ruda001 Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Koukám že je to jako nemoc která se rychle šíří,taky jsem opravoval pájkou ale asi po roce stejnej problém , tak si říkám že vyměním celej svazek za novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tutmak Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Tiez som davnejsie zvladol prepajkovanie toho dolamaneho zvazku. Hanba sudruhom.. Odvtedy otvaram uz len cely kufor naraz. Zda sa mi, ze vtedy sa kable menej ohybaju... @ruda001 , ak budes menit ten zvazok kablov, tak sa podel so skusenostami. Hlavne ma zaujima, ci vedie neprerusene cez cele auto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 je někdo z okolí Mělníka kdo by se mi na to také podíval, také mi zlobí twindoor. díky Tak již také opraveno, nakonec jsem sundal obložení a opravil sám. 1 drát úplně přerušený, 3 dráty načaté. Prodloužil jsem všechny dráty cca o 15cm, tak uvidíme kolik to vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Staří vozu a počet km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Staří vozu a počet km? U mě rv2008 a najeto cca 120 000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dressi Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Pro všechny superbáky. Nefungovalo dovírání zadního víka, tak jsem nechal vyměnit všechny polámané kábly a ono pořád nic. Nakonec byl problém v mikrospínači horního zámku víka zavazadlového prostoru, který nekomunikoval s řídící jednotkou a který musel být vyměněn (1.064,- kč). Vše už maká jak má....tedy zatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balci Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 mám rovnaký problém, kupil som superBa v záruke 85000km a začalo blbnút zadné víko a aj spatečkové svetlo. Auto išlo na záruku kde vymenili nové káble a všetko išlo ako malo. Prešlo pol roka auto má 105000km a znova ten istý problém. Mali sme to už 2x rozobraté ale zlámané káble sme tam nevideli, možno sú zlomené iba vnútri a bužirky sú ešte ohybné lebo sú nové. Zámok pri otvorení otvorí a hned aj zatvorí, tým pádom nedotiahne. Podarí sa nám ho zavret až tak na 50x. Ked sme to mali rozobraté tak dotiahol asi 5x posebe bez problemov, ako sme s tym pohybali tak už prestal doťahovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 To máš combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balci Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 sedan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 TWINDOOR by seriozny servis nemal problém poriešiť tak si nejaký iný nájdi ... Máš tam kopec vecí : nesediace dvere ktoré nezopnú spodný mikrospínač , odídené madlo , odídený priťahovač , kabeláže , prípadne úplne iný problém ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Nemáš třeba něco v zámku dveří? Mně se ohnul ten krycí plech a hrozně to blblo. Tak jsem ho vyškubnul a vše chodilo jak má a na záruku mi dali celý ten nerez krycí plech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majco77 Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 (editace) Zdravim , tak mne sa dnes stalo presne to iste , a hladam tu aspon nejaku radu co by to mohlo byt ... dvere zatvorim ale nepocut servomotor a ostavaju pootvorene . tiez mam 2009 model.. a to som ako nachval s autom vo France a budem tu este 2 mesiace ..parada... Editováno: 4. Říjen 2014, autor: Majco77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balci Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 zdravím, mám problém so zadnými dverami u superbu II pred FL 2010 sedan, nedotiahne mi už vobec zámok pri zavretí, nefunguje ani osvetlenie kufra, káble som mal menené pred pol rokom v škodovke v servisy na záruku. má niekto skusenosť s mikrospínačom alebo vie mi niekto poradiť kde najdem schemy kabelaže ??? v škodovke radily že to bude mikrospínač ale neviem ako na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 a dvere samotné sú dobre dolícované ? nalep na spodný zámok pár vrstiev pásky a vyskúšaj či ich nedovrie ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko151 Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 (editace) Ahojte, poradte prosim. nechce sa mi dotiahnut 5.dvere. Doteraz niekedy dotiahlo niekedy nie, a aj ked dotiahlo na palubovke mi ukazovalo ze 5.dvere mam otvorené. a mal som zavreté....Teraz uz vobec nechce dotiahnut a ani otvarat iba s klucom, s odskokom sa dá otvárat. Predtým ked som otvoril aj so sklom som zbadal ze na boku mam zlomenú jednu taku pačku, asi to bude niečo spoločne stym? auto ked zamykam ani neblikaju blinkre a ukaze že mám otvorený kufor. auto sup II sedan 2009. Editováno: 1. Srpen 2015, autor: Pawouk Přesunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Měl jsem to stejné co ty, dneska jsem to přepájel, z 10 drátů 6 užvejkanejch... Prostě lepší otevírat celý kufr, láme se to, protože otevření jen polovičky kufru ty káblíky natahuje a deformuje... Jinak u mě v 110000km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cm3lda Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Mohli by ty špatné dráty v twindooru způsobit to že nejde otevřít kufr jak přes tlačítko tak i dálkové ovládání ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Ahoj, myslím že mohlo, já měl dráty přerušené a nefungovalo mi otevírání víka pomocí DO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cm3lda Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Tak jsem zkusil kufr otevřít zevnitř, pomocí klíče v prolisu kufru, kufr mi po odskočil, ale vic nejde otevřít, zůstává zaseknuty někde v ohybu , horší že už ani nejde zavřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 Ahoj, údajně se to v tomhle vlákně řeší, já to bohužel nemůžu najít..... Mám lifta a postupně vázne otevírání kufru...prostě při odemknutí dálkou víko kufru odskočí a dost dlouho mu trvá, než se otevře (myšleno automaticky v režimu sedan). Někdy jen zůstane odskočené a neotevře se vůbec. Dříve to šlo v pohodě. Je tam někde nějaká pružina, která už má nejlepší za sebou? Nebo jak to pořešit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 Teď v mrazech se to víko nebude otevírat na jedničku,je to popsáno i v návodu k obsluze,pokud máš problémy i za teplého počasí tak nejspíš plynové vzpěry koukni sem kolega to teď řešil : http://forum.skodahome.cz/topic/132586-%C5%A1koda-superb-ii-ambition-sedan-2009-18-tsi-cdaa/page-5#entry2124316 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 Mirdas: Děkuji :-). Mně to dělalo i za tepla, právě. Zkusím pořešit... A ano, už se to tu fakt řešilo, ale zadat do vyhledávače něco z "Škoda Superb II Ambition, sedan, 2009, 1.8 TSI CDAA" nebo "Otváranie malej časti kufra cez DO na sedane" mě fakt nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 Stačilo zadat "twindoor"... Nač hledat složitosti tam, kde to jde jednoduše, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 (editace) Tak zrovna ve vláknech, které mi pomohly, se termín "twindoor" neobjevuje. Co tam máš dál? Fakt si nemůžu vzít týden dovolené na to, abych zadal všechna do úvahy přicházející slova (včetně slovenštiny) a pročítal to. Dál už raději nic.... Editováno: 17. leden 2016, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 Kecy, dostal by ses sem. A dál už to šlo, ne? Je to tvoje povinnost daná pravidly fora. Pokud je nehodláš dodržovat, tak máš smůlu. O ten čas pak okrádáš jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.