Přejít na obsah

Zkušenosti s požadavkem "být u auta celou dobu během servisu (opravy)"


Tom Tnt

Doporučené příspěvky

Nevim na co se chcete koukat, kdykoliv me kurvili v hyundai auto, coz bylo pri kazde navsteve servisu, tak to bylo pri testovaci jizde.

 

Skoda podle me nema v nabidce nic, co by nejak servisaky lakalo k paleni gum apod. Byl bych v klidu, a pokud ne, tak operak.

 

Jako, ze uvidim, ze to servisaci neumi a delaji to blbe, tak co, vidim to, reknu to prvnimu, reknu to druhymu, reknu to vedoucimu servisu, nic, jde kolem nejakej starej dedula servisak co to chape a jenom zamumla, ze to oni nikdy nepochopi a nazdar, to lepsi proste nevidet.

 

Nebo pri oprave klimy uvidis, ze to misto 30 minut vakuovani nechaj 5 minut a co udelas? Reknes jim at to udelaj cely znova?

 

Navic skodovku si snad lidi kupuji prave proto aby tohle nemuseli resit a sluzby jsou u skodovky uplne jinde nez u jakekoliv jine automobilky, vc. treba bmw. Fakt jsem nikdy ve skodovce nemel problem a naopak nevim, ze by to jinde bylo jedinkrat bez problemu.

Editováno: , autor: evlo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Moje zkušenost, autorizovaný servis, měl jsem 3 otázky - 1) Mohu být po dobu opravy u auta nebo poblíž ? Ne nemůžete. 2) Je možnost přinést svoje díly atd. a vám zaplatit pouze práci ? Ne, jediné co, tak olej. 3) Můžete mi vytisknout historii mého vozu, minulý majitel jezdil jen do autorizovaného servisu, tak abych měl kompletní přehled co a kdy se dělalo. Ne to nemohu, maximálně několik oprav zpět vám říct co se přibližně dělalo.

Tod moje zkušenosti, první a poslední návštěva škoda servisu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednou je to moje auto a jen ja tozhoduji kdy a kde a co si do nej necham namontovat. Uctuji si 800 kc/hod prace. Nevidim duvod proc bych si nemohl donest klidne svuj dil. Ano i kdyby s podminkou, ze mi neposkytnou zaruku na opravu treba. Je to o nabidce a poptavce. Ja ( krom oleje) bych sice touto cestou nesel, chci aby si servis plne odpovidal za odvedenou praci vcetne vsech zaruk a to mohou splnit pouze dodanim si svych dilu za ktere ruci a je jedno jestli jde o AS nebo ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Pawouk napsal:

Do hospody si také nosíš vlastní chlast a jídlo??? Nikdo tě nenutí navštěvovat autorizovaný servis. Není to žádná charita.

To je určitě pravda, jen popisuji svoji zkušenost a jejich přístup se mi rozhodně nelíbil, neprofesionální, nedostatečný. Ale to je tady u nás, jinde to může být lepší, nemůžu soudit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přístup byl naprosto standardní - důvody se tady již mnohokrát probíraly - BOZP, záruky za díly, atd. atd. atd. Když na to nemáte, nekupujte to a nelezte do autorizovaného servisu. Existuje přece bloková výjimka. Jak snadné. Jen se to tady léta letoucí vytahuje pořád dokola. Stejně s tím nic neuděláte. A ani jsi neuvedl, který servis to byl, takže tvoje informace je tady vlastně k ničemu. Protože se mu místní stěžovatelé nemohou vyhnout. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano,je to pořád dokola.Servis mám,zákazníky necháváme u vozu,ale ve vymezeném prostoru,ale i tak lezou kam nemají.Zrovna dnes,byl na straně zvedáku,kde jsem neviděl.Dával jsem dole zvedák a málem měl po noze.Jeho argumenty-však jsem pojištěný.Jasně,ale kdyby mu ten zvedák nohu pohmoždil,asi by mluvil jinak,to zaprvé.Za druhé,pokud by to byl vážný úraz,už se to vyšetřuje,jsou komlikace atd atd a věřte,komise si vždy najde něco,co jste porušil.Takže za mě-a´t se servisy brání.

Do pékárny také nemůžete-zas jiné pravidla,vyhlášky atd a nemelte,že je to o něčem jiném.Každá práce má své,své pravidla,své BOZP.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Do pekarny si nevezu prihrat svuj rohlik. Mne je to uplne volny. Jezdim tam kde kdyz chci, u opravy jsem a kdyz u ni nejsem tak mu 100% verim. AS to urcite neni a taky to neni zdaleka o tom kdo na to ma a kdo ne. Je to taky o duvere a ja duveru v AS nemam, jsou to bridilove v 70% pripadu. Kazdy at si jezdi kde je spokojeny a kam chce. Je zbytecne tady o tom furt dokola diskutovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...