stanmar Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 Menšiny sem raději netahej,bych tady něco ještě napsal a to by mě taky mohli zavřít za rasismus !! A máme privátní kecárnu,tak prosím tam.... V rámci přehlednosti a hlavně větší exkluzivity bude oficiální "Clintův" Octavia sraz opravdu jen na podzim a na jaře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 kluci respektive clinte, máte telefon na toho kolegu ze srazu, co přijel opozdile a nabízel ty kola? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Pokud bude v listopadu a později, nevidím v tom problém. Říjen budu v teple na jihu a potom doma jízda na sněhu, změna je život :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 To určitě ne, počítá se s přelomem září/říjen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Přelom září říjen budu na dovolené, ale tak snad mi to vyjde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Ozi, víš jak, nemusí to přece být přesně - posun týden sem, týden tam - myslím, není problém. Třeba i s ohledem na počasí, nebo na dovolenkáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Dovolené se berou v září a říjnu, protože normální člověk (když nemá děti na krku) jede za teplem až je zde chladno :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 (editace) Vážení přátelé, milovníci a fandové našich Octávií Spolu se Stanmarem si Vám dovolujeme oznámit termín konání již IV.Clintova srazu na Lánech.... Takže co tedy? IV. Clintův sraz Octavia Kde že? Opět na Lánech Přesně? Jak jinak, než v našem hotelu Classic, privátní moto salónek bude připraven Co auta? Samozřejmě, náš oblíbený privátní hotelový parking pojme všechny naše mazly Ok, a kdy? Sobota 19. října 2013, ve dvanáct v poledne přesně na parkovišti u hotelu Jak plně doufáme, účast bude lepší než na třetím srazu a doufám, že potkáme lidi, co na třetím srazu chyběli z důvodu dovolených. Čeká nás oblíbená točená kofola, dobré jídlo a skvělá zábava! Potvrzení účasti na srazu: (aktuální seznam účastníků) http://doodle.com/crqxyw6i9adwpdki Editováno: 6. Srpen 2013, autor: Clint 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Už se těším, snad nebudu pracovně pryč, ale předběžně se přihlašuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Super, vyplň si registraci ...viz výše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 uz jsem tam, zatim na 99% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 tak další chlapci, kde to vázne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 jsem zde přátelé a těším se na setkání nejen s harcovníky ale i s novými tvářemi !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 (editace) Tak, kdo je bude mít první? http://www.autodoplnky.cz/predni-tuning-svetla/smid-7258/ Přihlášku na srazík dám po víkendu, to už budu vědět, jestli mohu. Editováno: 8. Srpen 2013, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Kdyz bude cas, tak bych se taky dojel podivat, ale zatim nedokazu potvrdit ucast na 100%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Tak ty se moc nepovedly podle mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Přihlášen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 K těm světlům...není to originál a myslím si, že rozdíly budou, třeba v kresbě reflektoru, v kvalitě použitých materiálů atd.....časem se může ukázat, že to jsou vyhozené peníze, jako spousta neoriginálních dílů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 motosman: to uz se me osobne vic libi tyhle http://www.sbazar.cz/xenony/detail/716368-skoda-octavia-ii-facelift-bixenony-cerne-provedeni/nejnovejsi/2 Pawouk, Stanmar: vitejte zpet, jaka byla dovolena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 (editace) no ty světla jsou k ničemu, jelikož nemaj xenony... o těch jsem Kubo přemýšlel, ale opravdu nepotřebuji na dálku big xenony, to mě přijde zbytečny... ovšem neříkám, že je to ničemu Editováno: 8. Srpen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 me se prave ty bixeny libej hlavne kvuli svitivosti, ale nelibi se mi, ze jsou cerny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 tak potkávačka ti bude svítit stejně... dej si blue vision do dálkovych a jde to taky, ovšem jak jsem psal big xenon je big xenon... no že sou černy, se mě moc taky nelíbí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 na černá je to OK, na jinejch barvach to bude vypadat blbě, ta cena je taky dost veliká, na to že to neni origo. Ty číňanský jsou hrozný, ty kostkový eyes vypadaj strašně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 jj, cena me taky odrazuje, zkusil jsem pana oslovit jestli nema tu samou sadu bez zmeny barvy a pripadne za kolik a dal jak presne to maji resene, ale zatim cekam na odpoved asi tyden a nic, tak uvidime, treba ma jen dovolenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Chlapi, přesuňte se s těmi světly do vlákna "Clintův privátní klub".... Tam můžeme kecat co se nám zlíbí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky