Robik5 Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Clinte pro mě prosím tři místa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Ok Robe.... Co Stringo? Ten nebude s rodinou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Hele Robe to mužem vyrazit spolu z Letňan..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 A me muzete nabrat ve Vysočanech, nebo cestou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 OK:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 A kňoura naberete na dálnici....taky cestou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Arlo: Ok, bude mí ctí za tebou v závěsu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 ja pojedu klidne posledni, ale beda jestli nekdo pouzijete ostrikovace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 (editace) Proč, budeš mít naleštěno? Ozi budeš mít sebou VAG? Potřeboval bych pár věcí poladit. A taky se připomínám s dluhem za minule. Editováno: 4. Říjen 2013, autor: Robik5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Pokud to stihnu tak bude nalesteno. VAG vezmu to je samozřejmost už. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Tak vidím, že se to tady již srocuje do hejna, proto se připomínám s organizovaným odjezdem z Prahy do Lán. Viděl bych to jako minule:Již tradiční odjezd na spanilou jízdu bude z čerpací stanice Benzina, Bělohorská ul., Praha 6.Sraz na Benzině je od 11:00. Odjezd směr Lány v 11:30. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 (editace) Robik5, Ozi vtydnu co bude sraz tak vám písnu SZ a domluvime se v kolik se sejdem a kde vyzvedenem Oziho ve Vysocanech:-) tady by se to zachvilku ztratilo... Editováno: 4. Říjen 2013, autor: Arlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 No panove, to je srandy to je srandy... Pravda je, ze jsem zapomnel napsat, ze jsem oktavku vylestil a tak peknou jsem ji naposledy prebiral v autosalonu (kdyz pominu poskrabanej lak), takze v podstate jsem ty straky prilakal na pozlatko. Fotky mam, ale jsem linej je sem davat. Citigo: pekny auticko, jen ta barva je silena... a kvuli pidi kufru nejsem cilovka, takze pro me to je nepouzitelny. Fabie ma uz rozumnej kufr, s tim uz by se dalo pracovat, takze pro me vyber fabcu, max 2 roky a 20tis + slevu. V pondeli jsem jel k rodicum W Lupem a to ma asi stejne velkej kufr, cili obyc plastova skladaci prepravka na nakup se nevesla a kdyz zensky sundaly kabatky a kabelky, tak prisaham bohu... kufr plnej, 2 kabelky na platu a jedna mezi nama vzadu. PS. jely 3 baby a ja. Auto: tak obecne do plynu nejspis ne, predelavek se bojim a auto od vyrobce taky neni zadna slava (viz co psal nebo rikal Treo) a cena nehorazna... 220ps u mne taky nehrozi, za prve na to nemam, za druhe bych to nevyuzil a za treti nebudu drazdit hada bosou nohou Co se tyce Skodovky (ale i obecne), tak vzdy plati ze jeden zakaznik nic nezmuze, ale kdyby tohle udelali vsichni, tak by Skodovka zacla delat a bylo by to ku prospechu vsem... uz ted lidi prelitavaj kvuli usetrenejm 300 stovkam rocne ke konkurenci u energii, proc to nedelaj kvuli usetrenejm treba min 50tis na Octaviich, 30ti na Rapidu apod... Nehelede na to, jak se lidi uvazujou na 3 roky, davaji si fixaci ceny energii (to si mysli, pritom se jim opravdu fixuje jen distribuce a ta neustale klesa a navic je to tak mizive procento z ceny...) a jeste si mysli jak usetrili... pak je na konci roku v TV okenko venovane slevam ci zdrazovani energii a lide se pote v kvetnu divi, ze nemaji slevu, ci pripadne, jaktoze se jim energie zdrazily (maji preci fixaci ceny - ta domyslena jejich pravda)... Inu kouzlo marketingu (rikam co chces slyset, ale jen polopravdu a ty si to domyslis na svoji celou pravdu) a jesitnosti lidi - jsem frajer, usetril jsem 100Kc rocne... a ve vysledku za 3 roky fixace 2000Kc prodelal. Clinte: a kdo rikal ze nemam Skodovku, stale jsem Skodovak , myslis ze bych vlezl do socky??? Pche, by ses divil. 10.10. mi konci legitka a tak nevim, zda-li si ji na rok koupim nebo ne (jelikoz jsem od 1.7 jel sockou asi tak 5x)... Co se tyce srazu, tak jsem treba cekal ze se nekdo nabidne... a nakonec se nabidl jen Pawouk s vlakem. Ale jen kdyz je to nekdo jinej, tak se tu hlasej 3 lidi. Takze kurna drat, to bych se mel snazit nejakou Oktavku splasit, prece Vam ten den nedaruju bez boje. Tak a OT smerujte do pivniho klubu u Clinta, kde i modre F je tabu . A pokud najdu nekde ten prispevek, tak si te treba i pridam, FuBu mam a obcas tam i zajdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Hele Radiusi pokud si schopnej se dostat od někud do Letňan nebo Vysočan tak se určitě u mě místečko najde:-) Pokud teda nevymysliš jiném způsob dopravy. PS už si nějak nevzpominam kde bydliíš jestli se nepletu tak si mluvil o koupi radovky???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 (editace) Inu po nedelni zkusenosti, kdy se kradou i Tourky, jsem si tedy hned vse rychle rozmyslel. Chci mit auto, abych jej zaparkoval a nemusel se o nej bat. O O1 jsem se porad bal o O2 vubec a ted to zase ve me je... takze Skodovce dam vale. Kdyz neumej udelat zamky a Skodovka to neresi (ma z toho samozrejme prachy), tak se ji musi dat nesouhlas najevo jinak. Jsi psal, že dáš Škodovce sbohem...tak jak tedy? Editováno: 4. Říjen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Minulé sem vytruboval a vyblikaval oziho na svetlech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Radiuse klidně vyzvednu v Ruzyni na nádraží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Radiusi když opovrhuješ sockou co takhle taxík? Osobně se nabízím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Robik a dáš cenu? Radius z Vysočan je místo, ale vezmi si přezůvky. Kokta já aspoň viděl, že si to ty, ale ten borec v taxíku nechápal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 (editace) Standardně jezdim za 19Kč/km, ale tady bych dal slevu Editováno: 4. Říjen 2013, autor: Robik5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 (editace) Přijet na sraz taxíkem, tomu se říká luxus, co si může dovolit jen baron von Radiushof Editováno: 4. Říjen 2013, autor: Clint 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 (editace) no nic proti, ale Clint jezdi slusne, takze bych jel klidne s nim , ale to uz si do Lan rovnou muzu zajet na kole nejbliz to mam za Arlem (asi 5 min autem), ale zase se bojim jak by ridil... Ozi jezdi zase po dlazbach, to by mi vyklepalo kolena a prezuvky (cvicky) nemam na taxika nemam, ale Pawouka by to chtelo poskadlit Skodovku mam, respektive pritelkyne a je to raketa... prvni pekny (zeleny) logo na Skodovkach A proc se tak vnucuju, jen mne zajimalo kdo se nabidne a nikdo... tak v nouzi poznas pritele. Kazdopadne u mne mozna bude problem s terminem, bude se muset taky prezouvat... a prave sobota predposledni rijen je muj termin. Zhruba posledni 4 roky prezouvam takhle a jindy je to pro mne fakt problem, jelikoz mam kola v DC a do DC se jen tak nedostanu a kdyz, tak bych chtel navstivit i rodinu a servisy maj otevreno jen max v sobotu. Dovolenou si vzit nemuzu. Takze timto jsem si uvedomil, ze ikdyby Okta byla, asi bych se stejne nemohl zucastnit a pocasi zatim vypada moudre, takze nelze cekat za tyden kalamity a tudiz prezuti drive - nerad jezdim odpoledne pri 15 stupnich na zimakach. Patova situace toto! Proc to neni v prosinci, kdy uz je klid a Vanocni pohoda. Edit: no ale jako stenice bych mohl pit... to by chtelo neco zkusit vymyslet Editováno: 4. Říjen 2013, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Radiusi, dík za poklonu, já jsem opravdu slušnej řidič Ale nevím proč, nějak mi přijde, že začínáš hledat důvody, proč nepřijet....sveze tě přece každej z nás, když budeš mít chuť. Přezout můžeš i dopoledne před srazem a nebo v jiném servisu, kde mají i v neděli. Takových je hodně. Taky můžeš přezout i v listopadu, nikde není psáno, že nesmíš vyjet na letních za dobrého počasí v listopadu. A že by bylo začátkem listopadu půl metru, nebo ledovka, to nepředpokládám. Tak nespekuluj a koukej přirazit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky