Clint Vloženo 8. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 (editace) Před chvílí jsem volal do hotelu, změnil jsem počet lidí v moto salónku na cca 20, pár dnů před srazem jim to ještě upřesním. Samozřejmě jsem jim připomněl, že bez naší oblíbené točené kofoly by to nešlo, takže ta bude zajištěná Parkování jak všichni víte je na privátním hotelovém parkingu, vejdeme se tam naprosto všichni. Pokud bude mít někdo nějaký nápad (třebas podniknout nějakou společnou vyjížďku), vůbec se nebráním Editováno: 8. Říjen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 myslivci jedou do lesa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Jsem pro hromadnou návštěvu muzea. Mimochodem doufám, že bude pro můj celebrity car připravena Umbrella girl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Jenom umbrella, mám jí v kufru, tak ti jí půjčím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Ten mám taky, ale bez originál držáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 já jsem na sraz pořídil nové obutí oktávky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 No ty se na to nějak připravuješ. Já nemám auto zatím ani umyté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 :-) to bylo spíš že jsem dostal dobrou nabídku na kola co na laurina patří, a gumy letní stejně nové potřebuju :-) Bude tam i někdo kdo se zabývá tím detailingem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 (editace) JJ, Kokta je detailista, bude ti moct detailně vysvětlit, jak ho zezadu nabourali Editováno: 8. Říjen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 :-) to bylo spíš že jsem dostal dobrou nabídku na kola co na laurina patří, a gumy letní stejně nové potřebuju :-) Bude tam i někdo kdo se zabývá tím detailingem? O nikom nevím. Takový leštič tady asi není. Ale my ti to můžem detailně objet hřebíkem kolem dokola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Jedinej kdo to leští je Ozi. Uvažoval jsem, že vyklepu koberce no ještě uvidíme do srazu času dost:-) PS až se to pořádně naučí na Carcoolce tak mu půjčím Stříbrný šíp :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 (editace) Já jsem to loni taky dvakrát detailně dělal voskem od želvy, ale letos jsem se na to už vysral (sorry hned po ránu tak silné slovo) Editováno: 9. Říjen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 Detailing se resi na OC klubu, tamtoho je mrte. Já akorát lestil 3m finisherem a vytáhlo to strašné tu bílou do krásy. Ale je to na dlouho. Ano muzu vám udělat instruktáž o tom, jak je strašný přejít z normálního auta na vse ostatní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 tak detailně se dozvím plno věcí koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 Clinte dnes jsem vložil odkaz na sraz octavek v Lánech na rs-klub. Doufám, že to nevadí. Třeba se rozšíří naše řady:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 Jo, díky, dobrý nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Dneska sem viděl funglovku bílou trojku v eleganci, kurnik ta bílá je naprosto luxusní barva na té trojce! Kdyby nebyla ale tak nepraktická....hergot.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Když vidím tu spoustu smraďochů, tak přijedu s plynem. Cesta bude suchá, tak budu nejpomalejší :-) Bílá je pěkná barva, odráží slunce a cena je luxusní, když si vzpomenu, kolik jsem připlácel na metalízu, mohl jsem za to mít spoustu věcí, třeba ruční brzdu v kůži :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Skvělá zpráva Treo, rádi tě zas uvidíme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Tak panove, ja se bohuzel nemohu dostavit. Konec rijna je pro mne spatny a i letos se to potvrdilo. Tak snad priste... ze by v prosinci 2013 ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Tvoje smůla, v prosinci tam nikdo kosu klepat nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Letos už pětka nebude, myslím, že říjen nám bude stačit a pětku dáme příští rok. Já vím, co se stalo, psal jsi mi to v soukromé zprávě. V sobotu musíš vyměnit kolo, co v pátek píchneš a teta upeče ten velkej dort, co jsi už 14-dnů nejedl, tak kvůli tomu za ní pojedeš. Navíc strejdovi šoupli o dva měsíce dopředu narozeniny a vychází to zrovna na tu sobotu a ke všemu se ti rozbila navigace, že bys ani do Lán nedojel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Prazskej sraz to jisti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Předpověď na 19.10. zatím hodně předběžná dle Weather-pro je oblačno až polojasno, maximální teploty den +14st C. Týden je ale hodně a všechno může bejt jinak. Ale už s jistotou můžeme tvrdit, že třicítky nebudou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Stačí když nebude pršet a silnice budou suché. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky