suri. Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 Definitívna je len smrť , určite nie rozvody na TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel borec Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 Napadá mě otázka, u poslední verze rozvodů je krátké rachocení po startu tolerováno. Jak je potom vyřešeno, že řetěz hobluje hliníkový kryt rozvodů a do oleje se dostávají špony? Tuším, že tento jev tu byl taky zmiňován. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 (editace) Dnia 23.08.2016 o 10:59, e1. napisał: Motory 1.2 TSI (EA111) nikdy žiadnu zvolávaciu akciu nemali. To o čom hovoríš je pravdepodobne 24W6, tj. servisná akcia pri ktorej sa dávala vymedzovacia podložka a nahrával nový software. Ak boli rozvody menené koncom júla, je vysoká pravdepodobnosť, že to boli ešte staršie rozvody. V takom prípade si treba odložiť menšiu finančnú rezervu pre prípad, že by bola potrebná ďalšia výmena (nie je to žiadna závratná suma). Teraz sa už montuje posledná a zároveň finálna rozvodová sada ktorá už definitívne rieši problém rozvodov. E1. > napišu Ti jakhle to bylo v Polsku a mysliže fuguje to k dnes. Kdo dělal ročni prohlídky, a servisoval vozidlo u škodovky a přijel s závadou rozvodu tomu škodovka opravovala celý rozvod. žadné servišni akce nebylo nikdy. To jsou velké penize v připadě kdyby škodovka udělala servišni akce. I po tichu jde udělat lidem, kteři se tohle hlási, ale oficialni nic neni . Ti co neservisuju svých vozidel jsou v zadu a muse-li/musi platit z vlastnich penizů. Kdy jsem měnit svůj řetež to tehdy bylo kolem 1000000 vozidel s špatným rozvodem. Ted' nevim kolik je. Myslim, že může být asi 2000000 vozidel nebo trošku min. .Pamatuju že jsem přijel ASO Porsche a řikam, Pane mám hlučný rozvod . Oni mi řekli , že ok. Technik prosil mě o kliče. Potom přišel za cca. 45 minut a řekl, Pane Tomku Fabie musi zůsta u nas . Rozvod je k vyměny. Vracal jsem mhd. Technik mi navrhoval taxika apod. Nechtěl taxika bo má kapsa by byla moc prázdna i ještě by měla dirku . Za 7 dnů vola technik a řika, Pane Tomku , přijed'te k nas. Váš vůz je opravený. Od teto doby mám klid s rozvodem ale občas dava divný zvuk. Ale hlavně je klid. Doporučuju všechním teto vlakno http://www.forum.fcp.pl/viewtopic.php?f=22&t=13076 Editováno: 27. Srpen 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mida Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 V 29.9.2015 at 19:53, mida napsal: Ahoj, dnes měřen řetěz, který má najeto 45000 km a někdy zachrastí jak traktor a naměřili mu 72mm, zatím v toleranci. Ale nedokázali mi říct kolik naměří u nového řetězu, ví to někdo? Ahoj, dnes měřen řetěz po dalších 15000km a naměřili mu 73.3mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 8. Září 2016 Sdílet Vloženo 8. Září 2016 Koľko si účtuju servisy za premeranie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOstruszka Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 Něco kolem 400, mě už taky 2x za sebou naměřili 73.... ne a ne se dostat přes hranici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falkon Vloženo 15. Září 2016 Sdílet Vloženo 15. Září 2016 Zdravím po dlouhé době...jen přispěju dnešní zkušeností z preventivní kontroly řetězu u mojí FII. Dopadla tak, že po 17 tis. km. bylo naměřeno to samé jako předtím (cca 1,5 roku zpět) a to 69,7 mm. Rozvody mám na autě zhruba 50 tis. km. Vzhledem k bezproblémové výdrži, začínám pokukovat po chipu Jinak cena byla 661,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metas Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 (editace) Ahoj Dnes se mi stala taková věc.Po technické kontrole která dopadla dobře mi auto přestalo jed,auto začalo při přidání plynu cukat a po chvilce se na displeji objevilo porucha motoru servis.Po opětovném nastartování jsem slyšel z motoru menší klepání. Mám podezření jestli mi nepreskocil řetěz při technické a to při kontrole brzd na valcich,myslíte že je to technicky možné?Výsledek budu znát v pondělí nebo v úterý. Jinak v lednu mi naměřili 73 Fabia combi tsi 63 09 2010 a najeto 98000 a řetěz méně dvakrát naposledy kolem 48000 Editováno: 16. Září 2016, autor: metas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metas Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Ahoj Oprava provedena, tak nakonec to nebyl řetěz což mě potěšilo ale nakousany kabel k jedné svíčce,byla neuvěřitelne že jsem před a během technické nastartoval šestkrát a posedmé když jsem odjížděl se to projevilo,jak dlouho to bylo nakousany nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOstruszka Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Jojo, klasika, mě to nekousla kuna, dal jsem plašič a kuně je konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Ahoj. Slyšel se někdo otom http://forum.fcp.pl/viewtopic.php?f=22&t=13827&p=141015#p141015 Hlavně přispěvek z 11.11.2016 r ; 15:06 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 Zdravim, já měnil po koupi auta rozvody protože rachtaly. Sice je to Octa ale je to 1.2 TSI...najeto už 14 000 km a zatim úplnej klid....tak snad 100 000 km vydržej a pak ho klidně zase vyměnim =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 V 26. 1. 2016 at 17:10, Pawouk napsal: Fabia je vyléčena z nemoci rozvodů - byly vyměněny kompletně včetně ozubených kol. Někdo se mě ptal na cenu, tak v neautorizovaném servisu si za to naúčtovali 6000 Kč, z toho byla rozvodová sada za 3600 Kč. Doufám, že recidiva již nebude. Snad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 Sakra, nějak ty citace z jiných témat zlobí. Nicméně mám zprávu o výše popsaném 1.2 TSI - zhruba 13 000 km po výměně kompletních rozvodů (viz výše) se opět začíná u tohoto konkrétního motoru při startech ozývat známý zvuk rozvodů... Nevěřím už ničemu. Najeto něco málo přes 110 tkm, je to už třetí sada rozvodů (takže vlastně s těmi z výroby čtvrtá) a pořád to samé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 Já mam najeto 13 000 km na novych rozvodech a zatim ani jedno zarachtáni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Icestik Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 (editace) Ahoj panove, mel bych takovy dotaz.Na drazbe jsem koupil Roomstra 1.2 TSI 63kw s najetymi 180 tisici kilometry.Je to rok 2011a prvni uvedeni do provozu je v unoru.Kdyz jsem prochazel motor,vsiml jsem si oznaceni krytu napinaku 03F 109 210 B.Podle toho co jsem tady cetl,tak je to bez vylisku proti preskoceni.Tudis se Vas chci zeptat,zda-li je mozne,aby byl retez jeste puvodni z fabriky,protoze v servisce nic neni.Diky moc za odpovedi. Editováno: 6. Únor 2017, autor: Icestik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 Možné je všechno, ale křišťálovou kouli tady opravdu nikdo nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Icestik Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 před 16 hodinami, Pawouk napsal: Možné je všechno, ale křišťálovou kouli tady opravdu nikdo nemá. Ja vim,ze ne.Jen jsem se ptal,protoze mi to nedalo.Rano,kdyz je to studene,tak to drobet zarinci,ale hned motor bezi,jak ma,tak me to zmatlo a radsi jsem se zeptal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Ak chceš dobre spať, tak tie rozvody daj vymeniť za tú novšiu sadu. Nie je to zadarmo, ale dá sa to zaplatiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
podhrjan Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Ten kryt rozvodu môže, byť oznaceny 210B, na tom oznacení nejak nezáleží, udajne, každý kryt by mal mať nalitok proti preskoceniu a teda su rovnake, len maju rozne cislovanie, asi podľa roku vyroby sa to takto snazili cislovat/si myslim Pawouk by vedel lepsie o tom povedať :-)/ . Dôležitejšie je mať, posledný typ rozvodovej sady aj s kolieskom. Pokial sa riadne pozries do motorovej casti a uvidis tam hlavicku napinaku ciernej farby, tak to by tam mala byt ta posledna rozvodova sada 158B. Inak, mne ta retaz zakazdym pri nastartovani na 2 az 3 sekundicky zarachotí......a to mam poslednu sadu,....motor 1,2tsi 63kw.. 2010.......asi tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan tsi Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Zdravičko, podělim se o par postřehu co mam vyměněny motor. po 36Tis km na novem motoru, vesele si piska turbou už 20tisic km. Po motoru vesele teče olej nejspiš ze sani, lambasonda malem nedala Emise,zadni dil vyfuku na oloupani 1 vrstvy plechu vlnovec na vyfuku už ma nejlepši leta za sebou, podvozek V 95tisc na renovaci, uloženi zadni napravy,znamy na technicke že to je bežny jev u Fabia. Rozvody zase Řechtaji-možny unik oleje. Svitila kontrolka ESP a vyfukovych plynu, jako kvalitni kutil sem odstranil chyby a šup na technickou a pak hned Bazar:))) TSI už neveřim!!!! Nakonec vyhrala KIA. Ceed,sw po slevě pod 290. Tim to se louči.Diky moc za podporu a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Tvuj psany projev je ve shode s Tvym popisovanym autem.. taky radost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pixel101 Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Tak aby jsem tě uklidnil. Jestli jsi koupil Kiu benzínový motor 1.4 nebo 1.6 tak tam jsme dělali rozvody jak na běžícím páse. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Mám skoro rok po výměně rozvodů...najeto na nich cca. 24 000 km a musim zaklepat že zatim ani jednou nerachotil =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.