometrů,tak by byl pošetilý jít do nafty. Krouťákem se některé TSI začínají nebezpečně blížit TDI a o kultuře chodu motoru tady nemá smysl mluvit - tomu se nafta asi nikdy nevyrovná (alespoň na úrovni vozů typu Octavia apod.). :kol-28:

jsem rad ze ses chytil na navnadu, samozrejme ze v prvni rade zalezi na najezdu a ze dnesni TSI jsou fakt dobry (ale pred par lety nebylo u benzinu co koupit, liny atmosfery, ci mene liny FSI, zato s 500% marzi a proto lidi i s malym najezdem sli radsi do nafty)

nicmene pokud se ale podivas treba na vozy, ktere dava firma zamestnancum a maji je hlavne na soukrome ucely, tak je to vsechno diesel... dneska jsem kvuli tomu prosel garaz a nasel jsem pouze jeden benzin ze 3 Superbu a 0 oktavek asi z 10ti. Pozna se to podle otackomeru pro stouraly (jo podle vejfuku se uz ridit snad neda). Pak tam byla jedna velka Toyota, na tu jsem ale nemel stafle, takze netusim co to bylo, ale podle velikosti snad hybrid. Tak mi reknete proc, kdyz za stejny prachy, by meli u benzinu lepsi vykon...

Jinak ja bych tu 1.8 rad zkusil Clinte (ci kdo to nabizel), ale bojim se aby ti nepreskocil retez :), to bych se pak nedoplatil.

Jinak na benzinu se stavim rad, ale kdyz uz je plno, tak nvm nvm.. a konecne bylo v TV uzavreni jizni spojky.

PS:

vcera (no uz vlastne ve ct) jsem si houbickou otrel jedno misto na aute, doufajic ze pojedu na toho zazracneho neptuna doporucovaneho Ozzim, vcera jsem se na to misto byl podivat a uz jsem ho nenasel, takze na miti jsem rezignoval a kvuli brzkemu casu, kdy me chcete hnat do lan, to nemam ani kdy dnes umejt.

Uf,

nasel jsem GPSky:

http://forum.skodahome.cz/topic/121376-clintuv-sraz-octavia-ii-u-prahy/page-18#entry1760305

http://forum.skodahome.cz/topic/121376-clintuv-sraz-octavia-ii-u-prahy/page-23#entry1762391

Odjezd z benziny je v 10:30, neni to brzo? Tak ja tam teda v 10:20 budu.

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři

Tak jsem se právě vrátil z jihu Čech kam jsem večer po práci musel na otocku zajet. Celkem fajn cesta, jak bylo prázdno tak jsem mohl i trochu jet a vyzkoušet služební mondeo 2.5T a můžu říct motor super. Auto je porad trapný Ford, ale nebyla to špatná jízda... ;)

A ráno ještě v rychlosti uklidim vnitřek auta jestli nebude pršet, abych to mohl udělat v klídku. A na cca 10:15 jsem na pumpě, tedy podle provozu... :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...