Hurikan88 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Super tak Steelka přijede určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Tak to se kurva těším, to mě budeš muset svézt! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 (editace) Jiříku vem ty kužele, postavíme slalom v kopci a tu testovací jízdu už se těším až ti poprvé vytočím Editováno: 28. Duben 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 tak chlapci se srazem to u me vypada stale hur. finalni info o ucasti budu mit zitra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Tak to bude Kokta jedinej kodér Koukej to nějak pořešit Ozi, nemusíš tam bejt hned ve dvanáct, stačí dorazit v průběhu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 pokud to dopande jak se obavam znamenalo by to pro me pres 500km a pet hodin cesta tam a to same zpet, coz je v podstate nesmysl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Tak tam nejezdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 to jsou radilové co Ozi... tady je vidět, jak jsou pracovně vytíženi, si myslí, že každej si může v práci říkat co bude a nebude dělat jako oni 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 ...jestli jde o to tam dovézt těch 5 čokolád, tak je lepší Ozi je poslat poštou, vyjde to levněji.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Já nechci aby se mi Kokta vrtal v autě, já chci Oziho!!! Ještě by mi Kokta snížil výkon a pak by zamachroval 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Jako Radiusovi, tomu snížil výkon na 40Kw a zakódoval dveře tak, že nešly otevřít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Zejtra to potvrdim, ale hrozí mi prodlouženy pracovni vikend ze odjedu ve stredu vecer a do pondelka nebo uterka rano tam budu nonstop... Taky nejsem happy, ze misto 4 dnu volna budu skoro dva tydny nonstop makat, ale bohuzel mame trzni ekonomiku a ti smejdi akcionáři necekane chteji svoje zisky za jakoukoliv cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Tak to je škoda, že nedorazíš Ozi....:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 To už budou tři absence.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 to by byla prvni absence na srazu, vase caje o pate, jsou jine tema, a casove to je pro normalniho clovek pracujiciho v praze na krev tesne po praci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 piš si Clinte černý puntíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Ozi to urco zlomi a dorazi, jen nas chce prekvapit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 však ozík dělá dobře, sraz je hovno oproti práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Kokto!!! ti asi vypustím gumy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Navrtáme mu hadici k turbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Koukam tam budu jediny s R. No budu vam delat doprovodne vozidlo tzv. safety car. No to se nediv,když je to sraz Octávií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Opravdu? Sakra to jsem si nevsiml, tak ja sundam napis Rapid a nalepim napis Octavia . Verim ze dost lidi by tomu verilo, myslim obyc lidi ne vy profici. Bez tak to sjizdi ze stejne linky, stejna sunka s tim rozdilem ze O3 je drazsi sunka. Ale kdyby to pohorsovalo muzu dorazit se svoji byvalou O1 1,9 TDI 12 let starou s 200tis km aby jste se necitili s tema vasema staryma O2 tak blbe. :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Jen přijeď novým rapidem. S těma šunkama já nesouhlasím, jsem s O2 spokojenej A doufám, že jednou s O3 budu také Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 To byla nadsazka a tez doufam ze budes spokojen s O3 jako s O2. Pokud mam byt uprimny ovsem, tak ja tomu moc neverim. Zase jestli to clovek kupuje na 4 roky tak je to jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Duben 2014 Sdílet Vloženo 30. Duben 2014 kluci tak opravdu s velkou litosti a nerad oznamuji, ze se z pracovnich duvodu nemohu ucastnit srazu... od vcera je to bohuzel definitivni, akorat jsem to vcera nestihl napsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky