Přejít na obsah

Škoda Roomster - přestavba RS


claasman

Doporučené příspěvky

Ahoj, chtěl bych se zeptat. Mám Škodu Roomster, a chtěl bych si na něj dát nárazník z Fabie RS. Ještě problém je v tom, že auto je z roku 2008, tudíš nemá facelift. Dostanu nárazník z Fabie RS II na roomstera bez faceliftových světel a kapoty? Díky moc :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kdybych teda koupil nový světla (asi bych tam rovnou hodil monte carlo), kapotu a tu chladičovou stěnu, bude to tam pasovat? Nebo se budou teda nějak vyřešit uchycení že to nebude sedět? A ještě dotaz, ty nový světla maj stejný konektory na eletriku jako ty původní? PS: Někde sem tady viděl nedávno nějaký článek, jak někdo si přestavěl starou fabii na faceliftovou. Taková stříbrná fabka. Později si tam ještě dal RS nárazník a 17" bílý ALU kola, nevíte kde bych to našel. Nemužu to nikde po celým foru najít. Díky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže si sežeň kapotu, oba chladiče, saharu, trubky na klimatizaci, chladičovou stěnu, výztuhu nárazníku, pěnu pod nárazník, obě světla, kompletní nárazník, nádobku na ostřikovače a dalších pár drobností, pokud máš diesel tak se Ti to ani nepodaří bez předělání intercooleru a hadic, takže jestli Ti to za to stojí, tak roomstra prodej, kup si jinýho po faceliftu a pak už vyměníš jen nárazník.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

koukal sem dnes na Roomstera se stejným motorem s faceliftem, a máte pravdu že umístění některých věcí tam je trošku jinak. Ale myslím si, že pokud bych koupil novou kapotu, ten RS nárazník a chladičovou stěnu, určitě by to tam šlo namontovat bez nějakých vážnějších předělání... Tou přestavbou to nemyslím uplně předělat do 100% podoby faceliftu i zevnitř, jde mi jen o to tam dostat ten nárazník, přičemž pokud bych vyměnil tu kapotu, světla a chladičovou stěnu, místa tam je furt hodně. Takže v tom si myslím problém vůbec nebude. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě do toho pujdu :) ale né teď hned. Musím ještě něco našetřit protože sem přeci jen student a audio do auta a ty 17" kola stojí taky pěkný balík. Mám k dispozici autorizovaný servis Škoda (vlastní příbuzný), tak to přeci jen budu mít trošku zjednodušené i se sehnáním nových dílů, takže pokud s tím nebudu spěchat a dám si záležet jako kutil tak to nebude nic velmi složitého. :) Pokud budu mít nějaké nové zprávy tak se učitě ozvu. Ještě přehledněji porovnám prostor mého a novýho roomstera, našetřím prachy a pustím se pak do toho :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...