Pawouk Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Á, tady někomu nevoní krušovické blátíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 hele Clinte a co ta Farma, myslim, ze by si to mel otestovat, jako misto na sraz to vypada temer idealne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Taky blátíčko na parkovišti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 no dobre, tak ja vim jen o jednom dobrym a velkmy parkingu v praze a to je u motokar v dolnich pocernicich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Já nevím, ale mě se v Krušovicích líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 ja proti nim nic nemam, az na ten pomalej usek pred dalnici, ale aspon se nam tam ohreje motor tedko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 řeknu to tak, k tomu hotelu 110km což je v pohodě, do krušovic to vychází 190km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 No jo, to máš daleko, to je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 jj, tak to je jasny, kdyby to bylo nekde u prahy tak ma vic lidi celkove lepsi dostupnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Čertousy jsou hodně obsazený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Já se nebráním jinému fleku, změna je život. Když to někdo pochystáte a seženete dobrý parkování, přijedu samosebou kamkoliv Tedy, pokud budu mít auto, soudruzi teď koumají, proč mi to pocukává....když nikde nic nesvítí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 tak uvidis, v nejhorsim ti to domluvim s kolegou ze straseci, ze by ti neco pujcil na cestu do prahy aspon jinak nevim jak to udelat s tim mistem, protoze nikdo jinej na to asi nema tak nejak moc cas a hlavne tak velkou chut aby se toho ujal... me osobne staci davat dohromady i je prahu a nejak tak to sledovat a hlidat, jestli to neni potreba nekam posunout, nebo tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Asi tak, ono navíc není snadné najít slušnou hospodu s patřičným parkovištěm. Kokta má holt smůlu, že je relativně z daleka. Ale i tak si alespoň občas udělá výlet. To aby se mu Laurinka taky trochu projela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 jj, to je pravda, jen je otazkou jestli bychom nenasli treba i vice ucastniku z jizniho smeru od prahy, pro ktere je to treba tedko moc daleko... ale s tim parkovanim a dobrou hospodou to je svata pravda, ja vim jen o par takovych mistech a ty si to zase nechaji pekelne zaplatit, takze to cloveka prejde i chut tam jet... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Když to šoupneme do Prahy, tak zase Petr od KV to bude mít daleko, už takhle jede slušnou porci kiláků Koktovi to nevadí, jede si jako baron v LK, za jízdy si popojíždí sedačkou nahoru a dolů a radostí se mu klepe trvalá. Rád se projede 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 mne vzdalenost nevadi,mam benzin:)) a kde to teda vubec bude?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 pancho ja bych pocital s tema krusovicema je pravda, ze Petr to tam ma vlastne blizko, ale nema zase zadnou dalnici Clinte, ja jsem na tom jak Pancho, proste kdyz se chce tak na vzdalenosti nezalezi uz ted se tesim na prvni vikend v zari, to jedu na sraz do Vranova nad Dyji - taky peknej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Jojo, flákneme to do Krušovic, tam můžeme potom diskutovat o jiných destinacích Napadlo mě, že by nebylo špatné udělat někde sraz v kampu, u Berounky, ubytovat se v chatkách a pořádně se vožrat .D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 (editace) Nebo taky můžeme se zlejt v Žamberku s OC klubem poslední víkend v srpnu, tam sou chatky taky Honzík tam bude asi taky a trošku větší akcička Editováno: 1. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 To bysme mohli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 a uděláme si vlaječku clintovi štamgasti a eastwood bude náš maskot 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Nějaké trika s potiskem, navrhuji vyfotit mě a moji oktávku a každej to bude mít na triku na sobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 ja bych take byl pro vetsi akci:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Nějaké trika s potiskem, navrhuji vyfotit mě a moji oktávku a každej to bude mít na triku na sobě Nějaké trika s potiskem, navrhuji vyfotit mě a moji oktávku a každej to bude mít na triku na sobě [/quoteNe vyblejsknem jenom tvuj rozvodak to bude vsem jasny kdo je kapo gangu:-D 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky