Přejít na obsah

Octavia III RS / RS 230 / RS 245 / RS 4x4


PTiCA

Doporučené příspěvky

Ja teda absolutne nesouhlasim ;) ........ to samy muzu rici o vsech barvach ;) i klidne ty zluty .... kdyz pojedes kolem pampeliskovy louky ;)  :kol-47:

 

Kazda barva ma neco do sebe a kazdej nebude koukat na studii,... kdyz se me ta barva libi tak si ji proste vezmu,.... nebudu se ridit nejakou studii, kde tu studii provadeji ING. u kaficka a treba i zvara, kde si reknou: ....... ,, tak soudruzi, jak to teda vystudujem ? ! " .......

 

 proste u me se studie na barvu nelibi ;)

Editováno: , autor: Lukason
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta šedá není opravdu žádnej zázrak (jak říká Pawouk - myšák), to už raději tu brčálovku, nebo žlutou telecom  :D Já osobně bych uvažoval o modré race (ale bude jich jako máku, pač tato barva jde zvolit i na klasických O3 a každej je volí), nebo stříbrnou (těch je snad ještě víc) a pak bych zvažoval červenou či bílou.

 

Ten brčál je zajimavej, ale moc jsem jich neviděl....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

DSG byla fakt nuda a k tomu ještě diesel.....kdepak. Co se týče barev, tak bych asi zvažoval modrou race, nebo tuhle zelenou. (nevypadá špatně a moc jich nebude - pač je jen na RS oproti té modré).

 

Koho by zajímala spotřeba po mé 45minutové jízdě.....12,4/100km, výrobce udává kombinovanou 6,2/100km. No prostě jsem si zařádil. U nafty tam bylo myslím něco pod deset na sto....

Mám-li porovnat mojí 1,8 TSI a tuhle 2,0 TSI s 60 koníky navíc, jednoznačně je tam ten nárůst výkonu patrný, prostě ten benzín jede skvěle. Nafta s DSG také nejede špatně, ale chybí tomu šmrnc, žádná zábava, nic...jen jízda.

Na benzínovou manuální verzi jsem se fakt těšil a nezklamala. Člověk má najednou zase radost při řízení takového auta....a užívá si to.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tuhle vasi logiku s manualem nechapu. Vetsina opravdu sportovnich aut se dnes uz vyrabi vyhradne s automatem a nikomu to nudne neprijde a po navratu manualu vola asi dva a pul cloveka. Ja si naopak opravdu nedovedu predstavit jet ve vykonnem aute a resit nejake kvedlani. Nejak me naprosto nenapada, jaky prinos by to pro tu jizdu melo mit.

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...