Přejít na obsah

Clintův sraz Octavia u Prahy

Clint

Doporučené příspěvky

Velmi rad se zucastnim, ale jak jsem jiz avizoval, budu bydlet v novem, tak si nejsem jist, zda-li bude cas. Takze si mne napiste a budu se snazit dorazit i presto, ze se Vam muj motor nepozdava a je neustale tercem posmechu.

Hrad u mne nehrozi a musim to zatajit pritelkyni, jinak by chtela jet taky a uz by byla na prohlidce :D -> to by mne stalo penez!

Jinak Boleslav tez beru :)

post-12637-0-53003900-1369242028_thumb.jpost-12637-0-03740900-1369242119_thumb.jpost-12637-0-90384000-1369242134_thumb.jpost-12637-0-63228600-1369242258_thumb.jpost-12637-0-02550800-1369242280_thumb.jpost-12637-0-55117800-1369242391_thumb.jpost-12637-0-90456000-1369242621_thumb.jpost-12637-0-64126200-1369242638_thumb.jpost-12637-0-69997300-1369243031_thumb.j

skoda ze neslo dat vic fotek, pise to limit 20MG na fotku a kdyz se snazim nahrat 5MB fotku, tak to napise ze je velka :(, svetlo je z prototypu S1

post-12637-0-03836800-1369243210_thumb.j

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no kdyz mas zname, jde vsechno

tohle je ale opravdu Mladá Boleslav, Muzeum Škodovky + prototypy - 22.7.2009 a 16.4.2011 - Den otevřených dveří - Škoda- Mladá Boleslav

upravy fotek nedelam, kdyz fotku jen otacis, tak uz ji menis a kdybych je mel jeste zmensovat, tak nad tim travim zas hodne casu a zadnej program s jobem (zmensi rozmery fotek ve slozce, zachovej pomery stran a dostan se na velikost x, neznam a hledani je zas na uherak - preferuju open source ci free bez reklamnich vodoznaku atd...)

doma na upravy pouzivam gimp a paint.net, to by na tenhle ucel nebylo

ale zpet k tematu :) - do muzea prototypu se tehda muselo objednat a opravdu se to otevrelo jen kvuli nam a pri te prilezitosti to vyhlasili rozhlasem a kdo chtel jit, mohl (takze nas bylo misto 2 asi celkem 6 = 4 cizaci)... ale jen tak to neotviraj. Kazdopadne ty prototypy doporucuju - urcite tam predem zavolat a poptat se na to.

Odkaz ke komentáři

Vážení přátelé značky Octavia, se Stanmarem se nyní dovolujeme zveřejnit datum plánovaného již třetího Clintova srazu na Lánech. Srdečně tímto opět zveme všechny zájemce, majitele vozidel Octavia I,II a III všech motorizací.

Tak tedy kdy?                                III. Clintův sraz se bude konat v sobotu 13.7.2013

Kde?                                                 Tradičně opět na Lánech, privátní salónek hotelu Classic

Parkování?                                      Hotelový parking Classic

Kde se sejdeme?                           Na benzínce "Benzina" v Novém Strašecí, na sjezdu z R6 směrem

od Prahy.

Benzina se nachází hned na začátku městečka proti obch. středisku Lídl.

Pokud bude zájem, bude možné po obědě podniknout společnou projížďku na nedaleký hrad Křivoklát, kde je možná prohlídka a společné posezení ve venkovní restauraci pod hradem.

K účasti se přihlásili: (průběžně aktualizováno)

1/ Clint

2/ Stanmar

3/ Ozi Toretto

4/ Pawouk

5/ Stringo

6/ Radius

Bohužel nedorazím - budu mít pracovní víkend a vlastně celý červenec.

Odkaz ke komentáři

Přijedu 1,4 TSI s "vygajdaným řeťazem" , už jsem přeorganizoval všechny odlety a přílety, tak doufám to nezrušíte asi teda přijedu rovnou z letiště. Ozi, přijeď, dám Ti sponzorský dar:-), vem si "kabelu a tabletu" (to je název mých dětí pro kabel a tablet) potřebuju se v tom "poščourat"  (nic závažného, to zvládnem mezi polívkou a gulášem s pětima) - víš já bych moc chtěl (já vím že se mi budete smát...) aby se mi ty ručičky na budíkách "pohnuly na konec a zpátky" , prosím, Ozi, teď nebyl čas a měl jsem jiné auto :-)))) 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

To víš Pawouku, ještě před nedávnem jsem vozil v obou autech "rezervní pampersky pro dětičky" , něco mi tam ještě zůstalo a život....?...to je samá perioda, takže už je vyndávat nebudu a až mi to Ozi přeprogramuje, budu mít takovou radost, že bych se z toho mohl popopopo.....vracím se do dětských let, pomalu ale jistě a to buď rád, že nejde naprogramovat, aby mi "ručičky" v klidu visely svisle dolů, jako u audiny...to plánuju, až mi bude svisle viset i v neklidu úplně jiná ručička...a s tím mi Ozi nepomůže....:-))))...pak si buď koupím Audi, nebo otočím mechanicky ciferníky, abych se mohl dívat alespoň na něco, jak to vystřelí nahoru, když tam strčím klíček....:-)) 

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Stejnak nechápu, že to někdo má už z výroby a někdo ne, vždyť je to taková prkotina, stejně jako ostatní vychytávky... Mno ty FL budíky mě pořád lákají, jenom až se vše kolem té montáže dořeší, tak jdou do auta a budu mít taky "lítající" ručičky :kol-98:  určitě to potom bude jezdit rychleji :kol-27:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...