Radius Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 (editace) Panove, sraz paradni. Dekuji vsem za vsechno (radeji nikoho nejmenuji, abych na nekoho nezapomnel). Kazdopadne me Ozi nenechal svezt jeho prditkem, evokuje to to ve me dojem, ze neco taji . Clint ma paradni motor, vubec se nezda ze tak tahne, az pri razeni vsichni skubaj hlavama... fakt supr. A poprve uznavam ze je benzin tichy a kultivovany, nebylo slyset vubec nic, jen jak se Clint poti. Nejake fotky mam, asi bych je take dal na ulozto a heslo rozeslal na mejly (tomu kdo se prihlasi pres SZ). A nebo pokud dorazim dnes na sraz, tak pres modrozub poslal nekomu, kdo by to obstaral... Tak zatim R. PS: uz tam bylo tolik prezdivek, ze nevim kdo je kdo a jake mel auto, chtelo by to k fotkam u stolu napsat (auta me moc netrapej) Editováno: 5. Květen 2013, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 (editace) tak u me z mobilu jsou pouzitelne jen dve fotky, jinak je to stejne jako co tu uz je. a pak jeste jedna z kamerky cestou dom... Editováno: 5. Květen 2013, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 radius: ja rikal, ze jmenovky jsou dvakrat, aby se podruhe mohli dat za okno pri foceni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Příště k cedulkám i typ auta a motorizace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Proč cedulky?? Clint zajistí umbrella girls třeba něco takového 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 To by šlo,ale na sraz s polovičkami a dětmi asi néééé.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 děti a polovičky nechat doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 však příště se to vypiluje k dokonalosti ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 To by šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 No původně jsem plánoval, že se najde nějaká ochotná mladá přítelkyně z vašich řad a předvede v salónku privat striptýz Ale nakonec kvůli dětem samozřejmě se žádná neodvážila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Ozi: to s tema cedulkama jsem nevedel, tos rikal asi nekomu na kase ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Tak chlapci, mentalita české spodiny lůzrů opravdu nezná mezí. Kola jsem nasadil v pátek večer a dnes ráno přijdu k autu a čepičky z ventilků, co jsem měl v barvě auta jsou v háji Nechápu proč tohle někdo dělá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Radius: rikal jsem to kdyz jsem je daval na stul, ale asi si neposlouchal Stringo: lidi jsou dementi, bohuzel dokud se nevratime do dob stredoveku, bude se krast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 dneska jsem si objednal v KELLY skryté ventilky, doufám že mi to vydrží a nebude to někdou zkoušet demontovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Stringo, jaké jsi objednal? Pozor na Zenithy nejdou všechny, toto mám již za sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 No tak to nevím, jaké mají v KELLY... jak jako že nejdou namontovat... jsem se ptal a říkl že jsou všechny stejný... tak na co se mám podívat než je zaplatím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 furt lepší když ti ukradnou ventilky než ozimu RSo :-D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Kubo, taky jsem to neslyšel. Asi jsi to hlásil v tom vašem hloučku v čele a na ostatní v salónku jste tam u vás zapomněli 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 njn, jen do me panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Koupil jsem 1. sadu a v servise mi řekli že tam nejdou dát. Jsou tam trochu utopené a musí být na to připravené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 (editace) ozi ty si ani nevytvoříš topic o své RSce? nemá to smysl vid? nech tam obyč a máš to... Editováno: 6. Květen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Já myslim, že to na tu chvilku nemá smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 hosi vite co, jdete do *censored*!!! topic bude, ale jeste jsem na to nemel cas, snad to zmaknu dneska nebo zitra dopoledne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky